Kranio sakral terapi

Dreng på 10 måneder der sov meget dårligt og ikke kravlede:
Kære Merethe.
Jeg er helt blæst bagover – i nat har vi SOVET og i dag KRAVLER HAN! Jeg troede helt ærligt ikke, at han ville kravle nogensinde, fordi han var så god til at orme sig rundt og havde gjort det så længe.. Du kan altså bare noget! Tak!

Dreng 3 år: Den 22. maj var vi hos dig og du behandlede AA. Jeg er simpelthen nødt til, at give dig feedback på den behandling for det var utroligt – det er det nu hver gang vi kommer hos dig med BB (1 år) og AA (3år),  men denne gang blev jeg igen forbløffet.

AA var pludseligt begyndt at stamme og havde svært ved at styre mundvand, ord og mundbevægelser. Efter din behandling stammede han et par få gange på vej hjem i bilen og det var det. Han stoppede fra det ene øjeblik til det andet. Vi troede ikke vores egne ører.

Tak for dig.

(Drengen havde dyb låsning i nakke, kraniebund, og fejlstilling i ansigts-og overmundens knogler som jeg rettede i behandlingen)

Kvinde i trediverne: Efter kun to behandlinger har Merethe fjernet mange års tilbagevendende muskelspændinger i min ryg/nakke/skuldre og dertilhørende hovedpine.
Jeg havde virkelig ikke troet at det kunne fjernes så hurtigt, men det er tydeligt at mærke den kæmpe store forandring der er sket i min krop!
Udover det, er Merethe et dejligt, kærligt menneske og behandlingen var meget behagelig. Jeg giver de STØRSTE anbefalinger herfra!

Kvinden havde flere fejlstillinger i bækken og kranie som var årsagen til de tilbagevendende spændinger – da kroppen blev rettet kunne musklerne slappe af og bevæge sige som de skal, uden at spænde for at holde fejlstillingerne.

Kvinde midt i tyverne: Ville lige melde tilbage på behandlingen jeg har fået og jeg må sige at jeg er meget imponeret. Siden jeg var hos dig sidst har jeg ikke mærket det mindste kun lige de 2 efterfølgende dage var der en lille smule.
Jeg har gået op til 20.000 skridt på en dag, båret på borde og stole og alt sammen mens jeg følte mig som en på 25 og ikke 85, og noget som førhen i den grad ville have begrænset mig så tak for det, det har gjort en kæmpe forskel som jeg er enormt taknemmelig for!

Kvinden havde tilbagevende smerter i bækken og krop og meget fysisk begrænset. Bækkenet, torso og kranie havde flere vrid og fejlstillinger som jeg rettede på 2 behandlinger.

Tak for dagens behandling, du er en  stjerne  ved seriøst ikke hvor jeg skulle gå hen, når det spidser til, hvis du ikke var der.

Kvinde i 50’erne der er kommet cirka en gang om året over en årrække, når hun har haft fysiske udfordringer.

Kvinde i 60’erne som følte sig fysisk ude af balance
Kære Merethe
Tusinde tak for alt hvad du har gjort for mig i mit forløb på 3 gange kraniosakral-terapi.
Jeg har aldrig tidligere oplevet så dedikeret og præcis en behandler som dig, og er meget taknemmelig for alt det, du har hjulpet mig med at få  tilbage i balance.
Du nævnte sidste gang at jeg formentlig er faldet ud af barnevognen som spæd…jeg har efter at have talt med min søster fundet ud af at jeg er ikke faldet ud af barnevognen, men da jeg var nogle måneder gammel fik min mor alvorlig brystbetændelse, og min storesøster på 8 år fik til opgave at give mig sutteflaske og skifte mig i den periode. En dag fik jeg løftet kroppen og og stemte imod med fødderne, så jeg kom til at hænge med hovedet udover puslebordet, og min søster der knap kunne nå op til puslebordet skulle bruge alle sine kræfter på at holde mig i anklerne  så jeg ikke fald på hovedet ned, og måtte med møje og besvær trække mig i anklerne til jeg kom op på puslebordet igen.

Anbefalinger

Jeg har fået mange anbefalinger gennem årene,  og er begyndt at gemme dem jeg får på skrift her:

Personlig kanalisering

Tak for dit ihærdige detektiv arbejde, når det gælder om at spore sig ind på, hvad der kalder på mig og ikke, hvad jeg tror, jeg kalder på. Jeg har meget stor respekt for dine kanaliseringer og energiformidlinger !!

Tusind tak for kanalisering. Jeg har villet skrive til dig mere end én gang. Er både kommet fra det og har også haft svært ved at finde ordene.

Jeg har lyttet flere gange og er bestemt ikke færdig. Noget er faldet mere til ro i mig – sådan helt grundlæggende. Noget er mere trygt og noget der har boet i mig er blevet stærkere og der er åbnet til mere i/af mig.

Jeg tror mere på det, jeg har fornemmet og ”den jeg er”. Jeg kan ikke rigtig beskrive det mere præcist, da ordene ikke rækker. Nogle ting kunne jeg også relatere til helt konkrete ting i mit liv.

Læs min blog om en kanalisering her

Personligt uddannelsesforløb 2020: 

Hanne: Også mange tak for rigtig hyggelig kursus. En rigtig fin afslutning på uddannelses forløbet.
Jeg er rigtig glad for at have været med, imens coronaen har raset, det har givet ro i kroppen her efterfølgende, og har været med til at bearbejde de mange følelser, som er dukket op undervejs.
Det har været rart at turde mødes med andre mennesker igen og så kunne bevare roen. Tusind tak til dig Merethe og Plejaderne samt Kryon.

Personligt uddannelsesforløb 2019: 

Käte:’En varm anbefaling herfra – Det er det vildeste og dybeste jeg har fået mulighed for at arbejde med mig selv. Det er også det mest krævende forløb jeg har været i nogensinde, hvor jeg bliver testet på min tro og på at stå i mig selv.

Selv efter mere end 30 år på den personlige/spirituelle udviklingsvej med masser af terapiforløb on/of gennem årene, skal jeg lige love for at Merethe rækker ind i dybder jeg dårligt anede jeg havde.
Og man kan ikke arbejde dybere med andre end man selv er gået, så Merethe er en usædvanlig kapacitet på sit felt’.

Nina:
‘Det personlige uddannelsesforløb er stærkt og jeg kan varmt anbefale det.
Det er provokerende, krævende og ud over alle grænser givende.
I de sidste måneder i forløbet har jeg lavet nye åbninger tilbage til min sjælsoprindelse.
Jeg har en stærkere forbindelse end nogensinde til de sjælskvaliteter jeg er kommet her for at manifestere.
Det største er nok at træde mere helt ind i livet med disse. Det er en stor gave.

Tak Merethe for “at gå foran” og vedholdende pege på og støtte det autentiske og vores egen evne til at stå i os selv’.

Andre udtalelser fra deltagere:

Dette forløb er enestående. Jeg har været i mange healingsforløb, men ikke noget, der kan sammenlignes med dette. Det går så dybt, og kommer vidt omkring, samtidig med det er jordnært, og formidles på en kærlig måde.

Det har været sindsygt godt – for nu at sige det som det er!

Tusind tak for et fantastisk forløb, hvor der blev ryddet godt og grundigt op – 3 mit nervesystem har virkelig nydt godt af det og der sker stadig noget – Tak til dig Merethe, dine hjælpere og til alle jer andre

Tak for processerne. Mærker at der stadig gives fri, plads til nye integrationer. Mærker fællesskabet. Tak

Personligt uddannelsesforløb 2018:

Hannekia: Jeg er kommet gennem lag af begrænsninger, ind til min egen højere essens, gennem uddannelsesforløbet hos Merethe. Jeg har trænet i at være i denne værenstilstand med Merethe ved min side. Det er STORT. Et sted i mig, som rækker langt ud over mit fysiske menneske med dimensioner og mulighed jeg ikke tidligere har været bevidst om. Det har været magisk, at opleve Metatron og berigende med gruppefeltet. Tak Merethe

Berit: Vil bare dele, at jeg netop har genhørt 2. gruppetransmission og mærket det fælleskab vi har, hvor vi løfter og lærer af hinanden og stadig står i hvert vores lys, med hver vores indgange i Universet og deraf samarbejdspartnere i vores indre.

Jeg fornemmer min egen kontakt til mig selv styrkes, og at jeg ser mere rent hvem jeg er og hvem jeg har med mig. Det er jeg meget taknemmelig for. Og stor tak til feltet, der holdes under os alle og til Merethe Bonnesen, der formidler og spejler og støtter med sit nærvær i processerne. Tak til jer alle og også til mig selv, at jeg tiltræder denne udvikling og arbejde.

Personligt uddannelsesforløb 2017: 

Martin: Et kursus som virkelig har betydet meget for mig, og som kan varmt anbefales

Hanne: Tak for healingsfeltet og støtten der er sat op i dette forløb, det har været meget givende for mig.

Martin: Et kursus som virkelig har betydet meget for mig, og som kan varmt anbefales

Nina:  Jeg afsluttede det 4 måneders udviklingsforløb med Metatron 22.december 2017.
Det er et skønt paradoks at opdage, at den stærke kontakt med Metatron og hans klare, kærlige vejledning og healing under forløbet har har haft den konsekvens, at jeg er trådt mere klart og stærkt ind i livet. Jeg har ikke før levet med så stor og gennemstrømmende taknemmelighed ved at være i livet.
Jeg har efter de 4 måneders forløb et grundliggende fundament – et anker, der virker, så jeg kan fungere i flere dimensioner. Det gør, at jeg er “trådt ind i “ de opgaver, jeg er kommet her for.Jeg oplever, at jeg nu står stærkt. Balancerer i god harmoni mellem mine sjælelige kvaliteter og mit menneskevæsens personlige udtryk.
Det har haft overraskende stor værdi for mig gennem udviklingsforløbet, at Merethe som person, har fungeret så ydmygt i baggrunden med sin kærlige og humoristiske støtte, og ladet Metatron arbejde i forgrunden.
I taknemmelighed – en livsforandrende rejse ind i mig selv.

Lunamay:  Gennem min deltagelse på det personlige uddannelsesforløb med Metatron og Merethe har jeg oplevet at blive set i nogle af de største problematikker og største forhåbninger i mit liv. Det har resulteret i nogle meget dybe, smukke og også hårde  processer, der alle har været meget meningsfulde – og jeg har på fornemmelsen at udfoldelsen af arbejdet kommer til at foregå et stykke tid frem.

Hvis du føler dig kaldet til dette forløb kan jeg KUN anbefale det. Merethe og Metatron er et stærkt makkerpar at arbejde med, og gruppens energi er meget smukt at få mulighed for at være med i.

Meditations-serien Indre balance – balance i livet:

Det var fantastisk  I dag satte jeg mig på en stol med hjul, der ikke var der  og endte på gulvet med et ordentligt gonk helt op i hovedet! Har haft ondt i den gamle hjernerystelse og været lidt rystet i mit system. Nu her efter transmissionen har jeg det godt igen – smerterne er væk og jeg føler mig afbalanceret det virker Tak 

Tak for aftenens transmission med Metatron og søvn Jeg oplevede at falde i søvn i slowmotion med drømmebilleder og samtidig være vågen – det var en dejlig tilstand

1000 TAK for endnu et dejligt webinar Merethe

Den gratis ‘hjerne-healings’ video:
(se den her)

Jeg vil gerne af hjertet og fra min sjæl takke dig, for at dele denne mulighed, denne transmission. Det var meget fysisk for mig, hvordan kroppen åbnede for min sjælsindstrømning, og gav god mening til et pres jeg gennem længere tid har haft i min nakke og ansigt, samt desuden opblussen af angstfornemmelse og massiv kvalme. Og det var fascinerende at mærke hvordan jeg kunne slippe spændinger i ansigt, kæber, hænder, arme og skulderparti. Gamle måder for mig at have kontrol følelsesmæssig på.
Transmission har arbejdet 4-5 timer nu og føles først nu at være ved at falde på plads i kroppen. Har givet det fuldt nærvær og plads. Du har givet en gave, der kom på rette tid og sted

Så snart du begyndte at tale dæmpedes lydene i begge mine ører; intensiteten i ørerne har været mærkbart tiltagende den sidste tid. Det er en liese for mig at opleve denne øren fred – derudover responderede kroppens meridianer . Samtidig voksede erkendelsen af det enkelte ords resonans og betydning for kroppen og sjælen. Forståelsen svingede dybt i mit indre og jeg blev så glad for at det ikke bare er mig, der er sensitiv men at lyd, intention og afsendelse har stor betydning for alt levende. Jeg er bare lettet og glad

Healings-serien Fysisk healing:

Serien med fysisk healing er vildt, vildt god. Så er det sagt!

Kurserne Hentning af sjælsrester & Balance i sjælsdimensionen:

Kære Merethe, der er en fantastisk energi tilstede på dine workshops, og du formår at få de vilde ting ned på jorden i et forståeligt sprog. Tak for i år, jeg glæder mig meget til samarbejdet næste år

Jeg har deltaget i begge kurser. (hentning af sjælsrester og balance i sjælsdimensionen)  Det stærke felt med Kryon og andre bevidstheder er en stærk støtte til at bane vejen for dybere sjælskontakt og harmoni mellem menneskevæsen og sjæl. Kurset både åbner bevidstheden og grounder. Kan varmt anbefales

Kurset Fysisk healing: 

Gitte: Jeg kan på alle måder anbefale dette kursus! Merethes tilgang er anderledes end det “man” er vant til, og hun er måske lidt tidlig ude, men i min optik så skulle alle healere give sig selv den gave at deltage i denne workshop. Det åbner på alle måder døren ind til en tilgang, der kan bruges i det arbejde man i øvrigt gør.
Jeg har selv deltaget og har oplevet hvor potent det er. Do it og PS: jeg er ikke betalt for at lave reklame

Tina: Et helt igennem fantastisk kursus!

Maj juni meditations-serien- se den på gratis siden her

Tak for 3. del i dag Det var virkelig spot on Sikke klart udtrykt hvor vigtigt det er at sætte grænser på en god måde, og hvordan fx lyd og stemmeføring har stor indflydelse på vores velbefindende. Det var virkelig et budskab, der gik rent ind hos mig, og som jeg havde brug for at høre

Balance i sjæls-dimensionen – healingskursus: 

Tusind tak. Fik meget mere end jeg i min vildeste fantasi kunne forestille mig. 

Et meget smukt kursus. Kan kun anbefale på det varmeste. Og Merethe‘s varme, humoristiske og stærke måde at lede processen er fantastisk. 

Webinar-serien Bevidsthedstræning II 

Lyttede og følte i går, så fantastisk. Dyb dyb healing! Tak

Sikke da en genfødsel – selv om den sluttede lidt brat Tusind tak for en intens og meget healende oplevelse ♥

Episode 5 – gør noget ved mig, hver gang jeg hører den. I dag kom jeg i kontakt med barndommen, havde det indre barn med mig hele vejen igennem, også noget instinktivt, dyrisk. Men skam, rørte også noget dybt. Også overlevelse, eller de gange, jeg har haft lyst til ikke at overleve. Det var meget sorgfyldt at høre den, vel vidende, at der er en masse jeg fik integreret/sluppet.
Den gør store ting for mig.
En stor tak for denne hjælp, til alle der står bag muligheden for dette arbejde.

Se flere anbefalinger på facebook her