Nyhedsbrev oktober

Man har et standpunkt, til man tager et nyt  

Det var de ord, der kom ind i mit hoved, da jeg skulle til at skrive nyhedsbrev og så måtte jeg da   lige google det citat – det var Jens Otto Krag, der sagde det i 67, hvor han efter et valg skiftede   mening og pludselig gerne ville samarbejde med SF, fordi S så kunne blive som regering og   dermed fastholde magten….

Det er ikke, fordi jeg har skiftet standpunkt om det jeg laver – for jeg har faktisk ikke rigtig et….

Der er faktisk heller ikke så meget politisk i det jeg gør – eller ambitioner om magt – jeg har ingen   strategier for min undervisning, heller ingen forretningsplaner – ja faktisk kunne det hele se lidt   tilfældigt – og måske ikke særlig optimalt ud!

 Men set fra en – bogstaveligt talt – anden dimension, så er der en plan….

 Der er styr på det, også selv om det ikke helt ser sådan ud for nu kom der så alligevel en   webinarserie i år – selvom jeg højlydt havde sagt, at det gjorde der ikke, og hvad er der så lige   gang i?

Er det mit menneskevæsen, der var så overvældet af corona nedlukning, flytning og andet at    jeg ikke kunne se længere end min egen næsetip?

Er det fordi jeg har rykket tilstrækkeligt rundt i min indre verden så jeg er ‘blevet klar’ til at kunne    formidle det nye?

Eller handler det måske slet ikke om mig personligt, men om strømninger i vores kollektive der har   ændret sig, så åbningen er klar?

Måske er dit svar lige så godt som mit, og måske handler det om det hele på en gang, men jeg er   sikker på, at du i dit liv også nogle gange er blevet overrasket over dig selv… og indrømmet – når   det er åbningerne og succerne, der overrasker en, ER det sjovest – det er mindre sjovt, når man   skal bakke og starte forfra igen, fordi den retnig man troede var rigtig viste sig ikke at være det…

Kosmos og de underjordiske

Da jeg først havde vænnet mig til tanken om, at der – tidligere end forventet – var en serie på vej,   blev jeg overrasket over emnet: Kosmos og de underjordiske

Opsætningen og emnerne kom ind på en tur ned til Trelleborg, hvor jeg heldigvis havde min mobil   med, så jeg kunne skrive det hele ned, for jeg fik praktisk info om dag, antal gange og   programmet,  så jeg ikke var i tvivl – jo altså, jeg fik lidt sommerfugle i maven for ‘de underjordiske’   hmmm, hvad siger mine nye naboerne dog til den historie, hvis de læser hvad jeg laver?

Lidt sjovt, for jeg har ingen problemer med at tale om Plejaderne og Galaktiske entiteter, men de   underjordiske ?

Siden har jeg arbejdet på den relation og nu er serien her – med start mandag den 1. og ialt    mandage i november og december – og med en video intro som allerede er klar til dig.

 Gå direkte til videoen med intro     –   

 eller lyt på lydfil du kan downloade

 

 Læs mere om serien Kosmos og de Underjordiske her

 

 Køb serien (kr. 600)  i webshoppen her  

Du kan være med live om mandagen, eller se video / lytte til lydfilerne efterfølgende når du kan.

Serien vil åbne din kontakt og bevidsthed med kosmos og de underjordiske – udfordre dit   perspektiv på kontakt med andre eksistenser og give dig nye bud og indsigter på kosmiske i   indstrømninger her på jorden, helt fra jordens skabelse over udviklingen af vores menneskelige   bevidsthed til de muligheder det giver dig i din spirituelle udvikling.

Meditativ samling i Slagelse/online
og i Århus

Weekend samlingerne i Slagelse og Århus afholdes stadig den 13-14 november – her mødes vi 3 t   timer fysisk eller med live stream fra gruppen i Slagelse og arbejder med kanaliseret meditation og   healing, der udveksler personligt med dig.

Denne weekend skal vi arbejde med hjertet og de mange lag vi bærer der.
Det er også gennem hjertet, vi kan åbne til nye lag i vores bevidsthed, men ofte har vi mønstre og   erindringer, der hindre os i ‘bare at åbne’!

Tidligere havde vi 7 chakraer, og nu har mange af os mange flere energetiske punkter og   strukturer,  hvorfra vi kan åbne til vores energetiske opsætning og vores bevidsthed.

Vi går på opdagelse i disse nye energetiske strukturer, for derigennem at øge vores kontakt – og   tillid – til vores egen bevidsthed og dermed til vores kompetencer og muligheder for spirituel vækst.
 Læs om dagene i Slagelse og Århus her

 Og på den måde hænger det hele måske sammen alligevel?
For et er sikkert, sandheden forandrer sig hele tiden – for mig og, hvis du arbejder med dig   selv, så også for dig.

Det vi kan mærke og erkende ændrer sig, når vi får en anden kontakt med vores krop, følelser og   bevidsthed og det gør, at vi skifter sandhed – og med tiden kan vi også få en tryghed i alle disse   forandrings processer?

Efterårets program giver i hvert fald mulighed for at gå på opdagelse i dit sind og din indre verden   efter DIN sandhed!

 God fornøjelse med videoen

Kærlig hilsen Merethe​