Nyhedsbrev august

 

Så er mit kursusår endelig kommet i gang – bedre sent end aldrig må man da vist sige

men nu er det altså nu. Hvorfor det har taget SÅ lang tid, har med en flytning at gøre.

Alle ved, at når man skal flytte, efterlader man et ryddeligt og rent hus til de nye ejere – og det er det, jeg har brugt de første 5 måneder af året til – derefter brugte jeg så 3 måneder på at komme på plads i det nye og vupti, så blev det august.

Når det tog så lang tid var det fordi hele mit energetiske arbejdsfelt og ankringen af portalen skulle afvikles, og ja, det tog bare tid, så tak for alle jer, der har sendt mig mails og spurgt til min tavshed, og om jeg var ok – det var jeg!, Jeg var bare travlt optaget på mange forskellige niveauer og forklaringen.

Forklaringen på min tavshed kan du læse i min nyeste blog her 

Hvis du når ned til slutningen af bloggen ser du mit kursusprogram, men du får det også lige her.

Efterårets program

er 4 formiddage – 3 timer, hvor jeg  formidler jeg meditation og healing til dig, der gerne vil have hjælp til at være til stede i de hvirvelvinde, du kastes ud i netop nu.

Hvirvelvinde, der er udfordrende fysisk, følelsesmæssigt og energetisk.

Programmet ja, det er at være til stede og være i de opdateringer og spritnye indstrømninger, der kommer til os den dag vi mødes – med massiv hjælp og støtte til at kunne modtage, integrere,  vokse og blive robuste så vi kan stå i os selv og sige JA TAK til alle forandringerne. Du kan være med

11 september i Slagelse og online fra 10 – 13
12 september Århus fra 10 – 13

13 november Slagelse og online fra 10 – 13
14 november Århus fra 10 – 13

Læs mere om disse kurser her

Tilmelding er startet – der er begrænsede pladser med fysisk deltagelse, så book din tid med onlinebooking 

Efterårets webinar-serie er aflyst men deltagelse fra disse samlinger vil give dig materiale til at arbejde med over efteråret. Og kan du ikke være med fysisk eller online lige disse dage, så er du med i feltet når du er tilmeldt og kan arbejde med lydfilerne efterfølgende.

God fornøjelse med min blog, og måske vi ses fysisk eller online i løbet af efteråret.

 

Kærlig hilsen Merethe