Nyhedsbrev december

PLEJADERNE OG ULURU

har en lang historie sammen – en historie, der rummer skabelsen af Dreamtime her på jorden

Dreamtime er bevidstheden om, at alt fysisk også er energetisk og alt kan udveksle med alt

 Dreamtime er en tilstand, hvor alt og alle er sammenhængende igennem deres energi og hvor alt og alle er både krop, energi og ånd.

 Det er the Aboriginals, det oprindelige Australske folk, der har formidlet dreamtime gennem   årtusinder.

 Det var Plejaderne, der bragte dreamtime ind til jordens bevidsthedslag for mange millioner  år siden, og det er Plejaderne, der igen skaber nye åbninger ind i dette felt.

Denne gang er du inviteret! 

 Jeg er live på et zoom webinar næste søndag den 20  december kl 15 og kanaliserer fra den gruppe,  som var med, da Dreamtime kom til jorden, og som også er med nu, hvor vi får en større og   direkte adgang til disse energetiske dimensioner.

 Du inviteres, for at give dig mulighed for at bevidne åbningen og processen og derigennem     få mulighed for at udveksle med nye dimensioner af dig selv og din sjæls dimensioner.


Læs mere om det hele her

 Kan du ikke være med live,  så lægger jeg videoen med meditationen op på hjemmesiden   samme eftermiddag.

 Kærlig hilsen

 Merethe

 P.S. Bemærker du, at forårs programmet ikke er klart endnu? Ja altså, det der med at   ingenting er som det plejer, det gælder også med min planlægning….

 Da alt jeg laver er kanaliseret, må jeg vente på at det  – og jeg – er klar og det bliver først   efter nytår, når alt det nye er ankret i mig og i det felt jeg arbejder i.