Persondatapolitik: 

EU har regler for persondata (GPDR), og det betyder at du give tiladelse / samtykke til, at jeg opbevarer informationer om dig.

Nedenfor kan du se, hvilke oplysninger du giver mig og hvordan jeg passer på dem.

ONLINEBOOKING

Bestiller du tid og tilmelder dig kursus er det online med Gecko booking. Her opgiver du navn, adresse, mobil og mail.
Gecko booking overholder de sikkerhedsregler for opbevaring af online persondata, der angives i loven.

JOURNAL

Jeg er RAB registreret hos  Sundhedsstyrelsen og har derfor journalpligt
Når du kommer til den første behandling, skal du underskrive en samtykke-erklæring, som giver mig lov til at føre journal. Har du booket tid online, klikker du selv ja, når du bestiller tiden.
Jeg er registreret hos Datatilsynet som journal-førende.

Min journal indeholder oplysninger om, hvorfor du ønsker behandling, hvad behandlingen har indeholdt og din reaktion på den. Jeg har ikke dit CPR nummer. Din journal er et fysisk stykke papir, som opbevares aflåst i mit arbejdsrum. Din journal ligger ikke online.

Jeg destruerer din journal 2-3 år efter din sidste aftale/behandling hos mig.

ONLINE SESSIONER  

Jeg optager normalt onlinesessioner, og sender dig efterfølgende lydfilen på mail. Lydfilen slettes permanent 14 dage efter din session.
Den tilsendte mail med vedhæftede lydfil slettes ca. en måned efter din session.
Du kan selvfølgelig altid vælge optagelse fra.

Deltager du i et gratis webinar tilmeldes du mit nyhedsbrev, som frit kan afmeldes efterfølgende.

WEBSHOP

Når du handler i webshoppen oplyser du navn, adresse, mobil og mail adresse. Disse oplysninger opbevares efter gældende sikkerhedsregler online og er nødvendige for at kunne gennemføre dit køb.

Betaling i webshoppen

Jeg benytter Quickpay og MobilePay til din betaling i webshoppen. Disse betalingsløsninger overholder de nye regler om sikkerhed og persondata.

Tavshedspligt

Jeg har tavshedspligt og videregiver ikke oplysninger om dig, dine behandlinger eller engagement hos mig til 3. person.

Dataansvarlig

Den dataansvarlige på www.merethebonnesen.dk er indehaver Merethe Bonnesen

Data behandlere

Data behandlere er følgende.:
(du kan klikke på linket og se, hvordan de enkelte håndterer data behandling)

Onlinebooking: www.gecko.dk 

Webshop: www.woocommerce.com

Hjemmeside: WordPress

Betaling i webshop: www.quickpay.net www.clearhaus.com/dk/

Mail: www.one.com

Nyhedsbrev på mail: www.gecko.dk

Mails slettes løbende.

Afvikling af webinarer og personlige sessioner og kurser online bruger jeg mødeprogrammet ZOOM

Risikovurdering

Generelt lav.

Jeg har ikke selv personlige data liggende online men udelukkende hos databehandlere.

Jeg forsøger at begrænse mængden af data, slette mails og personlige lydfiler efter få uger samt anvende beskyttet databehandling jf. ovenfor.

Jeg indhenter kun oplysninger jeg skal bruge til at gennemføre en reservation, et køb, eller din behandling og videregiver ikke disse oplysninger.

Jeg har undersøgt og fået bekræftet fra alle databehandlere, at de overholder de nye regler for persondata. Ovenstående data behandlere deler heller ikke dine data med 3. mand.

Som registreret hos Merethe Bonnesen behandling og kurser har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Onlinebooking – konto

Hvis du har en konto på Gecko eller i webshoppen, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data(navn, adresse, kommentarer du selv har skrevet i bemærkninger) jeg har liggende om dig. Du kan også bede om, at jeg sletter de personlige data, jeg har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som jeg er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Skriv til merethe@www.testsite-fich.dk hvis du ønsker dette.

Nyhedsbrev

Er du tilmeldt mit nyhedsbrev, kan du, hver gang du modtager et nyhedsbrev, selv afmelde dig på linket og derved slettes din mail adresse permanent fra min liste.

Se mere om data forordningen her