At vide – eller vide, hvorfor man ikke ved

Før jeg udgav denne blog skrev jeg til min klient og spurgte om det var ok, at jeg beskrev den proces jeg selv havde oplevet, da jeg lavede hendes kanalisering. Jeg fik ja og fik også feed back som er brugt i uddrag – tak for det.

Jeg laver personlige kanaliseringer – en halv times healing og information, der tager udgangspunkt i det, klienten ønsker at få belyst. Det er ofte mennesker jeg ikke har mødt, før og kanaliseringen blive lavet som en optagelse, klienten får efterfølgende.

Det er altid et stort privilegium at lave sådanne individuelle formidlinger, da kanaliseringen oftest åbnet til næsten uberørte tilstande i sindet, mønstre der er fortrængte og adgange i bevidstheden, hvor døren er låst og nøglen smidt væk for længe siden.

Når et menneske ønsker en kanalisering er det for at komme dybere – måske terapi og indre arbejde ikke rigtig virker som det ‘burde’, der kan være problematikker, der er uforløste eller bliver ved med at komme igen. Andre gange er det for at få information om retningen i livet er eller måske, hvorfor den retning ikke rigtig folder sig ud.

Der er rigtig mange forskellige emner, og jeg tager altid udgangspunkt i den information, jeg får  fra vedkommende, og derfra folder kanaliseringen ud.
Og er der intet emne, så starter arbejdet fra den åbning jeg får fra det kanaliserede felt.

Så jeg burde jo ikke have sprællet, da jeg  fik en kanalisering, hvor udgangspunktet var spørgsmål om, hvad der var det rigtige at gøre mht. bolig, arbejde og andet, men det gjorde jeg, for det ramte min ‘jeg laver ikke clairvoyance-overbevisning’!

En overbevisning, som kommer af mange års ønske om, at andre skulle fortælle mig, hvad meningen med livet var, hvorfor jeg  havde det som jeg nu havde og mange mange flere spørgsmål – dengang var det helt uendeligt med de spørgsmål altså!

Og jeg fik en masse svar – fra kloge kvinder mest – men de hjalp kun kortvarigt, for så fandt jeg på nye spørgsmål som jeg igen var sikker på, andre bedre kunne svare på end mig selv, for jeg havde simpelthen ikke kontakt til det sted i mig selv, hvor jeg kunne lytte og mærke, hvad der var sandt for mig.

Det er den erfaring der har gjort, at jeg arbejder som jeg gør i dag – bagom og med at hjælpe mennesker til at finde deres egne svar, fra deres eget indre! Og jo, nogle gange kræver det lidt hovedrengøring at finde derind, men når kontakten er etableret, så er indsigten og visdommen tilgængelig indefra!
Nogle gange er brug for støtte til at lære at kunne regne med den og manifestere den i livet, men udgangspunktet er på plads.

Så da jeg på dagen for denne kanalisering satte mig og fik kontakt med mit energetiske arbejdsfelt,  var det ærlig talt ‘spændende’. Skulle jeg begynde at svare på rækken af spørgsmål, eller skulle jeg bagom? Det viste sig at spørgsmålene – selvfølgelig – var den perfekte måde at starte kanaliseringen. Selvfølgelig, fordi de udtrykte jo præcist, hvor klienten var og hvad hun havde brug for.

Og jeg skulle -også selvfølgelig – bagom!. Jeg læser altid teksten jeg har fået, og så venter jeg til den energetiske impuls kommer udefra. Nogle gange kommer der straks ord, andre gange er der nogle minutter med energetisk udveksling før ordene kommer.

Denne gang blev jeg taget tilbage til klienten i 5-6 års alderen og mærkede, hvordan hun mistede kontakten med en del af sig selv. Bevægelsen i hendes bevidsthed blev udløst at noget, der var svært – men det var ikke dette traume, der var det interessante – det var den bevægelse, at noget gled væk inde i hende, der var det vigtige.

Jeg kunne mærke det ske flere gange i opvæksten – denne fornemmelse af at kontakten med hende selv nærmest gled længere og længere væk. Og  da hun var voksen, var denne dybe kontakt med sig selv gledet hende af hænde – bogstavelig talt.

Hun kunne godt række ud, men kontakten til denne del af hende – det sted, hvor hun kunne mærke sig og sine behov dybt og være i udveksling  – den kontakt var mistet – den del var simpelthen blevet skubbet for langt væk.

Og så er det magien begyndte, for som jeg sad der og mærkede tabet, begyndte den energetiske healingsproces at manifestere sig, for nu var hun voksen og et sted i livet, hvor hun, med lidt hjælp,  kunne begynde at integrere denne oprindelige del af sig selv. Integrere den del, der havde manglet og som var en af årsagerne til, at det var svært at mærke, hvad hun skulle – svært at mærke de svar, som kommer indefra.

Og resten af kanaliseringen var en intenst energiudveksling og formidling af en energetisk opsætning, som  hun efterfølgende kan arbejde med mange gange og som, hver gang hun lytter, kan heale dette traumeskabte mønster og hjælpe med at mærke og integrere det tabte.

Hun skriver efterfølgende:

…  jeg er nu et sted i mit liv, hvor jeg ønsker at min sande essens er mit udgangspunkt i alt hvad jeg foretager mig i mit liv og her har jeg så oplevet igen og igen og igen, at svinge mellem visheden om at alt er godt, og kommer i et naturligt flow på rette tid og sted – og et brændende ønske om, at få svar, forstå og vide.
Og jeg ved at det handler om at give slip og overgive mig, og tage imod og flyde med. Men det er som om, at der er områder i mit liv, især de områder, der handler om job, penge og handling, hvor det har været rigtig svært for mig, at være i den tilstand af overgivelse og tillid, som jeg dybest set ønsker at være i.
Meget kontrastfyldt og anstrengende spændingsfelt at være i, som du også beskriver det fra din egen proces. 
I virkeligheden føler jeg, at det er den kløft, din kanalisering har hjulpet mig med at bygge en bro henover.
Jeg kan mærke, at det rigtig meget er en energetisk healing, der sker. Jeg kunne allerede mærke det, da du lavede kanaliseringen for mig, inden jeg fik lydfilen.
Og jeg er klar over, at ordene på mange måder, er den mindste del af det, hvilket i en eller anden grad også gælder for det jeg skriver her.

Og  mig, ja, altså bagefter måtte jeg grine lidt af mig selv…. hvordan i alverden kunne jeg komme i tvivl om mit arbejdsfelt kunne komme længere end spørgsmål og svar?? Altså, helt ærligt Merethe!

Så jeg er klar til den næste kanalisering – om der er spørgsmål eller ej, om der er information om emnet eller ej – der er noget, der er meget klogere end bette mig, så det er rigtig godt!

Og klienten, var hun tilfreds? Ja, hun ramte ‘sjovt nok’ lige ind i min problematik da hun skrev:

Tusind tak for kanaliseringen. Den berørte mig dybt. Og det var tiltrængt, at nå ind i de dybere lag

og senere fik jeg denne dejlige tilbagemelding:

Efter din kanalisering har jeg oplevet en meget større følelse af fredfyldthed……
Jeg har kunnet trække vejret dybere, og jeg har fået kontakt til, at jeg skal igang med at stille mine healende evner og mit stille nærvær til rådighed for dem, der har brug for det.
Så kære Merethe – tusind tak for de nye åbninger, du har hjulpet i gang i mig

Se mere om en personlig kanalisering her

kh Merethe