Merethe Bonnesen Behandling og kurser

Hejningevej 22
4200  Slagelse
3110 2351 mandag – torsdag 8.00 – 8.30
merethe@merethebonnesen.dk
Bestil tid og meld afbud med onlinebooking her

CVR nr. 2006 4706

Jyske bank 5066-1597695
Mobile pay 87725

Behandlinger betales kontant og med mobilepay. Jeg modtager ikke længere dankort.

Kontakt – tidsbestilling og telefontid

Se om afbud længere nede på siden

Tidsbestilling er med onlinebooking klik her

Her kan du bestille behandlingstider og tilmelde dig kurser. Du kan også slette en reservation i bookingsystemet op til 15 timer før aftalen. Ved senere afbud skal du ringe og lægge en besked på 3110 2351 men benyt onlinebooking, så får du straks en bekræftelse på at din aftale er slettet.

Få hjælp til at benytte onlinebooking her

Har du ikke mulighed for at benytte onlinebooking, kan du også bestille tid i min telefontid som er mandag til torsdag mellem 08.00 og 08.30. Ring på 3110 2351

Tidsbestilling er udelukkende med onlinebooking eller i min telefontid – du kan ikke bestille tid på mail, facebook eller SMS.

I perioder har jeg ventetid – men du ser alle mine ledige tider med onlinebooking – jeg har ikke ‘akut’-tider  eller tider, jeg kan tilbyde dig, hvis du ringer til mig, men har venteliste du kan skrive dig på i bookingsystemet. Se mere om den her.

Du kan ringe eller skrive en mail til mig

Kontakt er udelukkende i min telefontid eller på mail, som jeg besvarer mandag – torsdag.  Har du spørgsmål, du skal have et længere svar på, er det nemmest, du ringer til mig i min telefontid og ellers kig rundt på hjemmesiden – her kan du finde svar på det meste.

Med onlinebooking kan du bestille tid og melde afbud.

BEMÆRK: Jeg er ikke tilgængelig på sms eller personlige beskeder på facebook / messenger, men prioriterer at svare dig i min telefontid eller på din mail senest den førstkommende hverdag mandag – torsdag. Jeg har lukket fredag.

Betaling

Efter endt behandling kontant eller mobilepay.

Har du en online session får du tilsendt faktura straks efter med betalingsinfo.

Afbud

Du kan ændre eller slette din aftale med onlinebooking indtil 15 timer før din aftale. Derefter kan du ringe og lægge besked om dit afbud på min telefonsvarer eller sende en sms på 3110 2351.

Seneste frist for afbud er dagen før din aftale kl 16.  Derefter betales afbudsgebyr kr. 450.-

Får jeg din tid afsat til anden side, betaler du selvfølgelig ikke afbudsgebyr.

Melder du sent afbud på mail, kan du ikke være sikker på jeg ser dit afbud, så  benyt onlinebooking eller ring og læg en telefonbesked.

Bemærk, at den SMS du modtager 24 timer før din aftale med en påmindelse om din aftale, ikke kan besvares, da det er en automatisk udsendt SMS fra mit bookingsystem.

Hvordan melder du afbud

På online booking kan du ændre din til indtil 15 timer før aftalen og dit afbud bliver registreret straks.

Dine aftaler står på første side under de forskellige ydelser, når du er logget ind.

Derefter kan afbud ringes ind på min telefonsvarer på 3110 2351 eller du kan sende en SMS

Du får altid en bekræftelse på mail når jeg har modtaget dit afbud så får du ingen bekræftelse er dit afbud ikke modtaget.

Ringer eller sender du sms en fredag, om aftenen eller weekends, når jeg har lukket, er det ikke sikkert, jeg får dit afbud så benyt onlinebooking så bliver dit afbud registreret straks og andre kan få glæde af din tid.

Bemærk: Du kan ikke melde afbud på mail !

Afbudsgebyr:

Seneste frist for afbud er dagen før din aftale kl 16.  Derefter betales afbudsgebyr kr. 450.-

Får jeg din tid afsat til anden side, betaler du selvfølgelig ikke afbudsgebyr.

Bliver du syg

Du kan ikke modtage behandling, hvis du er syg med feber, virus eller anden smitsom sygdom.
Bliver du akut syg på dagen for din aftale, og ringer du afbud INDEN kl. 8.00 får du en anden tid uden den ekstra beregning.