Kosmos og de underjordiske – kanaliserede meditationer online

Meditationerne er optaget i november og december 2021

6 meditationer, der kan udvide din bevidsthed, og samtidig stabilisere dit fysiske nervesystem som forberedelse til det nye år og de forandringer, der tilbydes os i 2022.

Hver gang indledes med en halv times kanaliseret oplæg til aftenens meditation, og derefter mediterer vi sammen 45 – 60 minutter, hvor du støttes til at være i kontakt med din egen proces.

Når du køber adgang får du adgang til live deltagelse samt replay af afholdte episoder. Du kan sagtens være med live næste mandag, selvom du ikke har set de første episoder.

Emnerne er: 

1 episode: Kosmisk udveksling  med jorden og kontakt med jordens kerne. 

2 episode: Kosmos og  jordens æterlegeme – jordklodens energetiske udstråling.

3 episode:: Kosmos og molekylær frekvens i fysisk stof.

4 episode: Kosmos og menneskenes  skabelse i fysisk form

5 episode: Kosmos i skabelsen af  menneskelig bevidsthed og energi

6 episode:  Din udfoldelse i et fysisk liv på Gaia i samklang med kosmos. Vejen foran dig i vandmandens tidsalder.

Se 1. del af den første episode af serien her

Se introduktionen til serien her

Denne serie er på alle måder ny!

Opsætningen er ny,

for hver mandag byder på et kanaliseret oplæg om dagens emne og derefter 45 – 60 minutters meditation, der i  høj grad vil være en energetisk formidling designet til at støtte dig i de processer, der åbner sig i din bevidsthed når du sidder i det kanaliserede felt.

Kort sagt, masser af snak i den første halvdel og meget lidt snak, når vi starter meditations-processen, således at du uforstyrret kan gå dybere i dig selv, med stærk energetiske støtte.

Dagen er ny,

nu mødes vi mandage kl 19 – ca 20.15 / 20.30 på et zoom webinar.
Kan du ikke være med live, kan du se eller lytte efterfølgende, når det passer dig.

Du får 2 videoer og 2 lydfiler hver gang – en af det kanaliserede oplæg og en af selve meditations-processen. På denne måde kan du genlytte og arbejde med det, der er mest interessant for dig.

Og vigtigst, kanaliseringen er ny

Kanaliseringen til denne serie er åbnet fra de underjordiske eksistenser.

Eksistenser, væsener og usynlige underjordiske samfund,  der er opstået fra kosmos, skabt af  kosmos og som har været medskabere af jordens og menneskehedens bevidsthed.

Måske du kender til energetiske samfund som Lemurien?  Telos og Mount Shasta bærer stærke fortællinger og åbninger, både for det oprindelige folk og spirituelt søgende.

Jeg har i mit kanaliserings-arbejde altid formidlet energi og bevidsthed fra galaktiske bevidstheder som Plejaderne, Kryon og det Galaktiske Råd, da disse frekvenser er en del af min oprindelse, og det derfor er nemt for mig at formidle energi og bevidsthed fra disse kosmiske opsætninger, som også er inkarneret som strukturer i min menneskelige bevidsthed.

Det nye er min kontakt med ‘De underjordiske’

Jeg har tidligere haft en meget stærk kontakt med lemuriske væsener, men altid kun til gavn for mig selv og min personlige udvikling.

Min fysiske flytning har åbnet til nye niveauer af sansning af jorden og erkendelsen af det store felt af krystal-energi, der ligger under området hvor jeg nu bor, har åbnet for  en helt ny kontakt med væsener, der er tilknyttet jorden, arbejder i jorden og som viser mig en helt ny måde at være menneske på – en helt ny måde at være kosmisk og galaktisk, samtidig med at jeg bliver mere og mere ‘menneskelig’ – mere tilstede i min menneskelighed.

Man kan sige, at jeg tiltræder mit menneskeliv med flere dimensioner af min kosmiske eksistens, og det er denne proces, jeg er blevet bedt om at formidle  som en kanaliseret meditations-proces til dig, der ønsker en sådan proces.

Det praktiske:

Tid:

Serien er optaget fra den 8 november til 13 december 2021

Pris:

kr. 600.- for live deltagelse og video og lydfil af de kanaliserede oplæg og selvemeditationerne.

Du får adgang til 2 videoer, samt 2 lydfiler hver gang. Du har adgang til materialet et år efter køb og kan downloade og få evig adgang.

Når du køber serien i webshoppen, får du adgang til link til live deltagelse samt afholdte episoder.

KØB SERIEN HER

Kan du ikke være med live om mandagen, kan du uden problemer lytte efterfølgende. Formidlingen er opsat på en måde så du, når du lytter får mulighed for at udveksle med den kanaliserede energi som er du med live.

Der er mange niveauer i formidlingen, så derfor vil du kunne arbejde med  forskellige tilstande i din bevidsthed, hver gang du lytter.

Kanaliseret meditation

I ‘gamle dage’ – altså for 5-10 år siden – var vi mange, der havde en daglig meditations-praksis, hvor vi trænede vores sind så vi ikke identificerede os med vores følelser, ryddede op i vores projektioner, fik mere ro i krop og sind og derved en bedre og mere afslappet dag.

I dag kan vi lytte til kanaliseringer som i denne serie, og derved få hjælp til at komme i de tilstande, i den renhed og ro vi tidligere selv skulle ‘arbejde’ for at komme i. Formidlingerne løfter dig ind i disse tilstande, og derudover formidles der hver gang healing til de indre mekanismer, følelser, gamle traumer som hindrer roen, som hindrer balancen.

Så at lytte til en kanaliseret meditation er derfor meditation, terapi, healing, spirituel udvikling på en gang.

Du får hjælp til at åbne til erkendelser både bevidst og ubevidst,

du får energetisk udveksling med sin sjæl,

du får forbindelse og udveksling med niveauer af din bevidsthed som tidligere har været ubevidst.

Alt dette kan ske, fordi formidlingen er meget højfrekvent og ren.

Fordi formidlingen’s opsætning er, at du selv arbejder i en direkte udveksling – ikke nødvendigvis via mig.

Jeg, mit felt og udveksling med disse universelle kræfter og mine guider, bruges til at skabe en støtte til at du, hvis det er sandt for dig, kan række ud, kan udveksle, kan få healing, balance og indsigt på en måde som er den rette for dig.

Om metoden

Healing og kanalisering kan gøres på mange forskellige måder og jeg arbejder altid uden direkte at gøre, sende, rette eller korrigere dit energisystem. Det felt og energi der formidles lægger sig som en impuls, en invitation til dig og er det sandt for dig, er det noget du kan bruge konstruktivt, så vil dit energisystem, dit sind og din bevidsthed begynde at åbne sig og indgå i en energetisk udveksling.

Nogle mærker dette fysisk energetisk eller følelsesmæssigt, andre ikke. Nogle er med og lytter til meditationerne fordi de bare VED at det er vigtigt for dem, også selvom de ikke forstår hvorfor.

Vi har brug for at blive mødt

Det, at blive mødt og rummet præcist som du er, er for mange en kæmpe lettelse. Deltagere har meldt tilbage at de har længtes efter dette – nogle opdager det først når det sker – når de endelig bliver rummet uden at skal lave sig selv om eller regulere sig til noget udefrakommende, erkender de hvilken dyb nærmest eksistentiel lettelse det er og også at det åbner for en meget dyb kontakt med sig selv.

Du vil få fysisk og følelsesmæssig healing der passer præcist til dig og der hvor du er når du lytter, og du kan se og lytte til de enkelte episoder efterfølgende.