Nyhedsbrev oktober

3 EMNER I DETTE NYHEDSBREV – 1 HELT NYT OG 2 ‘KENDTE’

 I fredags holdt jeg en 3 timers meditations-samling, og da det hele er kanaliseret ja, så er   det aldrig helt til at sige, hvad der sker.

Men denne gang kom bevidsthedsfeltet Kryon ind. Med en besked, som ikke havde noget   med selve programmet for den dag at gøre – så det var da uventet med et twist!

Lige efter kaffepausen, da jeg troede, jeg skulle lægge op til næste meditation, kom Kryon   ind med en besked til dig, der har tiltrådt en eller anden form for energetisk arbejde, der   er større end dig selv og din udvikling.

Vi er mange mennesker rundt om på jorden, der udveksler med og er med til at formidle   udefrakommende energetiske indstrømninger til menneskeheden og vores kollektive   bevidsthed, nogle af os er bevidste om det, mange er det ikke, men beskeden skelner ikke!

Jeg har transskriberet den, for direkte kommunikation med Kryon kan være svær at   forholde sig til, så det kan være en hjælp at læse ordene.

Du får også adgang til lydfilen på youtube, hvis du synes, det er nemmere at mærke     energien ved at lytte.  Du får hjælp og støtte til at balancere dig selv, når du læser og lytter.

Læs og lyt til Kryons formidling her 

 

 WEBINAR-SERIEN KEND DIG SELV, I ALLE DIMENSIONER, starter på torsdag og den gratis   intro er allerede blevet set mange gange – det er skønt!  Fik du mon set den?

Vi fortsætter og mediterer sammen hver anden torsdag – og du arbejder selv videre med   meditationen, til vi mødes igen. På denne måde får du maksimal inspiration og udvikling hen   over efteråret.

Vil du være med i serien, koster den kr. 500.- for live deltagelse, video og lydfil af de   kommende 6 episoder

Læs mere om serien og se den gratis intro her                  Køb serien her

 

 I HEAL HELE DIG – EFTERÅRETS KURSUS-SERIE 

er vi nået til 2. kursusdag, hvor vi skal arbejde med følelserne.

Hvem styrer mon dine følelser? dit indre barn eller din voksne identitet?
Har du lyst til at opdatere din følelsesmæssige virkelighed?
Eller er det tid til at afvikle gamle beskyttelsesmønstre, der ikke tjener dig længere?

Vær med næste lørdag i  Slagelse eller online med livestream fra undervisningen.
Søndag er jeg i Århus med samme kursus, og der er stadig ledige pladser.

Læs mere om kurset her

 

Tilmeld dig med onlinebooking her eller her på mail. Deltager antallet er lavere end vanligt,   så vi kan sidde med afstand.

Tak for din opmærksomhed og god fornøjelse med kanaliseringen fra Kryon – og også med   den gratis intro, der jo kan genhøres flere gange!

 

Kærlig hilsen

Merethe