Kære Merethe. 
Jeg er helt blæst bagover – i nat har vi SOVET og i dag KRAVLER HAN! Jeg troede helt ærligt ikke, at han ville kravle nogensinde, fordi han var så god til at orme sig rundt og havde gjort det så længe.. Du kan altså bare noget! Tak! 

Min liste over symptomer jeg behandler hos børn er lang

Jeg har taget specialkurser i børnebehandling, og har haft rigtig mange børn til behandling og har meget god erfaring med kranio-sakral terapi som behanding af babyer og børn i alle aldre…

Jeg har mange babyer der kommer og får behandling, fordi de ikke trives og de har alle som én fysiske låsninger og skævheder som, når de rettes gør, at børnene kan sove, spise og trives som de burde.

Fødsels-udfordringer

Jeg har nyfødte og småbørn der har har symptomer efter en forløsning med kop, kejsersnit, en meget hurtig fødsel eller en langvarig fødsel eller de er ‘stjernekiggere’ .. ja det er ikke nemt at blive født, men nogle af disse fødsler kan trykke kranie og krop på en meget uhensigtsmæssig måde så barnet trives dårligt, får ondt i maven, svært ved at sove og generelt er svært at gøre tilpas.

Jeg gode erfaringer med børn der har motoriske problemer, herunder også mund-motoriske vanskeligheder yellow dragonder kan give udtryk i tale-problemer. Der kan her være helt strukturelle problemer i mund og svælg der gør at det er svært at forme de forskellige lyde… eller for babyers vedkommende gøre det svært at sutte korrekt………

Min tilgang til kroppen og behandlingsmetode er anderledes end andre manuelle behandlere, derfor kan jeg oftest hjælpe, også selvom andre typer behandling ikke finder noget / hjælper dit spædbarn.
Jeg tilbyder akut tider til babyer 0-8 uger

Hvad er der mon galt?

Det kan være svært at vide om det er oplevelser i hverdagen eller et fysisk problem.

Større børn kan ofte give udtryk for de har ondt, men som en 4-årig sagde, så havde hun ‘ondt i øjnene’ og forældrene havde haft hende til øjenlæge og der var intet galt der, men hun havde så kraftige spændinger i kraniet, at hun højst sandsynligt havde hovedpine..

så snart spændingerne var løsnet talte hun ikke længere om sine øjne, humøret var meget bedre og hun var mere robust følelsesmæssig.

Og sådan er det jo med småbørn.. de reagerer i deres adfærd, men måske er det ikke udelukkende adfærds-betinget… måske er det fordi de er faldet og slået sig, og faktisk er generet af de spændinger….

Jeg kan mærke, om der er sådanne ubalancer eller spændinger og ofte skal der kun få behandlinger til for at ungerne trives igen.

Se også hvordan jeg arbejder med kranio-sakral terapi her

Nyfødte

På grund af ventetid har jeg specielle akut-tider sat af til nyfødte under 10 uger, som har det dårligt efter fødslen.

De første uger i et barns liv er meget vigtige og børn, der er meget ulykkelige efter fødslen, har derfor mulighed for at få en ‘nyfødt’ tid.

Du kan bestille en ‘Nyfødt’ tid når dit spædbarn er under 10 uger, når du bestiller tiden.

Du vælger disse tider, når du bestiller tid med onlinebooking her

Han har lige sagt at han vil sove, og er nu selv gået ind i seng – og er ved at falde i søvn – med mig i et andet rum ! Det er ALDRIG sket før! Tak! 

Skal man ligge stille for at få behandling?

Er du bekymret for, om dit barn kan ligge stille under behandling så fortvivl ikke… for det første er behandlingen MEGET af spændende og større børn falder faktisk oftest i søvn… og de mindre kan oftest forhandles til at ligge og få læst en historie…

De små sidder oftest op på briksen og kigger i bøger eller leger med legetøj … eller mors iPhone! Alle kneb gælder på min briks, så nogle børn får også spist alt fra rosiner til frokost under behandlingen, og det er fint med mig, hvis bare barnet er tilfreds og jeg har lidt ‘arbejdsro’.

De små har altid mor eller far med inde under behandlingen, men jeg henstiller til at kun en person er med under behandlingen, så bedsteforældre og andre der gerne ‘vil se hvad der sker’ skal ikke med til behandling! Dette er for at barnet (og jeg), kan få mulighed for at koncentrere sig om kroppen og behandlingen.

Større børn og unge, der har prøvet behandlingen har ofte mor eller far siddende i udenfor, eller de kører et ærinde imens, men det er afhængig af, hvad det enkelte barn er med på.

Det med diagnoserne

Der er i disse år mange børn der får diverse diagnoser, og jeg ser nogle af dem her til behandling.

Sensitive børn

Jeg har adskillige af de særligt sensitive børn i behandling og fælles for dem alle er, at har de spændinger og traumer omkring deres centralnervesystem, og de reagerer ofte voldsomt på denne spænding – deres tærskel bliver simpelt meget lavere, idet de har travlt med at kompenserer for den spænding, der udelukkende er en fysisk spænding, der belaster deres nervesystem. Når de får afspændt disse spændinger, og fejlstillinger i kraniet bliver de mere rummelige, kan klare mere stimuli og bliver lidt mere ‘hårdhudede’ som man siger.. og nogle opdager endda ordet, ‘pyt’… pyt med det.. det gør ikke noget…….

Når man leger, falder man også

Jeg behandler mange børn der har udfordrende fysiske aktiviteter, både med kontakt-sport – eller bare børn, der lever et spændende liv, men så også falder eller på anden måde kommer til skade.

Alle tumlinger, der skal lære at gå, falder jo og de større børn falder ned af trapper, af cyklen, kælken, får hjernerystelse og det er tydeligt at behandlingen sørger for, at vokser til på en balanceret måde og på denne måde undgår at få et voksent liv, hvor den fysiske balance bliver bestemt af skader de har haft som børn…

Nogle børn er mere sårbare og får nemt skader, andre er sådan en slags ‘gummi-børn’ der bare klarer stød og fald bedre – hvorfor der er denne forskel ved jeg ikke – jeg kan bare se at der er stor forskel på, i hvilken grad børn er påvirkede af mange fald mm.m.

Børns kroppe er mestre i kompensering

Jeg behandler mange voksne, hvor det i behandlingsforløbet viser sig, at starten på deres problemer er skader fra barndommen som aldrig blev behandlet – nogle kan huske episoden når kroppen begynder at slippe spændingerne, nå ja, jeg faldt ned af trappen henne ved …. andre finder aldrig ud af hvornår og hvordan, men på den måde ubalancen reagerer på kan jeg mærke, at den er alt for godt integreret i hele resten af kroppen.

Et tegn på at man er vokset op ‘omkring’ den låsning eller fejlstilling og kroppen simpelthen har kompenseret sig ud af begrænsningen skaden har givet – det gør alle børn, det skal alle børn kunne, der skal bare ikke være FOR mange af disse kompenseringer.

Kan jeg hjælpe dit barn?

Jeg hjælper rigtig mange – også med problematikker de har haft i mange år og fået mange forskellige former for behandling for. Derfor får jeg også mange henvendelser med spørgsmål, om jeg kan hjælpe med specifikke symptomer og problematikker.

Når jeg behandler, hører jeg selvfølgelig efte,  hvordan I som forældre oplever barnet, og om der er adfærd, der kan indikere at barnet har det dårligt i kroppen.

Små børn kan jo ikke nødvendigvis sige, de har hovedpine. Hvis de har haft det fra de blev født, så er de vant til, at det er sådan. Andre kan give en antydning, som hende der havde ‘ondt i øjnene’.

Er et barn meget uroligt, kan det være fra en overbelastning af det generelle nervesystem – så skal jeg finde fejlstillinger i kranie og kraniebund, der kan ‘retfærdiggøre’ denne adfærd – og her er hårde fødsler gerne forklaringen!

Men det kan også være, at barnet bare ikke kan sidde stille – men falder fint i søvn. Finder jeg så et skævt bækken med pres på halebenet, og en fin balance i kraniebunden og det generelle nervesystem, ja så er det helt logisk, at det er ubehageligt at sidde på en hård stol men at kroppen, når den ligger ned, godt kan slappe af og falde i søvn. Her kan et voldsomt fald så være en forklaring.

Som du kan læse her på siden, kan jeg sige noget helt generelt om kranio-sakral terapi og den frigørende effekt det kan have på et barn at få behandling,  men sige noget specifikt om dit barn kan jeg ikke, før jeg har ‘mærket på barnet’. Til gengæld kan jeg i første behandling redegøre for barnets låsninger og fejlstillinger,

Det er den chance du tager, når du bestiller tid – til gengæld får du i første behandling forhåbentlig en større forståelse for dit barn, hvordan han/hun har det i kroppen, og hvorfor der  kan være udfordringer.

Nogle børn kommer kun en enkelt gang, andre 2-3 gange.

Jeg behandler også børn, der allerede har være til fysioterapeut, kiropraktor, osteopat og andre kranio-sakral terapeuter men som stadig har symptomer og udfordringer. Jeg finder her altid problematikker, der kan forklare den manglende fremgang og som jeg kan behandle.

Jeg behandler børn i alle aldre.

Bestil tid med onlinebooking her

hun har haft det utrolig godt siden du hjalp hende sidst! Tusind TAK!

Hun har nu selv sagt hun vil ud til dig igen (1 år senere)