Persondatapolitik: 

EU får nye regler for persondata (GPDR), og det betyder at du give tiladelse / samtykke til, at jeg opbevarer informationer om dig. Nedenfor kan du se, hvilke oplysninger jeg gemmer om dig:

ONLINEBOOKING: Bestiller du tid og tilmelder dig kursus er det online med Gecko booking. Her giver du Navn, adresse, mobil og mail. Gecko booking overholder de sikkerhedsregler for opbevaring af online persondata, der angives i loven.

REGISTRERING / JOURNAL når du får individuel behandling i klinikken i Slagelse eller online: Jeg har journalpligt og er derfor registreret hos Datatilsynet som journal-førende. Når du kommer til den første behandling, skal du underskrive en samtykke-erklæring, som giver mig lov til at føre journal.

Min journal indeholder oplysninger om, hvorfor du ønsker behandling, hvad behandlingen har indeholdt og din reaktion på den. Din journal er et fysisk stykke papir som opbevares aflåst i mit arbejdsrum. Din journal ligger ikke online.

Jeg destruerer din journal 2-3 år efter din sidste aftale/behandling hos mig.

Jeg har tavshedspligt og videregiver ikke oplysninger om dig, dine behandlinger eller engagement hos mig til 3. person.

ONLINE SESSIONER:  Jeg optager normalt onlinesessioner og sender dig efterfølgende lydfilen til dig på mail. Lydfilen slettes permanent 14 dage efter din session – den tilsendte mail med vedhæftede lydfil slettes ca. en måned efter din session. Du kan selvfølgelig altid vælge optagelse fra.

Deltager du i et gratis webinar tilmeldes du mit nyhedsbrev, som frit kan afmeldes efterfølgende.

WEBSHOP: Når du handler i webshoppen oplyser du navn, adresse, mobil og mail adresse. Disse oplysninger opbevares efter gældende sikkerhedsregler online og er nødvendige for at kunne gennemføre dit køb.

Betaling: Jeg benytter Quickpay og MobilePay til din betaling i webshoppen. Disse betalingsløsninger overholder de nye regler om sikkerhed og persondata.

Den dataansvarlige på www.merethebonnesen.dk er indehaver Merethe Bonnesen

Data behandlere er følgende.: (du kan klikke på linket og læse mere hvordan de enkelte håndterer data behandling)

Onlinebooking: www.gecko.dk 

Webshop: www.woocommerce.com

Hjemmeside: WordPress

Betaling i webshop: www.quickpay.net www.clearhaus.com/dk/

Mail: www.one.com

Nyhedsbrev på mail: MailChimp

Mails slettes løbende.

Afvikling af webinarer og personlige sessioner og kurser online bruger jeg mødeprogrammet ZOOM

Hvis du har en konto på Gecko eller i webshoppen, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data(navn, adresse, kommentarer du selv har skrevet i bemærkninger) vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Nyhedsbrev kan du i hvert nyhedsbrev selv afmelde og derved slettes din mail adresse permanent fra min liste.

Risikovurdering

Generelt lav. Jeg har ikke selv personlige data liggende online men udelukkende hos databehandlere. Jeg forsøger at begrænse mængden af data, slette mails og personlige lydfiler efter få uger samt anvende beskyttet databehandling jf. ovenfor.

Jeg indhenter kun oplysninger jeg skal bruge til at gennemføre en reservation, et køb, eller din behandling og videregiver ikke disse oplysninger.

Jeg har undersøgt og fået bekræftet fra alle databehandlere, at de overholder de nye regler for persondata. Ovenstående data behandlere deler ikke dine data med 3. mand.

Som registreret hos Merethe Bonnesen behandling og kurser har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Hvis du har en konto på Gecko eller i webshoppen, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data(navn, adresse, kommentarer du selv har skrevet i bemærkninger) jeg har liggende om dig. Du kan også bede om, at jeg sletter de personlige data, jeg har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som jeg er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde. Skriv til merethe@merethebonnesen.dk hvis du ønsker dette.

Nyhedsbrev kan du i hvert nyhedsbrev selv afmelde og derved slettes din mail adresse permanent fra min liste.

Se mere om den nye persondataforordning her  https://www.datatilsynet.dk/nyheder/nyhed/artikel/vejledning-om-de-registreredes-rettigheder/