Se, hvordan du kommer i kontakt med mig længere nede på denne side…..

Sommer-lukket fra 16 juli – 16 august men ud over det, har jeg åbent normalt også til kranio-sakral terapi, og du kan bestille tid her 

Corona forholdsregler: 

Med et højt hygiejne niveau,  tilbyder jeg igen fysiske behandlinger.

Efter hver klient spritter jeg spritter alle håndtag og overflader af der er blevet berørt, og har selvfølgelig selv god håndhygiejne.

Jeg lufter ud og bruger (som altid) rene lagener til hver klient.

Jeg sørger for god tid mellem behandlingerne, så venter du med at gå ind til 5 minutter før din tid, møder du ikke andre kunder.

Du bedes vaske hænder eller spritte af før og efter behandling.

Du bedes komme alene til din egen behandling. Skal dit barn behandles, så kom kun en voksen med barnet, og medbring selv bøger til højtlæsning, legetøj og andet.

Lad evt. chauffører vente i bilen.

Få hjælp til den angst og utryghed corona-situationen skaber i mange af os – se den seneste video med healing og indsigt her

Merethe Bonnesen Behandling og kurser

Valmuevej 24
4200 Slagelse
5853 4601
merethe@merethebonnesen.dk

CVR nr. 2006 4706

Jyske bank 5066-1597695

Mobile pay 87725

Mobilepay kan ikke benyttes til betaling af kurser

Behandlinger betales kontant, med dankort eller mobilepay

Kontakt

Obs: Sommer-lukket fra 16 juli – 16 august, men du kan bestille tid i august med onlinebooking nu.

Tidsbestilling er med onlinebooking

Her kan du bestille behandlingstider og tilmelde dig kurser. Du kan også slette en reservation i bookingsystemet op til 24 timer før aftalen. Ved senere afbud skal du ringe og lægge en besked på 5853 4601. Du kan ikke sende SMS.

Har du ikke mulighed for at benytte onlinebooking, kan du også bestille tid i min telefontid som er mandag til torsdag mellem 08.00 og 08.30. Ring på 5853 4601 (fastnet nummer)

Tidsbestilling er udelukkende med onlinebooking eller i min telefontid – du kan ikke bestille tid på mail eller facebook.

Du kan ringe eller skrive en mail til mig

Kontakt er udelukkende i min telefontid eller på mail, som jeg besvarer på hverdage mellem 8 – ca 15,  fredag dog kun til kl 12. Har du spørgsmål, du skal have et længere svar på, er det nemmest, du ringer til mig i min telefontid og ellers kig rundt på hjemmesiden – her kan du finde svar på det meste.

Med onlinebooking og webshoppen kan du ‘selvbetjene’ døgnet rundt.

BEMÆRK: Jeg er ikke tilgængelig på sms eller personlige beskeder på facebook / messenger, men prioriterer at svare dig i min telefontid eller på din mail senest den førstkommende hverdag.

Betaling

Efter endt behandling kontant, dankort eller mobilepay.

Har du en online session får du tilsendt faktura straks efter med betalingsinfo.

Du kan kun benytte bankoverførsel til betaling af kurser, ikke Mobilepay. Juridiske regler vedr fortrydelse gør, at Mobilepay ikke accepterer betaling for ydelser, der ligger ‘i fremtiden’ kun afholdte arrangementer og ydelser.

Afbud

Du kan ændre eller slette din aftale med onlinebooking indtil 24 timer før din aftale. Derefter kan du ringe og lægge besked om dit afbud på min telefonsvarer på 58534601

Seneste frist for afbud er dagen før din aftale kl 16.  Derefter betales afbudsgebyr kr. 400.-

Får jeg din tid afsat til anden side, betaler du selvfølgelig ikke afbudsgebyr.

Melder du sent afbud på mail, kan du ikke være sikker på jeg ser dit afbud, så ring og læg en telefonbesked.

Bemærk, at den SMS du modtager 24 timer før din aftale med en påmindelse om din aftale, ikke kan besvares, da det er en automatisk udsendt SMS fra mit bookingsystem.

Bliver du syg

Du kan ikke modtage behandling, hvis du er syg med feber, virus eller anden smitsom sygdom.
Bliver du akut syg på dagen for din aftale, og ringer du afbud INDEN kl. 8.00 får du en anden tid uden den ekstra beregning.