Personlig kanalisering og

healing på lydfil

Her får du en kanalisering, der er åbnet og formidlet direkte til dig – med information og healing til din proces og din vej.

En kanalisering er en formidling af energi og ord, oftest fra din sjæl og  formidlet via det felt jeg arbejder i.

Oftest er det en formidling fra din egen sjæls-dimension – den del af din bevidsthed der er i andre dimensioner end den jordiske og hvor der er uanede mængder af visdom, lys og støtte til dig men jeg ved ikke på forhånd hvordan og hvor information og den energetisk transmission kommer fra.

Når der kanaliseres fra dele der er dig, er det oftest meget meningsfuldt det der kommer igennem og energien er fuldstændig konvertibel med dig – for det er jo dig – bare i en anden dimension.

Kanaliseringen tager udgangspunkt i det du ønsker at arbejde med, og åbner for de oplevelser, problematikker eller tilstande der er baggrunden for det, du står i lige nu. Transmissionen tager dig med ind det sted, der skal heales for at din nuværende situation kan ændre sig.

Når du beskriver din situation/dilemma, får du en kanaliseret formidling, der kan hjælpe dig til at komme i kontakt med de ubevidste problematikker og udfordringer, der skaber/er baggrund for din problematik.

Du kan også få en kanalisering, uden du har et personligt emne, du ønsker jeg skal tage udgangspunkt i.

Når du arbejder med kanaliseringen efterfølgende, får du hver gang en ny åbning og balance, du kan således arbejde med kanaliseringen mange gange og over en længere periode.

En kanalisering er for dig, der kan mærke at det trækker i dig – at du har lyst til det.

En kanalisering er en slags personlig meditation og transmission – så har du glæde af de kanaliserede meditationer jeg tilbyder, vil du utvivlsomt også have glæde af en kanalisering.

Tidligere kanaliserede jeg ofte via energetiske væsener men jeg har nu kunnet åbne for denne meget mere direkte og personlige formidling til dig der ønsker det.

Jeg laver kanaliseringen udelukkende med energetisk kontakt og udveksling med dig – og vi mødes derfor hverken fysisk eller online på tidspunktet for din kanalisering.
Det er – blandt andet – denne ikke fysiske kontakt og udveksling,  der kan åbne for formidling fra andre aspekter af dig og din eksistens.

Er det svært for dig at vælge en healing eller en kanalisering? så se mit svar til dig længere nede på siden.

Læs min blog on en kanalisering fra det virkelige liv her

Jeg synes, at du skal vide, at din kanalisering er meget værdifuld for mig. Jeg lytter ofte til den – og den bringer mig en dyb indre ro og en masse inspiration og andre perspektiver på mig selv. 
Af hjertet tak for din formidling. Det er “spot on”.

Mangler du mine meditations-serier ?

Så kan jeg kanalisere en personlig meditation til dig, som du kan arbejde med dagligt over en længere periode.

Skriv i din mail at det er sådan en kanalisering du ønsker dig, så vil du få en energetisk formidling der kan åbne og stabilisere din bevidsthed i en meditativ proces.

Jeg tilbyder 30 minutters individuel kanalisering.

Du får lydfilen tilsendt på mail, og kan downloade og arbejde med den så ofte du vil.

Pris kr. 1050.-

Tusind tak for kanaliseringen som jeg er meget glad og taknemmelig for

Mærker stor lettelse i krop og sind og et kæmpe ønske om og tilskyndelse til at slippe det, der ikke føles sandt for mig.
TAK

Tidspunktet du bestiller, er så du ved, hvornår jeg har plads i kalenderen til at lave din formidling.

Vi mødes således IKKE online på et zoom møde, når jeg laver din kanalisering. Jeg tager udgangspunkt i de emner du beskriver i din mail og du får efterfølgende lydfilen tilsendt.

Ønsker du healing med et personligt online møde, kan du bestille en personlig session se her

Du skal ikke gøre noget selv.

Jeg mærker og formidler fra andre lag af dit menneskevæsen, så måske mærker du  ikke noget på selve tidspunktet jeg har lavet kanaliseringen, men først når du lytter.

Bemærk

Denne form for kanalisering er ikke en clairvoyance med mange personlige spørgsmål/svar. Det er hjælp til selvhjælp, hjælp til at komme dybere ind i dig selv, bag om dine problemer og indsigt i, hvad den bagvedliggende årsag er og hjælp til at transformere den og skabe balance igen.

Du bestiller tid med onlinebooking

Når du i bookingsystemet vælger ‘kanalisering og individuel healing’ og trykker næste, ser du, hvornår jeg kan lave din kanalisering.

Er der ventetid eller ingen ledige tider, så skriv dig på ventelisten så skriver jeg til dig, hvis jeg har mulighed for at lave din kanalisering tidligere. Jeg kan oftest lave den inden for en uge.

Du skal sende oplysninger til mig

Jeg har din adresse fra din booking, men jeg skal vide din alder og have et billede af dig, hvis ikke jeg kender dig i forvejen.

Du vælger selv om du ønsker at jeg skal tage udgangspunkt i noget specifikt. så læs din email-bekræftelse og  send mig en mail, når datoen for din aftale nærmer sig.

På det aftalte tidspunkt sætter jeg mig og formidler energi, ord og healing ind til dig, og sender derefter formidlingen som lydfil til dig, sammen med en faktura, som du bedes betale ved modtagelsen.

Tusind tak for kanalisering. Jeg har villet skrive til dig mere end én gang. Er både kommet fra det og har også haft svært ved at finde ordene.

Jeg har lyttet flere gange og er bestemt ikke færdig. Noget er faldet mere til ro i mig – sådan helt grundlæggende. Noget er mere trygt og noget der har boet i mig er blevet stærkere og der er åbnet til mere i/af mig.

 Jeg tror mere på det, jeg har fornemmet og ”den jeg er”. Jeg kan ikke rigtig beskrive det mere præcist, da ordene ikke rækker. Nogle ting kunne jeg også relatere til helt konkrete ting i mit liv.

Kanalisering eller healing session? 

Jeg bliver ofte spurgt, om jeg kan mærke ind, hvad der vil være bedst for en klient – en healing eller en kanalisering, og hertil må jeg svare at det kan jeg ikke.
Jeg  arbejder altid i en udveksling med det der, der kommer fra dig som klient, og hvis jeg startede med at sige, hvad der var bedst for dig, ville jeg, ved at tage ansvaret for at mærke og erkende dit behov fra dig,  allerede have sat et lavere niveau for vores udveksling end vi kunne have – så det gør jeg ikke.

Jeg opfordrer dig i stedet til at læse om de 2 forskellige metoder og mærke efter, hvad du trækkes til.

Generelt kan jeg sige at en healing session er god til at få en dialog og erkendelse af hvilke mekanismer, der har bragt dig i den situation / problematik du sidder i og en kanalisering giver en mere overordnet retning og går ikke i detaljen som vi kan i en healingssession, hvor vi samtidig har en dialog.

En kanalisering formidles fra et meget rent visdoms sted, hvor du kan få overordnet hjælp og indsigt. der ikke er så tilgængeligt, når vores personligheder og dagsbevidstheder  er medspillere. En kanalisering er velegnet til at få kontakt med mere overordnede problematikker og udfordringer, du kan mærke er ‘større’ end det du plejer at udfordres af.
Du er derfor ikke med online, når jeg laver din kanalisering.

I en healing-session vil personligheden, følelser,  tanker og livserfaringer altid spille mere ind i den udveksling vi har, da det oftest er dem, der er brug for at arbejde med, for at forandre din indre tilstand og din måde at være i livet på.
Jeg kanaliserer og bruger mit klarsyn til at formidle healing og indsigt til dig og her mødes online i et zoom møde og arbejder sammen i en dialog og energetisk udveksling i sessionen.