Jeg tilbyder

  • fysiske behandlinger med kranio-sakral terapi
  • energetiske sessioner med kanaliseret healing
  • online meditationer og webinarer
  • kanaliserede kurser

Jeg etablerede mig som professionel behandler i 1997 og har siden arbejdet med behandling og undervisning på fuld tid.

I starten med terapeutisk massage, og fra 1999 med Kranio-sakral terapi, Upledgers metode, som hurtigt blev min primære behandlingsform på grund af behandlingens store effekt.

Jeg arbejdede i mange år udelukkende med kranio-sakral terapi, da jeg ikke mødte nogen anden metode, der kunne ‘konkurrere’ med kranio-sakral terapiens effekt.

Jeg blev RAB, registreret alternativ behandler, da ordningen blev indført i 2004 først i massage og senere i kranio sakral terapi.

Fysisk og energetisk behandling

Jeg havde i flere år været opmærksom på, at vejen til helbredelse for nogle mennesker ikke kun var ved fysisk eller følelsesmæssigt at arbejde med kroppen, men at noget smerte lå i et andet mere eksistentielt niveau.

Mødet i 2013 med Jonette Crowley og senere Christine Day blev for mig starten på en ny rejse, som har øget min bevidsthed om sammenhængen mellem krop og sind, og erkendelse og kontakt med, hvordan kroppen reagerer på meget mere end de fleste af os er klar over, og at en bevidstgørelse af disse lag gavner os som menneske.

Jeg kombinerer nu min erfaring med at arbejde fysisk med mine indsigter i energetiske sammenhænge, således at jeg i den fysiske kontakt med kroppen også har kontakt og erkendelse af den energetiske udstråling og blokeringer, der er i området jeg arbejder med.

Denne kontakt gør det fysiske arbejde meget dybt og forandringer kan ske både fysisk og energetisk.

Meditations undervisning

Jeg har tidligere haft meditationsgrupper der mødtes fysisk, og i 2016 kom meditationsundervisning på programmet igen, men i den moderne version som kanaliserede meditationer som jeg udbyder online på webinar.

I disse serier arbejder jeg som healer og kanal for ikke fysiske bevidstheder som bl.a.  Plejaderne, Kryon og Metatron.

Kanaliserede kurser

Jeg afholder nye kurser og meditations-serier hvert forår og efterår – både som weekend-kurser og webinar serier, der kører over en længere periode.

I februar og september starter jeg nye uddannelsesforløb som er et mix af personlige sessioner, kurser og gruppe meditationer – se mere om det Personlig uddannelsesforløb 

Min kursus-kalender ændre sig hele tiden i takt med at jeg udvikler mig og kan formidle nye metoder og bevidsthedslag.

Følg med i nye kurser og workshops på min kursuskalender