Kort om healing

Healing er at arbejde med den energetiske opsætning, der er i din krop og energisystem.

Energetisk arbejde kan påvirke krop og følelser, og omvendt.

Når man balancerer det energetiske system, kan kroppen bedre hele og du kan genfinde din fysiske og følelsesmæssige balance.

Vi mødes online, og du får en lydfil af sessionen, så du kan arbejde videre med processerne selv.

Healing virker, selvom vi ikke er fysisk sammen, fordi vi udveksler energetisk. Jeg bruger mit klarsyn og indføling til at se dybereliggende blokeringer.

Healing og fjernhealing

Jeg tilbyder healing og fjernhealing i personlige sessioner, hvor jeg arbejder rent energetisk med kanaliseret healing.

Jeg tilbyder også en personlig kanalisering med udvikling og healing, som du kan læse mere om her

Arbejdet tager altid udgangspunkt i, hvordan du har det netop nu, og jeg kan arbejde fysisk, følelsesmæssigt eller i andre energetiske lag.

Gennem mit mangeårige arbejde som fysisk behandler, er jeg trænet i at holde et stærkt healingsfelt.

Det er disse kompetencer der, kombineret med mit arbejde som kanal for andre bevidsthedstilstande, skaber en mulighed for at kroppen og sindet kan slippe gamle og uhensigtsmæssige blokeringer og og derigennem åbne for en større balance.

Jeg arbejder primært med kanaliseret healing gennem bevidst nærvær og bruger mit klarsyn og klarfølelse til at støtte den proces.

Udgangspunkt i klienten

Jeg arbejder altid med udgangspunkt i klienten – i en problematik eller et fysisk symptom, du ønsker at arbejde med, og derfra åbner healingen sig, således at det er din fysiske, energetiske eller sjælelige konstitution, der åbner for den healing og energetiske støtte der er brug for.

I en healings-session arbejder jeg altid kanaliseret og gennem et energetisk bevidst nærvær, og det er dette nærvær der åbner for din egen impuls til balance, fysisk, følelsesmæssigt og energetisk, healingen er således selvhealing!

Der er mange forskellige måde at arbejde med healing og energi på.

En session hos mig starter således  altid fra dig, og hvad du ønsker at arbejde med og det er derfra, selve den kanaliserede healing kan tilflyde dig.
Det kan være vi arbejder med tidlige barndoms traumer, karmiske problematikker, beskyttelsesmekanismer opstået sent i livet eller noget helt andet, men det er din nuværende tilstand der ‘bestemmer’, hvad og hvilken healings-metode der bliver kanaliseret til dig.

Jeg starter således ikke med en bestemt ‘metode’ som barndoms eller sjæls healing men i stedet fra dig og derfra åbner healingen og mine kompetencer bruges til at understøtte og hjælpe din krop, følelser og  energisystem til at få en anden og mere sand balance.

Det er i denne proces, at jeg bruger klarsyn og klarfølelse til at mærke og se dybere ind i blokeringer, gamle traumer og lignende for at nå ind bag dine symptomer, ind til oprindelsen til symptomerne og hjælpe dig med at transformere dig selv indefra.

Børn og teenagere.

Jeg giver også healing til børn – og altid som fjernhealing, dvs. der er ingen video møde når jeg arbejder.

På det aftalte tidspunkt sætter jeg mig og laver healingen. Undervejs skriver jeg ned, hvad jeg mærker og hvilke problematikker, jeg har arbejdet med, og du får efterfølgende en mail med denne information.

Du skal senest dagen før sende mig en mail med korte punkter med information om, hvordan dit barn har det lige nu, hvorfor I ønsker hjælp og hvilke problematikker fysisk og følelsesmæssige der har gjort, at I har bestilt tiden.
Jeg skal ligeledes have et billede af barnet.

Jeg tager udgangspunkt i den information og derfra folder healingen sig ud, altid i en udveksling og resonans med barnet.

Du bestiller tid med onlinebooking og vælger ydelsen ‘Healing barn /teenager som fjernhealing uden online møde’ 

Jeg ville bare sige, at jeg allerede ser en bedring. I går aftes grinede han rigtig meget, og jeg synes, der er kommet mere glød i hans øjne. Så det er bare så dejligt at se en forandring og at det løsner op i ham.

Er du i tvivl om det er noget for dig?

…eller om du mere har brug for fysisk behandling, kan jeg altid hjælpe dig til en afklaring i en session.

Healing kan både bruges til at arbejde og støtte den fysiske krop og er også velegnet til dig, der ønsker indsigt og støtte til processer, få hjælp til at se og forvandle dine mønstre, få balance i dine sjælsdimension eller ønsker yderligere støtte til fysisk healing.

Jeg kan arbejde med energetiske problematikker som skaber fysiske udfordringer for dig,  med dit nervesystem og den ubalance gamle traumer og chok kan manifestere i din krop.

Har du massive fysiske udfordringer foreslår jeg dog altid at starte med et par fysiske behandlinger.

Kanaliseret healing – min baggrund for healing

Jeg har over de senere år gennem et personligt udviklingsarbejde med bevidsthederne Metatron, Kryon og Plejaderne, udviklet en bevidst kontakt med et meget stærkt healingsfelt, som jeg formidler i healings-sessioner.

Det er nok særligt, at jeg altid arbejder i udveksling og sammen med den impuls vi alle har til at være i balance og dermed selv-helbredende. En erfaring jeg har fra mange års arbejde som kranio-sakral terapeut, hvor jeg gang på gang har oplevet, at møder vi kroppen og de signaler den giver, præcist som de er – uden at ville noget – uden at presse – uden at mene, hvad der er bedst for den, så er det netop der, den sande forandring kan skabes både i kroppen og i sindet.

Dette betyder også, at jeg ikke på forhånd ved, hvilken frekvens eller formidling du som klient har brug for.
Det viser sig undervejs i sessionen gennem den respons der kommer fra dig, de problematikker  du ønsker at arbejde med og som jeg mærker ind i sammen med den visdom og hjælp, der er fra mit arbejdsfelt og kosmiske vejledere og healere.

Emner

Vi kan i en session arbejde med sjæls-indbårne traumer, karmisk overførte problematikker, fysisk healing og følelser, der er bundet ind i nogle af disse lag og som regel arbejder vi med det hele, men det folder sig ud i lag – eller omgange – som gives fra klienten og det der er korrekt for ham/hende.

Den frekvens jeg formidler, bestemmes altid af dig som modtager, og af hvordan dit energisystem, din krop, dine følelser ønsker at arbejde med og modtage den hjælp der tilbydes.

Desuden er sessioner er altid forskellige som vi går frem i et healings eller udviklingsforløb.

Hvad kan jeg svare på?

Mit klarsyn og klarfølelse bruger jeg som mit arbejdsredskab til at formidle den korrekte healing og guide dig længere ind i en kontakt med de mønstre og ubevidste mekanismer, der hindre dig i at have det godt.

Jeg laver ikke traditionel spørgsmål/svar clairvoyance i en session, da jeg arbejder med at hjælpe dig og din krop til få kontakt til balance og erkendelser indefra – finde dine egne sandheder og derved få kontakt med din kraft til at hele dig selv.

Kan du hjælpe mig?

Mange spørger, om jeg kan hjælpe med bestemte symptomer og diagnoser, eller om jeg lige kan se ind i problematikken og sige på forhånd, om jeg kan hjælpe eller ej.

Det kan jeg ikke, da det grundlæggende ikke er sådan, jeg arbejder – at jeg giver svarene – hverken i fysisk eller energetisk behandling, men du er altid velkommen til at bestille en tid, så kan vi sammen arbejde på at få klarlagt dine behov.

Du kan se her på siden hvad jeg arbejder med generelt, og så vil jeg opfordre dig til at mærke ind i dig selv, om du mærker et træk eller en lyst til at få behandling – det er en måde at mærke, om det er rigtigt for dig at arbejde sammen med mig

Mere om hvordan du kan arbejde med healing.

Du kan have et emne – fokus for din session. Hvis du ønsker at arbejde med tidlige skader fra foster/fødsel og den første tid kan du have det som overskrift og healingen vil tage udgangspunkt i skader og pres der er opstået i denne periode.

Jeg mærker overordnet ind i perioden og arbejder med traumer som de viser sig i dit energisystem og er klar til at blive forløst. Et bevidst arbejde med tidlige traumer er altid meget dybt, og jeg kan hjælpe dig med at slippe gamle energetiske mønstre således at dit rodchakra, der ofte bærer disse traumer, kan åbne sig for din egen selvhealing.

Langvarige smerter

Har du smerter i kroppen eller langvarige symptomer som stress, er det helt generelt ofte fordi kroppen har flere skader og fejlstillinger i bevægeapparatet = knogler, led og muskler.

Her er det ofte en fordel at starte dit behandlingsforløb med 2 fysiske behandlinger  med kranio-sakral terapi her i Slagelse. Fysiske symptomer har altid også et fysisk udtryk, og det kan være svært at få bevægelse i massive fysiske symptomer i bevægeapparatet gennem udelukkende energetisk arbejde som healing – til gengæld er der ofte meget fin respons med healing, når kroppen er ‘kommet på plads’ .

Det kan være i sessioner, hvor vi arbejder med psykiske problematikker eller i en fysisk energetisk behandling hvor du ligger på briksen og vi har fokus på den energetiske proces. Denne fysiske healingsform kræver dog, at du har kontakt med din krop og kan mærke den og dens signaler.

Nogle klienter finder en fysisk eller manuel behandler, hvor de bor og kombinerer fysisk behandling med fjernhealing med et godt resultat.

Få en personlig healing på følgende måde:

Fjernhealing

er udelukkende energetisk arbejde og foregår online  i et zoom-webinar-møde eller på skype. Du får en lydfil efter sessionen og kan genhøre healingen.

Healing session i Slagelse

er ligeledes udelukkende energetisk arbejde, blot sidder vi overfor hinanden på hver vores stol, og ikke i et online-møde. Du får en lydfil efter sessionen og kan genhøre healingen.

Personlig kanalisering

Er en halv times kanalisering direkte rettet til dig og den situation du er i – det emne du ønsker hjælp til.

Du bestiller tid med onlinebooking

Jeg har ofte ventetid for individuelle sessioner. På din email bekræftelse finder du også dit link til det zoom video møde, hvor vi mødes til din aftale.

Vil du komme i Slagelse og få healing vælger du ydelsen: Healing session i Slagelse

Vil du have en online session kan du vælge ydelsen: Fjernehealing online-møde ca 50 minutter

Bestiller du healing til dit barn / teenager så vælg: Healing barn /teenager som fjernhealing uden online møde

og til sidst vælg kanalisering og individuel healing for at bestille din personlige kanalisering

Kanalisering eller healings session? 

Jeg bliver ofte spurgt, om jeg kan mærke ind, hvad der vil være bedst for en klient – en healing eller en kanalisering, og hertil må jeg svare at det kan jeg ikke.
Jeg  arbejder altid i en udveksling med det der, der kommer fra dig som klient, og hvis jeg startede med at sige, hvad der var bedst for dig, ville jeg, ved at tage ansvaret for at mærke og erkende dit behov fra dig,  allerede have sat et lavere niveau for vores udveksling end vi kunne have – så det gør jeg ikke.

Jeg opfordrer dig i stedet til at læse om de 2 forskellige metoder og mærke efter, hvad du trækkes til.

Generelt kan jeg sige at en healing session er god til at få en dialog og erkendelse af hvilke mekanismer, der har bragt dig i den situation / problematik du sidder i og en kanalisering giver en mere overordnet retning og går ikke i detaljen som vi kan i en healingssession, hvor vi samtidig har en dialog.

En kanalisering formidles fra et meget rent visdoms sted, hvor du kan få overordnet hjælp og indsigt. der ikke er så tilgængeligt, når vores personligheder og dagsbevidstheder  er medspillere. En kanalisering er velegnet til at få kontakt med mere overordnede problematikker og udfordringer, du kan mærke er ‘større’ end det du plejer at udfordres af.
Du er ikke med online, når jeg laver din kanalisering.

I en healing-session vil personligheden, følelser,  tanker og livserfaringer altid spille mere ind i den udveksling vi har, da det oftest er dem, der er brug for at arbejde med, for at forandre din indre tilstand og din måde at være i livet på.
Vi mødes online i et zoom møde og arbejder sammen i en dialog og energetisk udveksling i sessionen.