Når der ingenting sker – altså sådan overhovedet ingenting

Der sker ikke så meget i min kursus afdeling  – ja, der har faktisk slet ikke sket noget som helst i hele 2021 – altså sådan INGENTING og det rigtig LÆNGE!

Efteråret 20 var ‘normalt’ med webinar-serier, udviklingsforløb for grupper og dagskurser i Slagelse og Århus men fra den 21 december, dagen efter jeg formidlede vinter solhvervs-meditationen fra Plejaderne i Uluru  blev der stille – i kursusafdelingen altså.

Jeg havde det lidt på fornemmelsen efterhånden som december gik… jeg vidste at det personlige uddannelsesforløb som ‘plejer’ at starte til februar ikke skulle starte – og ja, så vidste jeg godt, at jeg – lidt usædvanligt – ikke vidste noget om forårets webinar-serie, simpelthen fordi jeg ikke fik noget information ind fra de bevidstheder jeg formidler al min undervisning fra. Der var bare helt stille.

På det kollektive plan blev jeg tvangslukket i hvad der efterhånden blev til knap 4 måneder på grund af covid 19 – et udefrakommende krav om forandring, som jeg delte med alle jer.

På den personlige front faldt salget af mit gamle hus på plads netop den 21 december, og det åbnede for en forandringsproces på mange  personlige og indre planer.

Jeg havde allerede i november købt et nyt hus på landet som nabo til Trelleborg, Vikingeborgen ved Slagelse og jeg havde 3 måneder til at få solgt mit gamle hus og det var det salg, der faldt på plads den 21 – ja faktisk ringede mægleren med beskeden fra køberne, mens jeg sad og var med i en live ceremoni fra Uluru og ja, jeg tog den!

Når jeg sidder og skriver dette, er jeg lige ved at skrive, at energien i portalen reagerede straks, men det er faktisk ikke rigtigt – den var allerede i gang!

Nej, det var min egen energetisk menneske-opsætning, der nærmest blev genstartet på en helt ny vibrations-rejse og jeg kunne mærke det i portalen og den måde, jeg kunne udveksle med den kosmiske energi.

Jeg havde aldrig været i tvivl om, at beslutningen om at flytte var rigtig, og jeg havde vist i et par år, at jeg var med at gøre klar til det,  men alligevel mærkede jeg en dyb personlig lettelse over, at alt faldt på plads, for selv om jeg vidste, at impulsen til at skulle flytte og flytte ud til netop dette hus i Hejninge var guided- ikke kun kom fra mit menneske – ja, så var der også bare meget der skulle falde på plads netop på de helt menneskelige planer – i den ‘virkelige verden’!

Så covid lukkede ned for de fysiske kurser, og de energetiske forandringer i portalen lukkede ned for online meditations-serier og forløb.
Jeg var ikke i tvivl om at jeg ikke skulle holde serier, men hvorfor, det kunne jeg ikke gennemskue, men jeg formodede det var for at de energetiske forandringerne kunne folde sig ud.

Og forandringer det var der. Mange så jeg, som de dage, hvor der var rigtig hård frost og jeg pludselig opdagede, at den energetiske opsætning i portalen trak tråde tilbage fra de store træer og hækken i haven.

Indre og ydre flytteforberedelser

For ligesom jeg benyttede mig af at være tvangslukket og fik ryddet op og sorteret og kørt på genbrug med alt det, jeg ikke skulle have med mig i det nye hus, på samme måde arbejdede den energetiske opsætning – for når man flytter, rydder man jo op og efterlader et tømt og rengjort hus til de nye ejere.

Hvordan det hele ville gå med portalen anede jeg ikke.

Ville energi-formationen mon flytte med sådan ‘intakt’ den 1 maj, når jeg overtog det nye hus ? eller om det hele ville lukke ned?

Jeg forsøgte ikke at lave for meget drama og forestillinger og i stedet arbejde med de forandringer, der skete i mig personligt og i min bevidsthed.

Der var mange store åbninger i min indre verden. Åbninger, som jeg kunne mærke var der, men som alligevel var meget ‘distante’ – og efterhånden som maj nærmede sig, gik min indre verden mere og mere i opløsning.
Jeg kunne mærke, at jeg bogstavelig talt havde været sat i blød siden den 21 december og for hver måned der gik, kom forandringerne dybere og dybere i min personlige struktur.

Samtidig havde jeg travlt med at med at lave byggeplaner, arrangere med håndværkere og sørge for at skabe gode fysiske rammer for mit arbejde så det var indre opløsning og ydre struktur for fuld knald.

Når jeg har længerevarende serier og uddannelses-forløb, holder jeg et bevidsthedsfelt for mange mennesker. Det er blandt andet det felt der gør, at deltagerne kan gå dybt i sig selv og skabe forandring.
Feltet skabes fra Plejaderne og Portalen, men det er også formidlet gennem mig og min bevidsthed  og jeg forstod nu  – i bagklogskabens klare lys –  at det var for at give mig plads til mine indre forandringer, at jeg ikke skulle have serier og forløb i år.

Og sådan havde jeg flere aha oplevelser undervejs, og jeg lærte – nogle gange på den hårde måde – ikke at gå for hurtigt frem og prøve at forstå og regne ud, men hele tiden give slip og have tillid.

Hvad vælger jeg – det gamle eller det nye?

I praksis blev jeg tvunget til at praktisere det, jeg godt ved i min indre verden – at jeg som menneske hele tiden er i lære hos meget højere aspekter af min bevidsthed og at jeg har et valg: det nemme – det hurtigste og den der var min specialitet i ‘gamle dage’, før jeg begyndte at kanalisere: at kaste mig over nye åbninger og i begejstring ‘forstå’ og manifestere disse åbninger i beslutninger, i ‘viden’ og ‘indsigt’.

Jeg havde en yndlings-erkendelse dengang:  NU ved jeg, hvad det handler om. Den holdt så lige til det hele  forandrede sig, og jeg så igen igen ikke rigtig vidste, hvad det handlede om.

Dengang, da jeg for alvor begyndte min personlige rejse hjem mod mig selv, virkede den metode ikke. Jo bevares, jeg forsøgte da, mange gange  – og skød mig i foden adskillige gange, mens jeg arbejdede med mig selv og mit ego, der var meget overbevist om sit værd!

Men efterhånden som jeg forandrede mig, opdagede jeg jo, hvordan jeg, ved at forsøge at forstå og vide, hele tiden trak mig selv rundt ved næsen og gik glip af det, der virkelig skete!
Fordi, for hver gang jeg forstod, trak jeg de bevidsthedsåbninger, der var på vej i mit indre, ned i en menneskelig forståelse – en menneskelig forståelse, der var og er helt helt utilstrækkelig til at kunne forstå, hvilke forandringer vi gennemgår som klode og som enkelt menneske.

Vi har alle brug for at have styr på vores virkelighed, vi har brug for at forstå og brug for at kunne have indflydelse på / styre hvem vi er og hvordan vores virkelighed folder sig ud.

Sådan er det at være menneske, men vi er mange, der har samme behov når det gælder vores indre verden, vores bevidsthed og vores spirituelle udvikling, og jeg må sige, at det 2021 har lært mig indtil videre er, at jeg – endnu engang – må erkende, at jeg ikke ved noget!

Jo, jeg ved selvfølgelig noget og det kan jeg bruge til at have mod til at træde det næste skridt ind i det uvisse, men hvis jeg bruger det jeg ved til at lave teknikker,  taktikker og praktiske løsningsmodeller, endda også på vegne af andre, så vil jeg i bedste fald bare fordreje, eller i værste fald gå glip af det, som det i mit liv og min inkarnation som menneske egentligt drejer sig om: alt det, som ikke er her endnu, men som er på vej.

Indrømmet, en business-coach vil nok flygte skrigende ved den strategi at det jeg ved, det kan jeg ikke rigtig bruge til at lave metoder, kurser og ‘produkter’.

Men omvendt bliver min metode og mine produkter mere og mere ‘bare’ at være til stede og formidle en støtte og frekvens der gør, at du som menneske kan trænge dybere ind i dig selv, uden en speciel ‘energi’ eller teknik.

Hvad skete der så med portalen

Og portalen, tænker du måske? hvad skete der med den?

Jo, efter et par måneder her i Hejninge og en lang sommerpause er den energetiske opsætning blevet mere tydelig – og portalsenergien er bogstavelig talt blevet sat fri herude på landet med langt til andre mennesker.

Jeg er stadig et anker, men den meget plads, giver helt bogstaveligt plads til en meget større ankring ind i det fysiske og jeg kan se og arbejde med de højfrekvente dimensioner på en helt ny og nærmest fysisk måde – nærmest 4 dimensionelt, hvis jeg skal bruge en ‘gammel’ beskrivelse!

Så portalen er nærmere blevet til en ‘adgang’, som for mig er et meget større begreb en en ‘portal’ og min kanalisering har således også forandret og udvidet sig tilsvarende.

Og er jeg flyttet på grund af vikingerne? Nej, jeg er flyttet på grund af de kosmiske indstrømninger der er i det område, hvor de byggede Trelleborg.

På mandag åbner jeg igen efter ferien for klienter til både behandling og healings-sessioner  – og jeg har været ret spændt på, om de meditations-dage jeg satte op i maj, mon blev til noget, men det gør de!

jeg lægger ud med en 3 timers meditations samling her i Slagelse og online lørdag den 11 september og i Århus dagen efter den 12 september. Og så gentager det hele 13 og 14 november.
Der er få pladser tilbage med fysisk deltagelse i Slagelse, og flere med online-deltagelse og i Århus.

Når du nu har læst dette skriv, så forstår du nok, hvorfor det ikke vil være noget særligt program, ‘andet end’ at komme dybere i dig selv og din egen visdom, hvor du kan finde dine egne svar og din egen balance.

Omvendt kan jeg garantere dig, at formidlingen vil være det nyeste nye, der er tilgængeligt for vores menneskelige bevidsthed.

Den fysiske ramme er 3 timer fra 10 – 13 med lidt små kaffe/trække vejret-pauser undervejs og vi kan nå 2 – måske 3 kanaliserede meditationer.

Du kan læse mere om disse dage her

I Slagelse er der plads til 10 deltagere, der sidder på en stol i mit lokale, og plads til mange flere online, hvis du vil sidde hjemme på din egen stol bag din skærm og være med på zoom live stream.
Kan du ikke lige den dag, kan du stadig være med og lytte og arbejde med transmissionerne efterfølgende – undervisningen bliver formidlet så du kan arbejde mange gange efterfølgende med transmissionerne – som du måske gør med mine webinar-serier.I Århus kan vi være 25 deltagere i Øsal Ling.

Pris for fysisk deltagelse kr. 600.-

Pris for online deltagelse kr. 550.-

Alle deltagere får, som sædvanlig, optagelse af alle meditationerne.

Vil du med kan du tilmelde dig med onlinebooking her 

Kan du ikke benytte onlinebooking kan du sende en mail med kursus dato/sted og navn og adresse og mobil, så kan jeg melde dig til.

Glædeligt foranderligt efterår til dig – måske vi ses!

Kærlig hilsen Merethe