Kend dig selv – i alle dimensioner


Efterårets kanaliserede meditations-serie er optaget
*
7 episoder – en halv time hver gang på video og lydfil –
med effektiv hjælp til at etablere en meditations-praksis
*
Nu nedsat til halv pris kr. 250

Se den gratis intro her – den varer 32 minutter.

God fornøjelse

Serien skaber rytme og kontinuitet, og er derfor velegnet både til dig, der har en meditationspraksis og vil et dybere arbejde og til dig, der gerne vil lære at meditere.

Kend dig selv…..et evigt arbejde,

for vores adgang til at kende os selv, udspringer altid af det sted vi er kommet i livet, den indsigt vi har adgang til, og for mange af os også, hvor meget vi har ryddet op i vores bagage.

For hver gang vi rydder op og smider ud – om det er gamle overbevisninger om os selv eller andre, fysiske eller følelsesmæssige traumer eller andet godt – så kan vi åbne og lære nye niveauer af os selv at kende.

Efterårets meditations-serie på webinar vil give dig følgeskab på din rejse ind i dig selv.

Et følgeskab, der kan støtte dig til at slippe de dele af dig selv, der ikke længere er befordrende eller aktuelle for den du er nu, og give dig inspiration til at strække dig endnu længere ind i de nye lag og dimensioner af dig selv, som du kan åbne til nu.

Stabiliteten i din rejse kommer fra den traditionelle meditations teknik som vi tager udgangspunkt i, og som du måske allerede kender.

Den vil skabe et balanceret afsæt, et dybt udgangspunkt i din menneskelighed, som vil gøre at du – også på de ubevidste planer – trygt kan åbne dig for nye aspekter og dimensioner af dig selv.

Disse dimensioner som vi ofte søger uden for os selv, men som vi – i vores hjertes rum – kan få adgang til og begynde at folde ud.

Vi rummer allerede det hele  i vores bevidsthed – også selvom du ikke tror det eller har kontakt med det. Serie vil hjælpe dig til at få øje på det, du ikke selv kan se eller mærke.

Er du ny eller erfaren ?

Serien er for alle – både til dig der ønsker en form og inspiration til at komme i gang med at meditere, og til dig der er øvet og gerne vil arbejde dybere i dig selv.

Når du køber serien

får du straks adgang til  alle episoder på video og lydfil du kan streame minimum et år, og downloade for evig adgang.

Programmet – hver episode er på en halv time: 

Episode 1: Vi åbner med den traditionelle buddhistiske meditation, hvor vi har fokus på vores krop, tanker og følelser for derefter at glide ind i nye indre tilstande i dit hjerte.

Den kanaliserede guidning hjælper dig til at komme dybere ind i processen og meditationen. Denne meditation er gratis – se den her

Episode 2: Krop, følelser og tankernes fokus åbner for ekspansion.

Episode 3: Krop, følelser og tanker og ind i din energetiske udveksling med jordens energifelt.

Episode 4: Krop, følelser og tanker og ind i din hjerne, hjernestamme og mentale energifelt.

Episode 5: Krop, følelser og tanker og ind i din hjerne, hvor du kan åbne til udveksling med universet

Episode 6: Krop, følelser og tanker og ind i stilheden og din indre kontakt og kommunikation med dig selv.

Episode 7: Krop, følelser og tanker og ind i udvekslingen med din sjæls visdom.

Grund metoden er første del af meditationen fra episode 1, for jo mere du arbejder og bliver trænet i den, jo dybere kan du gå, og jo højere dimensioner kan du åbne til.

Så serien er på denne måde anderledes end tidligere, som hver gang har budt på nye måder at tilgå dig selv!

Denne gang holder vi fokus på at blive fortrolig med en metode og derigennem, når den bliver en integreret del af din indre måde at arbejde på, åbnes der mulighed for, at du kan arbejde med dig selv  i 10 – 16 dimension, som portalen vil tilbyde dig adgang til i efteråret.

Serien er afholdt og er derfor nedsat til halv pris kr. 250
Du får video og lydfil som du kan streame minimum et år, og downloade for evig adgang.  Køb serien her

Serien formes og formidles fortrinsvis fra Plejaderne og Kryon i kanaliserede transmissioner. Se flere intro meditationer og introduktion til mit arbejde på min gratis side her