Personlig kanalisering og

healing på lydfil

Her får du en kanalisering, der er åbnet og formidlet direkte til dig – med information og healing til din proces og din vej.

En kanalisering er en formidling af energi og ord fra det felt jeg arbejder i. Ofte er det Metatron eller Kryon,der kommer igennem, men jeg kan ikke vide det på forhånd.

Det bestemmes af noget, der er højere end din og min vilje, ønske og indsigt, og derfor får du også hjælp og information i kanaliseringen som du måske ikke helt havde forventet – det er jo godt, for det er ofte det der skal til, for at vi kan gå vores vej, komme igennem udfordrende perioder.

Kanaliseringen tager udgangspunkt i det du ønsker at arbejde med, og åbner for de oplevelser, problematikker eller tilstande der er baggrunden for det, du står i lige nu. Transmissionen tager dig med ind det sted, der skal heales for at din nuværende situation kan ændre sig.

Når du beskriver din situation/dilemma, får du en kanaliseret formidling, der kan hjælpe dig til at komme i kontakt med de ubevidste problematikker og udfordringer, der skaber/er baggrund for din problematik.

Når du arbejder med kanaliseringen efterfølgende, får du hver gang en ny åbning og balance.

En kanalisering er for dig, der kan mærke at det trækker i dig – at du har lyst til det.

En kanalisering er en slags personlig meditation og transmission – så har du glæde af de kanaliserede meditationer jeg tilbyder, vil du utvivlsomt også have glæde af en kanalisering.

Jeg tilbyder 30 minutters individuel kanalisering.

Du får lydfilen tilsendt på mail, og kan downloade og arbejde med den så ofte du vil.

Pris kr. 1000.-

Tidspunktet du bestiller, er så du ved, hvornår jeg har plads i kalenderen til at lave din formidling.

Du skal ikke gøre noget selv.

Jeg mærker og formidler fra andre lag af dit menneskevæsen, så måske mærker du  ikke noget på tidspunktet, men først når du lytter.

Bemærk

Denne form for kanalisering er ikke en clairvoyance med mange personlige spørgsmål/svar. Det er hjælp til selvhjælp, hjælp til at komme dybere ind i dig selv, bag om dine problemer og indsigt i, hvad den bagvedliggende årsag er og hjælp til at transformere den og skabe balance igen.

Du bestiller tid med onlinebooking

Når du i bookingsystemet vælger ‘kanalisering og individuel healing’ og trykker næste, ser du, hvornår jeg kan lave din kanalisering.

Du skal sende oplysninger til mig

Jeg skal vide,hvad du ønsker at få lys på og hjælp til – så læs din bekræftelse og  send mig en mail,når datoen for din aftale nærmer sig.

På det aftalte tidspunkt sætter jeg mig og formidler energi, ord og healing ind til dig, og sender derefter formidlingen som lydfil til dig, sammen med en faktura, som du bedes betale ved modtagelsen.

Kanalisering eller healing session? 

En kanalisering formidles fra et meget rent visdoms sted, hvor du kan få overordnet hjælp og indsigt. der ikke er så tilgængeligt, når vores personligheder og dagsbevidstheder  er medspillere. En kanalisering er velegnet til at få kontakt med mere overordnede problematikker og udfordringer, du kan mærke er ‘større’ end det du plejer at udfordres af.

I en healing-session vil personligheden, følelser,  tanker og livserfaringer altid spille mere ind i den udveksling vi har, da det oftest er dem, der er brug for at arbejde med, for at forandre din indre tilstand og din måde at være i livet på.