Kanaliseret meditationssamling
healing og bevidsthed efterår 2021

Afholdt  i september og november

November Hjertets tilstand og udvikling

Weekenden 13-14 november arbejdede vi med hjertet og de mange lag vi bærer der.
Det er også gennem hjertet, vi kan åbne til nye lag i vores bevidsthed, men ofte har vi mønstre og   erindringer, der hindre os i ‘bare at åbne’!

Formiddagen bød på 4 forskellige meditationer, kanaliseret fra 3 forskellige bevidstheder og  vi arbejdede med hjertets udveksling og reaktion i forhold til krop, følelser, tanker og sjælsenergi for derigennem at få opdateret vores ubevidste og gamle beskyttelses strukturer vi alle har i vores hjerte, så vi kan resonere renere og mere ubesværet på forandringer i vores bevidsthed og dermed nye muligheder for åbninger.

Køb i webshoppen her

September hjerne, hjerte næring og væren

I september arbejde vi med 3 områder i vores krop og bevidsthed:

Hjernen og bevidsthedens sprog, Hjertet og dit indre landskab, næring og til sidst væren og eksistens. 4 forskellige meditationer der gik op i en højere enhed til sidst.

Nedsat til kr. 300 her

Det er en intens tid vi lever i lige nu

og derfor er det en kunst at tilbyde kurser, der er aktuelle da de energetiske muligheder, der til rådighed, ændrer sig fra dag til dag – ja nærmest fra time til time nogle gange.

Arbejder du med dig selv og din spiritualitet, så er jeg sikker på, at du er klar over intensiteten- og ikke kun på grund af de udfordringer corona har givet os alle.

Det er krævende og jeg ser, at en del af udfordringen er ikke at lade sig begrænse – ikke lade ego’et, forestillingerne, gamle vaner eller ønsker bestemme, hvad du kan åbne til, for mulighederne netop nu er meget meget større end det, vi kan forestille os… og det er det, der kan drille – for når du ikke kan forestille dig det, hvad er det så?

Skræmmende, udfordrende, provokerende, fantastisk ? Vi har hver især en pallet af reaktioner, som vi har lært er gode måder at passe på os selv, når uforudsete ting sker.

Og uforudsete ting er ikke kun de dårlige,  vi minsandten mange, der også kan være  skeptiske overfor de gode forandringer – for kan det virkelig passe? når jeg nu ikke var det jeg havde forestillet mig?

Jeg har efterhånden lært, at det uforudsete er det, du bedst kan regne med – for det har sneget sig ind bagom dit forsvar og givet dig en ahaaa som kommer indefra dig selv – og se DET kan man altså regne med.

I disse 3 timer formidler jeg meditation og healing til dig, der gerne vil have hjælp til at være til stede i de hvirvelvinde, du kastes ud i netop nu.

Hvirvelvinde, der er udfordrende fysisk, følelsesmæssigt og energetisk.

Programmet ja, det er at være til stede og være i de opdateringer og spritnye indstrømninger, der kommer til os den dag vi mødes – med massiv hjælp og støtte til at kunne modtage, integrere,  vokse og blive robuste så vi kan stå i os selv og sige JA TAK.

Vil du også gerne sige JA TAk, kan du deltage i en eller flere formiddage helt efter eget valg.

Læs mere om baggrunden for efterårets meditationskurser her

Stort tak for kursus – Det åbner nye muligheder for at få hele mig ind i kroppen

Tak. Har stadigvæk en god følelse af lethed, veltilpashed og mååsske er denne nye følelse , en følelse af plads til alle.

Kanaliseret meditation betyder

at energien og healingen der formidles, altid er tilpasset dig der deltager og selve gruppen.

Jeg kanaliserer fra Plejaderne og det kosmiske felt, der delvist administreres af det Galaktiske råd, og det gør at energien der formidles bærer mange dimensioner ind til dig, der er med.

Det energetiske felt jeg arbejder i er gennem det seneste år blevet kraftigt opdateret, og det vil åbne for helt nye niveauer i formidlingen, som bliver designet netop til dine behov, der hvor du er i din udvikling på dagen.

Noget vil du kunne bruge den dag du sidder på kurset, andet vil du først kunne mærke og åbne til i tiden efterfølgende, måske når du genlytter lydfilerne, eller spontant åbner din bevidsthed til frekvenser, der ligger til din rådighed efter kurset.

Kan du ikke være med online, kan du tilmelde dig og være med i feltet når kurset afholdes. Du  kan arbejde med lydfilerne efterfølgende.

Online stream er kun lørdage fra Slagelse. Du kan være online fra 10-13 eller udelukkende lytte efterfølgende, som du har mulighed for det.

Du kan også købe uddrag fra kurset efterfølgende. Fra septembers kursus er udgivet 4 meditationer – se her.  Når du lytter, kobles du efterfølgende op på det felt, der blev etableret den lørdag

Det var mega godt og jeg var helt fyldt op af følelsen af at ‘komme hjem’ på kurset, i feltet og i mig selv – og den tilstand holder endnu – det er som en ‘bid af himlen’, jeg nu har indeni

Det praktiske:

Vi mødes kl 10, men for mange starter processen når de tilmelder sig, for viljen til at deltage åbner for en udveksling med feltet, vi skal arbejde i.

Jeg er kanal for forskellige kosmiske bevidstheder og derfor er de guidede meditationer vi skal lave disse formiddage intense og båret af høj energi som i en udveksling med din bevidsthed og dine behov kan berige dig.

På de 3 timer vil vi lave 3-4 meditationer, blandet med korte oplæg og ikke mindst kaffe / trække vejret pauser.

Er du ikke med live, er du med i feltet og formidlingen retter sig også mod dig, når du lytter efterfølgende.

Deltag i Slagelse:

Lørdage den 11 septemper 10 – 13 (få pladser)

Lørdag den 13 november 10 – 13 (få pladser)

Sted: Hejningevej 22, Hejninge, 4200  Slagelse

Pris kr. 600.- 

Prisen er incl. kaffe, te, frugt og chokolade,  samt lydfil af kurset

Deltag online:

Du kan deltage online fra kurset i Slagelse den 11 september og/eller den 13 november på et zoom møde.  Du får dit link tilsendt senest dagen inden. (Der er flere pladser med online deltagelse)

Online deltagelse koster kr. 550.- incl. lydfil af kurset

Du får lydfilerne tilsendt og kan arbejde med materialet, så selvom du ikke kan være med live,  kan du deltage efterfølgende ved at arbejde med lydfilerne, når det passer dig.

Du er således med i det energetiske felt der etableres, selvom du ikke er med online.

Deltag i Århus:

Søndag den 12 september 10 – 13 (flere pladser)

Søndag den 14 november 10 – 13 (flere pladser)

Sted: Øsal Ling Buddhistisk center,  Fredensgade 39, baghuset, Aarhus C.

Det er lige ved siden af busstationen og vi skal være på første sal.

Pris kr. 600.- 

Prisen er incl. kaffe, te, frugt og chokolade,  samt lydfil af kurset

Få adgang til meditationerne efter kurset er afholdt

Du kan også købe meditationerne som uddrag af kurset efterfølgende. Her kobles du efterfølgende op på det felt, der blev etableret den lørdag.

Tilmeld dig

Du tilmelder dig med onlinebooking her, eller ved at sende en mail med navn og adresse til merethe@merethebonnesen.dk

I bookingsystemet kan du vælge kurset i Århus, Slagelse eller online deltagelse.

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftende mail med praktiske oplysninger.

Betaling

Betaling senest tirsdag før kurset – jeg sender dig en faktura, når du tilmelder dig.