Nyhedsbrev oktober

Man har et standpunkt, til man tager et nyt  

Det var de ord, der kom ind i mit hoved, da jeg skulle til at skrive nyhedsbrev og så måtte jeg da   lige google det citat – det var Jens Otto Krag, der sagde det i 67, hvor han efter et valg skiftede   mening og pludselig gerne ville samarbejde med SF, fordi S så kunne blive som regering og   dermed fastholde magten….

Det er ikke, fordi jeg har skiftet standpunkt om det jeg laver – for jeg har faktisk ikke rigtig et….

Der er faktisk heller ikke så meget politisk i det jeg gør – eller ambitioner om magt – jeg har ingen   strategier for min undervisning, heller ingen forretningsplaner – ja faktisk kunne det hele se lidt   tilfældigt – og måske ikke særlig optimalt ud!

 Men set fra en – bogstaveligt talt – anden dimension, så er der en plan….

 Der er styr på det, også selv om det ikke helt ser sådan ud for nu kom der så alligevel en   webinarserie i år – selvom jeg højlydt havde sagt, at det gjorde der ikke, og hvad er der så lige   gang i?

Er det mit menneskevæsen, der var så overvældet af corona nedlukning, flytning og andet at    jeg ikke kunne se længere end min egen næsetip?

Er det fordi jeg har rykket tilstrækkeligt rundt i min indre verden så jeg er ‘blevet klar’ til at kunne    formidle det nye?

Eller handler det måske slet ikke om mig personligt, men om strømninger i vores kollektive der har   ændret sig, så åbningen er klar?

Måske er dit svar lige så godt som mit, og måske handler det om det hele på en gang, men jeg er   sikker på, at du i dit liv også nogle gange er blevet overrasket over dig selv… og indrømmet – når   det er åbningerne og succerne, der overrasker en, ER det sjovest – det er mindre sjovt, når man   skal bakke og starte forfra igen, fordi den retnig man troede var rigtig viste sig ikke at være det…

Kosmos og de underjordiske

Da jeg først havde vænnet mig til tanken om, at der – tidligere end forventet – var en serie på vej,   blev jeg overrasket over emnet: Kosmos og de underjordiske

Opsætningen og emnerne kom ind på en tur ned til Trelleborg, hvor jeg heldigvis havde min mobil   med, så jeg kunne skrive det hele ned, for jeg fik praktisk info om dag, antal gange og   programmet,  så jeg ikke var i tvivl – jo altså, jeg fik lidt sommerfugle i maven for ‘de underjordiske’   hmmm, hvad siger mine nye naboerne dog til den historie, hvis de læser hvad jeg laver?

Lidt sjovt, for jeg har ingen problemer med at tale om Plejaderne og Galaktiske entiteter, men de   underjordiske ?

Siden har jeg arbejdet på den relation og nu er serien her – med start mandag den 1. og ialt    mandage i november og december – og med en video intro som allerede er klar til dig.

 Gå direkte til videoen med intro     –   

 eller lyt på lydfil du kan downloade

 

 Læs mere om serien Kosmos og de Underjordiske her

 

 Køb serien (kr. 600)  i webshoppen her  

Du kan være med live om mandagen, eller se video / lytte til lydfilerne efterfølgende når du kan.

Serien vil åbne din kontakt og bevidsthed med kosmos og de underjordiske – udfordre dit   perspektiv på kontakt med andre eksistenser og give dig nye bud og indsigter på kosmiske i   indstrømninger her på jorden, helt fra jordens skabelse over udviklingen af vores menneskelige   bevidsthed til de muligheder det giver dig i din spirituelle udvikling.

Meditativ samling i Slagelse/online
og i Århus

Weekend samlingerne i Slagelse og Århus afholdes stadig den 13-14 november – her mødes vi 3 t   timer fysisk eller med live stream fra gruppen i Slagelse og arbejder med kanaliseret meditation og   healing, der udveksler personligt med dig.

Denne weekend skal vi arbejde med hjertet og de mange lag vi bærer der.
Det er også gennem hjertet, vi kan åbne til nye lag i vores bevidsthed, men ofte har vi mønstre og   erindringer, der hindre os i ‘bare at åbne’!

Tidligere havde vi 7 chakraer, og nu har mange af os mange flere energetiske punkter og   strukturer,  hvorfra vi kan åbne til vores energetiske opsætning og vores bevidsthed.

Vi går på opdagelse i disse nye energetiske strukturer, for derigennem at øge vores kontakt – og   tillid – til vores egen bevidsthed og dermed til vores kompetencer og muligheder for spirituel vækst.
 Læs om dagene i Slagelse og Århus her

 Og på den måde hænger det hele måske sammen alligevel?
For et er sikkert, sandheden forandrer sig hele tiden – for mig og, hvis du arbejder med dig   selv, så også for dig.

Det vi kan mærke og erkende ændrer sig, når vi får en anden kontakt med vores krop, følelser og   bevidsthed og det gør, at vi skifter sandhed – og med tiden kan vi også få en tryghed i alle disse   forandrings processer?

Efterårets program giver i hvert fald mulighed for at gå på opdagelse i dit sind og din indre verden   efter DIN sandhed!

 God fornøjelse med videoen

Kærlig hilsen Merethe​

At vide – eller vide, hvorfor man ikke ved

Før jeg udgav denne blog skrev jeg til min klient og spurgte om det var ok, at jeg beskrev den proces jeg selv havde oplevet, da jeg lavede hendes kanalisering. Jeg fik ja og fik også feed back som er brugt i uddrag – tak for det.

Jeg laver personlige kanaliseringer – en halv times healing og information, der tager udgangspunkt i det, klienten ønsker at få belyst. Det er ofte mennesker jeg ikke har mødt, før og kanaliseringen blive lavet som en optagelse, klienten får efterfølgende.

Det er altid et stort privilegium at lave sådanne individuelle formidlinger, da kanaliseringen oftest åbnet til næsten uberørte tilstande i sindet, mønstre der er fortrængte og adgange i bevidstheden, hvor døren er låst og nøglen smidt væk for længe siden.

Når et menneske ønsker en kanalisering er det for at komme dybere – måske terapi og indre arbejde ikke rigtig virker som det ‘burde’, der kan være problematikker, der er uforløste eller bliver ved med at komme igen. Andre gange er det for at få information om retningen i livet er eller måske, hvorfor den retning ikke rigtig folder sig ud.

Der er rigtig mange forskellige emner, og jeg tager altid udgangspunkt i den information, jeg får  fra vedkommende, og derfra folder kanaliseringen ud.
Og er der intet emne, så starter arbejdet fra den åbning jeg får fra det kanaliserede felt.

Så jeg burde jo ikke have sprællet, da jeg  fik en kanalisering, hvor udgangspunktet var spørgsmål om, hvad der var det rigtige at gøre mht. bolig, arbejde og andet, men det gjorde jeg, for det ramte min ‘jeg laver ikke clairvoyance-overbevisning’!

En overbevisning, som kommer af mange års ønske om, at andre skulle fortælle mig, hvad meningen med livet var, hvorfor jeg  havde det som jeg nu havde og mange mange flere spørgsmål – dengang var det helt uendeligt med de spørgsmål altså!

Og jeg fik en masse svar – fra kloge kvinder mest – men de hjalp kun kortvarigt, for så fandt jeg på nye spørgsmål som jeg igen var sikker på, andre bedre kunne svare på end mig selv, for jeg havde simpelthen ikke kontakt til det sted i mig selv, hvor jeg kunne lytte og mærke, hvad der var sandt for mig.

Det er den erfaring der har gjort, at jeg arbejder som jeg gør i dag – bagom og med at hjælpe mennesker til at finde deres egne svar, fra deres eget indre! Og jo, nogle gange kræver det lidt hovedrengøring at finde derind, men når kontakten er etableret, så er indsigten og visdommen tilgængelig indefra!
Nogle gange er brug for støtte til at lære at kunne regne med den og manifestere den i livet, men udgangspunktet er på plads.

Så da jeg på dagen for denne kanalisering satte mig og fik kontakt med mit energetiske arbejdsfelt,  var det ærlig talt ‘spændende’. Skulle jeg begynde at svare på rækken af spørgsmål, eller skulle jeg bagom? Det viste sig at spørgsmålene – selvfølgelig – var den perfekte måde at starte kanaliseringen. Selvfølgelig, fordi de udtrykte jo præcist, hvor klienten var og hvad hun havde brug for.

Og jeg skulle -også selvfølgelig – bagom!. Jeg læser altid teksten jeg har fået, og så venter jeg til den energetiske impuls kommer udefra. Nogle gange kommer der straks ord, andre gange er der nogle minutter med energetisk udveksling før ordene kommer.

Denne gang blev jeg taget tilbage til klienten i 5-6 års alderen og mærkede, hvordan hun mistede kontakten med en del af sig selv. Bevægelsen i hendes bevidsthed blev udløst at noget, der var svært – men det var ikke dette traume, der var det interessante – det var den bevægelse, at noget gled væk inde i hende, der var det vigtige.

Jeg kunne mærke det ske flere gange i opvæksten – denne fornemmelse af at kontakten med hende selv nærmest gled længere og længere væk. Og  da hun var voksen, var denne dybe kontakt med sig selv gledet hende af hænde – bogstavelig talt.

Hun kunne godt række ud, men kontakten til denne del af hende – det sted, hvor hun kunne mærke sig og sine behov dybt og være i udveksling  – den kontakt var mistet – den del var simpelthen blevet skubbet for langt væk.

Og så er det magien begyndte, for som jeg sad der og mærkede tabet, begyndte den energetiske healingsproces at manifestere sig, for nu var hun voksen og et sted i livet, hvor hun, med lidt hjælp,  kunne begynde at integrere denne oprindelige del af sig selv. Integrere den del, der havde manglet og som var en af årsagerne til, at det var svært at mærke, hvad hun skulle – svært at mærke de svar, som kommer indefra.

Og resten af kanaliseringen var en intenst energiudveksling og formidling af en energetisk opsætning, som  hun efterfølgende kan arbejde med mange gange og som, hver gang hun lytter, kan heale dette traumeskabte mønster og hjælpe med at mærke og integrere det tabte.

Hun skriver efterfølgende:

…  jeg er nu et sted i mit liv, hvor jeg ønsker at min sande essens er mit udgangspunkt i alt hvad jeg foretager mig i mit liv og her har jeg så oplevet igen og igen og igen, at svinge mellem visheden om at alt er godt, og kommer i et naturligt flow på rette tid og sted – og et brændende ønske om, at få svar, forstå og vide.
Og jeg ved at det handler om at give slip og overgive mig, og tage imod og flyde med. Men det er som om, at der er områder i mit liv, især de områder, der handler om job, penge og handling, hvor det har været rigtig svært for mig, at være i den tilstand af overgivelse og tillid, som jeg dybest set ønsker at være i.
Meget kontrastfyldt og anstrengende spændingsfelt at være i, som du også beskriver det fra din egen proces. 
I virkeligheden føler jeg, at det er den kløft, din kanalisering har hjulpet mig med at bygge en bro henover.
Jeg kan mærke, at det rigtig meget er en energetisk healing, der sker. Jeg kunne allerede mærke det, da du lavede kanaliseringen for mig, inden jeg fik lydfilen.
Og jeg er klar over, at ordene på mange måder, er den mindste del af det, hvilket i en eller anden grad også gælder for det jeg skriver her.

Og  mig, ja, altså bagefter måtte jeg grine lidt af mig selv…. hvordan i alverden kunne jeg komme i tvivl om mit arbejdsfelt kunne komme længere end spørgsmål og svar?? Altså, helt ærligt Merethe!

Så jeg er klar til den næste kanalisering – om der er spørgsmål eller ej, om der er information om emnet eller ej – der er noget, der er meget klogere end bette mig, så det er rigtig godt!

Og klienten, var hun tilfreds? Ja, hun ramte ‘sjovt nok’ lige ind i min problematik da hun skrev:

Tusind tak for kanaliseringen. Den berørte mig dybt. Og det var tiltrængt, at nå ind i de dybere lag

og senere fik jeg denne dejlige tilbagemelding:

Efter din kanalisering har jeg oplevet en meget større følelse af fredfyldthed……
Jeg har kunnet trække vejret dybere, og jeg har fået kontakt til, at jeg skal igang med at stille mine healende evner og mit stille nærvær til rådighed for dem, der har brug for det.
Så kære Merethe – tusind tak for de nye åbninger, du har hjulpet i gang i mig

Se mere om en personlig kanalisering her

kh Merethe

Nyhedsbrev august

 

Så er mit kursusår endelig kommet i gang – bedre sent end aldrig må man da vist sige

men nu er det altså nu. Hvorfor det har taget SÅ lang tid, har med en flytning at gøre.

Alle ved, at når man skal flytte, efterlader man et ryddeligt og rent hus til de nye ejere – og det er det, jeg har brugt de første 5 måneder af året til – derefter brugte jeg så 3 måneder på at komme på plads i det nye og vupti, så blev det august.

Når det tog så lang tid var det fordi hele mit energetiske arbejdsfelt og ankringen af portalen skulle afvikles, og ja, det tog bare tid, så tak for alle jer, der har sendt mig mails og spurgt til min tavshed, og om jeg var ok – det var jeg!, Jeg var bare travlt optaget på mange forskellige niveauer og forklaringen.

Forklaringen på min tavshed kan du læse i min nyeste blog her 

Hvis du når ned til slutningen af bloggen ser du mit kursusprogram, men du får det også lige her.

Efterårets program

er 4 formiddage – 3 timer, hvor jeg  formidler jeg meditation og healing til dig, der gerne vil have hjælp til at være til stede i de hvirvelvinde, du kastes ud i netop nu.

Hvirvelvinde, der er udfordrende fysisk, følelsesmæssigt og energetisk.

Programmet ja, det er at være til stede og være i de opdateringer og spritnye indstrømninger, der kommer til os den dag vi mødes – med massiv hjælp og støtte til at kunne modtage, integrere,  vokse og blive robuste så vi kan stå i os selv og sige JA TAK til alle forandringerne. Du kan være med

11 september i Slagelse og online fra 10 – 13
12 september Århus fra 10 – 13

13 november Slagelse og online fra 10 – 13
14 november Århus fra 10 – 13

Læs mere om disse kurser her

Tilmelding er startet – der er begrænsede pladser med fysisk deltagelse, så book din tid med onlinebooking 

Efterårets webinar-serie er aflyst men deltagelse fra disse samlinger vil give dig materiale til at arbejde med over efteråret. Og kan du ikke være med fysisk eller online lige disse dage, så er du med i feltet når du er tilmeldt og kan arbejde med lydfilerne efterfølgende.

God fornøjelse med min blog, og måske vi ses fysisk eller online i løbet af efteråret.

 

Kærlig hilsen Merethe

Når der ingenting sker – altså sådan overhovedet ingenting

Der sker ikke så meget i min kursus afdeling  – ja, der har faktisk slet ikke sket noget som helst i hele 2021 – altså sådan INGENTING og det rigtig LÆNGE!

Efteråret 20 var ‘normalt’ med webinar-serier, udviklingsforløb for grupper og dagskurser i Slagelse og Århus men fra den 21 december, dagen efter jeg formidlede vinter solhvervs-meditationen fra Plejaderne i Uluru  blev der stille – i kursusafdelingen altså.

Jeg havde det lidt på fornemmelsen efterhånden som december gik… jeg vidste at det personlige uddannelsesforløb som ‘plejer’ at starte til februar ikke skulle starte – og ja, så vidste jeg godt, at jeg – lidt usædvanligt – ikke vidste noget om forårets webinar-serie, simpelthen fordi jeg ikke fik noget information ind fra de bevidstheder jeg formidler al min undervisning fra. Der var bare helt stille.

På det kollektive plan blev jeg tvangslukket i hvad der efterhånden blev til knap 4 måneder på grund af covid 19 – et udefrakommende krav om forandring, som jeg delte med alle jer.

På den personlige front faldt salget af mit gamle hus på plads netop den 21 december, og det åbnede for en forandringsproces på mange  personlige og indre planer.

Jeg havde allerede i november købt et nyt hus på landet som nabo til Trelleborg, Vikingeborgen ved Slagelse og jeg havde 3 måneder til at få solgt mit gamle hus og det var det salg, der faldt på plads den 21 – ja faktisk ringede mægleren med beskeden fra køberne, mens jeg sad og var med i en live ceremoni fra Uluru og ja, jeg tog den!

Når jeg sidder og skriver dette, er jeg lige ved at skrive, at energien i portalen reagerede straks, men det er faktisk ikke rigtigt – den var allerede i gang!

Nej, det var min egen energetisk menneske-opsætning, der nærmest blev genstartet på en helt ny vibrations-rejse og jeg kunne mærke det i portalen og den måde, jeg kunne udveksle med den kosmiske energi.

Jeg havde aldrig været i tvivl om, at beslutningen om at flytte var rigtig, og jeg havde vist i et par år, at jeg var med at gøre klar til det,  men alligevel mærkede jeg en dyb personlig lettelse over, at alt faldt på plads, for selv om jeg vidste, at impulsen til at skulle flytte og flytte ud til netop dette hus i Hejninge var guided- ikke kun kom fra mit menneske – ja, så var der også bare meget der skulle falde på plads netop på de helt menneskelige planer – i den ‘virkelige verden’!

Så covid lukkede ned for de fysiske kurser, og de energetiske forandringer i portalen lukkede ned for online meditations-serier og forløb.
Jeg var ikke i tvivl om at jeg ikke skulle holde serier, men hvorfor, det kunne jeg ikke gennemskue, men jeg formodede det var for at de energetiske forandringerne kunne folde sig ud.

Og forandringer det var der. Mange så jeg, som de dage, hvor der var rigtig hård frost og jeg pludselig opdagede, at den energetiske opsætning i portalen trak tråde tilbage fra de store træer og hækken i haven.

Indre og ydre flytteforberedelser

For ligesom jeg benyttede mig af at være tvangslukket og fik ryddet op og sorteret og kørt på genbrug med alt det, jeg ikke skulle have med mig i det nye hus, på samme måde arbejdede den energetiske opsætning – for når man flytter, rydder man jo op og efterlader et tømt og rengjort hus til de nye ejere.

Hvordan det hele ville gå med portalen anede jeg ikke.

Ville energi-formationen mon flytte med sådan ‘intakt’ den 1 maj, når jeg overtog det nye hus ? eller om det hele ville lukke ned?

Jeg forsøgte ikke at lave for meget drama og forestillinger og i stedet arbejde med de forandringer, der skete i mig personligt og i min bevidsthed.

Der var mange store åbninger i min indre verden. Åbninger, som jeg kunne mærke var der, men som alligevel var meget ‘distante’ – og efterhånden som maj nærmede sig, gik min indre verden mere og mere i opløsning.
Jeg kunne mærke, at jeg bogstavelig talt havde været sat i blød siden den 21 december og for hver måned der gik, kom forandringerne dybere og dybere i min personlige struktur.

Samtidig havde jeg travlt med at med at lave byggeplaner, arrangere med håndværkere og sørge for at skabe gode fysiske rammer for mit arbejde så det var indre opløsning og ydre struktur for fuld knald.

Når jeg har længerevarende serier og uddannelses-forløb, holder jeg et bevidsthedsfelt for mange mennesker. Det er blandt andet det felt der gør, at deltagerne kan gå dybt i sig selv og skabe forandring.
Feltet skabes fra Plejaderne og Portalen, men det er også formidlet gennem mig og min bevidsthed  og jeg forstod nu  – i bagklogskabens klare lys –  at det var for at give mig plads til mine indre forandringer, at jeg ikke skulle have serier og forløb i år.

Og sådan havde jeg flere aha oplevelser undervejs, og jeg lærte – nogle gange på den hårde måde – ikke at gå for hurtigt frem og prøve at forstå og regne ud, men hele tiden give slip og have tillid.

Hvad vælger jeg – det gamle eller det nye?

I praksis blev jeg tvunget til at praktisere det, jeg godt ved i min indre verden – at jeg som menneske hele tiden er i lære hos meget højere aspekter af min bevidsthed og at jeg har et valg: det nemme – det hurtigste og den der var min specialitet i ‘gamle dage’, før jeg begyndte at kanalisere: at kaste mig over nye åbninger og i begejstring ‘forstå’ og manifestere disse åbninger i beslutninger, i ‘viden’ og ‘indsigt’.

Jeg havde en yndlings-erkendelse dengang:  NU ved jeg, hvad det handler om. Den holdt så lige til det hele  forandrede sig, og jeg så igen igen ikke rigtig vidste, hvad det handlede om.

Dengang, da jeg for alvor begyndte min personlige rejse hjem mod mig selv, virkede den metode ikke. Jo bevares, jeg forsøgte da, mange gange  – og skød mig i foden adskillige gange, mens jeg arbejdede med mig selv og mit ego, der var meget overbevist om sit værd!

Men efterhånden som jeg forandrede mig, opdagede jeg jo, hvordan jeg, ved at forsøge at forstå og vide, hele tiden trak mig selv rundt ved næsen og gik glip af det, der virkelig skete!
Fordi, for hver gang jeg forstod, trak jeg de bevidsthedsåbninger, der var på vej i mit indre, ned i en menneskelig forståelse – en menneskelig forståelse, der var og er helt helt utilstrækkelig til at kunne forstå, hvilke forandringer vi gennemgår som klode og som enkelt menneske.

Vi har alle brug for at have styr på vores virkelighed, vi har brug for at forstå og brug for at kunne have indflydelse på / styre hvem vi er og hvordan vores virkelighed folder sig ud.

Sådan er det at være menneske, men vi er mange, der har samme behov når det gælder vores indre verden, vores bevidsthed og vores spirituelle udvikling, og jeg må sige, at det 2021 har lært mig indtil videre er, at jeg – endnu engang – må erkende, at jeg ikke ved noget!

Jo, jeg ved selvfølgelig noget og det kan jeg bruge til at have mod til at træde det næste skridt ind i det uvisse, men hvis jeg bruger det jeg ved til at lave teknikker,  taktikker og praktiske løsningsmodeller, endda også på vegne af andre, så vil jeg i bedste fald bare fordreje, eller i værste fald gå glip af det, som det i mit liv og min inkarnation som menneske egentligt drejer sig om: alt det, som ikke er her endnu, men som er på vej.

Indrømmet, en business-coach vil nok flygte skrigende ved den strategi at det jeg ved, det kan jeg ikke rigtig bruge til at lave metoder, kurser og ‘produkter’.

Men omvendt bliver min metode og mine produkter mere og mere ‘bare’ at være til stede og formidle en støtte og frekvens der gør, at du som menneske kan trænge dybere ind i dig selv, uden en speciel ‘energi’ eller teknik.

Hvad skete der så med portalen

Og portalen, tænker du måske? hvad skete der med den?

Jo, efter et par måneder her i Hejninge og en lang sommerpause er den energetiske opsætning blevet mere tydelig – og portalsenergien er bogstavelig talt blevet sat fri herude på landet med langt til andre mennesker.

Jeg er stadig et anker, men den meget plads, giver helt bogstaveligt plads til en meget større ankring ind i det fysiske og jeg kan se og arbejde med de højfrekvente dimensioner på en helt ny og nærmest fysisk måde – nærmest 4 dimensionelt, hvis jeg skal bruge en ‘gammel’ beskrivelse!

Så portalen er nærmere blevet til en ‘adgang’, som for mig er et meget større begreb en en ‘portal’ og min kanalisering har således også forandret og udvidet sig tilsvarende.

Og er jeg flyttet på grund af vikingerne? Nej, jeg er flyttet på grund af de kosmiske indstrømninger der er i det område, hvor de byggede Trelleborg.

På mandag åbner jeg igen efter ferien for klienter til både behandling og healings-sessioner  – og jeg har været ret spændt på, om de meditations-dage jeg satte op i maj, mon blev til noget, men det gør de!

jeg lægger ud med en 3 timers meditations samling her i Slagelse og online lørdag den 11 september og i Århus dagen efter den 12 september. Og så gentager det hele 13 og 14 november.
Der er få pladser tilbage med fysisk deltagelse i Slagelse, og flere med online-deltagelse og i Århus.

Når du nu har læst dette skriv, så forstår du nok, hvorfor det ikke vil være noget særligt program, ‘andet end’ at komme dybere i dig selv og din egen visdom, hvor du kan finde dine egne svar og din egen balance.

Omvendt kan jeg garantere dig, at formidlingen vil være det nyeste nye, der er tilgængeligt for vores menneskelige bevidsthed.

Den fysiske ramme er 3 timer fra 10 – 13 med lidt små kaffe/trække vejret-pauser undervejs og vi kan nå 2 – måske 3 kanaliserede meditationer.

Du kan læse mere om disse dage her

I Slagelse er der plads til 10 deltagere, der sidder på en stol i mit lokale, og plads til mange flere online, hvis du vil sidde hjemme på din egen stol bag din skærm og være med på zoom live stream.
Kan du ikke lige den dag, kan du stadig være med og lytte og arbejde med transmissionerne efterfølgende – undervisningen bliver formidlet så du kan arbejde mange gange efterfølgende med transmissionerne – som du måske gør med mine webinar-serier.I Århus kan vi være 25 deltagere i Øsal Ling.

Pris for fysisk deltagelse kr. 600.-

Pris for online deltagelse kr. 550.-

Alle deltagere får, som sædvanlig, optagelse af alle meditationerne.

Vil du med kan du tilmelde dig med onlinebooking her 

Kan du ikke benytte onlinebooking kan du sende en mail med kursus dato/sted og navn og adresse og mobil, så kan jeg melde dig til.

Glædeligt foranderligt efterår til dig – måske vi ses!

Kærlig hilsen Merethe

 

 

 

 

Nyhedsbrev december

PLEJADERNE OG ULURU

har en lang historie sammen – en historie, der rummer skabelsen af Dreamtime her på jorden

Dreamtime er bevidstheden om, at alt fysisk også er energetisk og alt kan udveksle med alt

 Dreamtime er en tilstand, hvor alt og alle er sammenhængende igennem deres energi og hvor alt og alle er både krop, energi og ånd.

 Det er the Aboriginals, det oprindelige Australske folk, der har formidlet dreamtime gennem   årtusinder.

 Det var Plejaderne, der bragte dreamtime ind til jordens bevidsthedslag for mange millioner  år siden, og det er Plejaderne, der igen skaber nye åbninger ind i dette felt.

Denne gang er du inviteret! 

 Jeg er live på et zoom webinar næste søndag den 20  december kl 15 og kanaliserer fra den gruppe,  som var med, da Dreamtime kom til jorden, og som også er med nu, hvor vi får en større og   direkte adgang til disse energetiske dimensioner.

 Du inviteres, for at give dig mulighed for at bevidne åbningen og processen og derigennem     få mulighed for at udveksle med nye dimensioner af dig selv og din sjæls dimensioner.


Læs mere om det hele her

 Kan du ikke være med live,  så lægger jeg videoen med meditationen op på hjemmesiden   samme eftermiddag.

 Kærlig hilsen

 Merethe

 P.S. Bemærker du, at forårs programmet ikke er klart endnu? Ja altså, det der med at   ingenting er som det plejer, det gælder også med min planlægning….

 Da alt jeg laver er kanaliseret, må jeg vente på at det  – og jeg – er klar og det bliver først   efter nytår, når alt det nye er ankret i mig og i det felt jeg arbejder i.

Nyhedsbrev oktober

3 EMNER I DETTE NYHEDSBREV – 1 HELT NYT OG 2 ‘KENDTE’

 I fredags holdt jeg en 3 timers meditations-samling, og da det hele er kanaliseret ja, så er   det aldrig helt til at sige, hvad der sker.

Men denne gang kom bevidsthedsfeltet Kryon ind. Med en besked, som ikke havde noget   med selve programmet for den dag at gøre – så det var da uventet med et twist!

Lige efter kaffepausen, da jeg troede, jeg skulle lægge op til næste meditation, kom Kryon   ind med en besked til dig, der har tiltrådt en eller anden form for energetisk arbejde, der   er større end dig selv og din udvikling.

Vi er mange mennesker rundt om på jorden, der udveksler med og er med til at formidle   udefrakommende energetiske indstrømninger til menneskeheden og vores kollektive   bevidsthed, nogle af os er bevidste om det, mange er det ikke, men beskeden skelner ikke!

Jeg har transskriberet den, for direkte kommunikation med Kryon kan være svær at   forholde sig til, så det kan være en hjælp at læse ordene.

Du får også adgang til lydfilen på youtube, hvis du synes, det er nemmere at mærke     energien ved at lytte.  Du får hjælp og støtte til at balancere dig selv, når du læser og lytter.

Læs og lyt til Kryons formidling her 

 

 WEBINAR-SERIEN KEND DIG SELV, I ALLE DIMENSIONER, starter på torsdag og den gratis   intro er allerede blevet set mange gange – det er skønt!  Fik du mon set den?

Vi fortsætter og mediterer sammen hver anden torsdag – og du arbejder selv videre med   meditationen, til vi mødes igen. På denne måde får du maksimal inspiration og udvikling hen   over efteråret.

Vil du være med i serien, koster den kr. 500.- for live deltagelse, video og lydfil af de   kommende 6 episoder

Læs mere om serien og se den gratis intro her                  Køb serien her

 

 I HEAL HELE DIG – EFTERÅRETS KURSUS-SERIE 

er vi nået til 2. kursusdag, hvor vi skal arbejde med følelserne.

Hvem styrer mon dine følelser? dit indre barn eller din voksne identitet?
Har du lyst til at opdatere din følelsesmæssige virkelighed?
Eller er det tid til at afvikle gamle beskyttelsesmønstre, der ikke tjener dig længere?

Vær med næste lørdag i  Slagelse eller online med livestream fra undervisningen.
Søndag er jeg i Århus med samme kursus, og der er stadig ledige pladser.

Læs mere om kurset her

 

Tilmeld dig med onlinebooking her eller her på mail. Deltager antallet er lavere end vanligt,   så vi kan sidde med afstand.

Tak for din opmærksomhed og god fornøjelse med kanaliseringen fra Kryon – og også med   den gratis intro, der jo kan genhøres flere gange!

 

Kærlig hilsen

Merethe