Jeg tilbyder

  • fysiske behandlinger med kranio-sakral terapi
  • energetiske sessioner med kanaliseret healing
  • kanaliserede personlige meditationer

Jeg etablerede mig som professionel behandler i 1997 og har siden arbejdet med behandling og undervisning på fuld tid.

I starten med terapeutisk massage, og fra 1999 med Kranio-sakral terapi, Upledgers metode, som hurtigt blev min primære behandlingsform på grund af behandlingens store effekt.

Jeg arbejdede i mange år udelukkende med kranio-sakral terapi, da jeg ikke mødte nogen anden metode, der kunne ‘konkurrere’ med kranio-sakral terapiens effekt.

Jeg blev RAB, registreret alternativ behandler, da ordningen blev indført i 2004 først i massage og senere i kranio sakral terapi.

Fysisk og energetisk behandling

Jeg havde i flere år været opmærksom på, at vejen til helbredelse for nogle mennesker ikke kun var ved fysisk eller følelsesmæssigt at arbejde med kroppen, men at noget smerte lå i et andet mere eksistentielt niveau.

Mødet i 2013 med Jonette Crowley og senere Christine Day blev for mig starten på en ny rejse, som har øget min bevidsthed om sammenhængen mellem krop og sind, og erkendelse og kontakt med, hvordan kroppen reagerer på meget mere end de fleste af os er klar over, og at en bevidstgørelse af disse lag gavner os som menneske.

Jeg kombinerer nu min erfaring med at arbejde fysisk med mine indsigter i energetiske sammenhænge, således at jeg i den fysiske kontakt med kroppen også har kontakt og erkendelse af den energetiske udstråling og blokeringer, der er i området jeg arbejder med.

Denne kontakt gør det fysiske arbejde meget dybt og forandringer kan ske både fysisk og energetisk.

Meditation

Jeg har tidligere undervist i og har haft meditationsgrupper der mødtes fysisk og fra 2016 online men tilbyder ikke sådanne serier i øjeblikket.

I stedet kan du få en personlig kanaliseret meditation/ healing eller arbejde i en healingss-ession med problematikker du ønsker at få dybere indsigt i.

I disse sessioner arbejder jeg altid i et meget stærkt kosmisk healingsfelt.