Bevidst berøring

at arbejde energetisk og fysisk

Mange af mine kunder bemærker at jeg arbejder anderledes end andre behandlere – den ene del af forklaringen er den type kranio-sakal terapi jeg er uddannet i . Jeg er uddannet hos Upledgers Institute, hvor vi er trænet i at ‘lytte’ ind i vævet, og arbejde med og åbne blokeringer hvor det er kroppen der arbejder og ikke mig som behandler der bestemmer hvordan blokeringen skal slippe.

Den anden forklaring er at jeg altid har haft en stor, men ubevidst adgang til kroppens energi system.

Jeg har arbejdet med mig selv hele livet, med meditationspraksis siden jeg var 18, med kurser i personlig udvikling, meditation og masser af krops og psykoterapi og rejsen gennem healing af mine egne skader har udvidet min syn på, hvad vi som mennesker består af.

Min erfaring er, vi ikke kun består af en fysisk krop, men har et energifelt og interagerer med verden også gennem dette felt.

Spiritualitet og dens betydning for mit arbejde

Jeg er et spirituelt menneske og det betyder for mig,, at jeg bevidst om jeg er min fysiske krop i den 3 dimensionelle verden, men også at jeg rækker ind i flere energetiske lag, den 4 og 5 dimension og videre ud.

Når jeg er i disse lag er det med min bevidsthed og min opmærksomhed – som jeg gennem mange års personligt arbejde har forfinet – kan jeg mærke hvilke tilstande der er bundet i disse lag.

Når jeg arbejder med fysisk kropsarbejde, som jeg gør med kranio-sakral terapi er mit udgangspunkt den fysiske kontakt med det fysiske væv gennem mine hænder – og det jeg har lært at gøre er at arbejde både med de fysiske lag og med de ikke fysiske – de energetiske lag – og skabe ‘orden’ samarbejde og balance imellem alle lag – og det giver gode og hurtige resultater i alle lag – også i kroppen.

Hvad er det så?

Nogle kalder det healing …   og det er der mange forklaringer og definitioner på!

For mig er healing at arbejde med energi / energiarbejde. Det jeg gør i mine behandlinger er at bringe energiarbejdet ind i vævet, ind i de fysiske lag i kroppen – og det giver kroppen mulighed for at respondere og forandre sig.

At være bevidst i sin kontakt med kroppen når man behandler, er en anderledes tilgang til berøring end den man lærer på ’fysiske/tekniske’ kurser som massage og kranio sakral terapeutiske kurser. Men tilgangen er også anderledes, når man udelukkende arbejder med energi og en energetisk/healingsmæssig tilgang til berøring.

At være bevidst tilstede i berøring er at kunne begge ting på samme tid..

At være i kontakt med den healende energi, samtidig med man har kontakt med det fysiske væv, giver kroppen mulighed for at rette og slippe spændinger og ubalancer som ikke kan slippes, hvis man udelukkende arbejder i det ene eller det andet lag.

Jeg har i rigtig mange år har arbejdet med Upledgers kranio-sakral terapi, og er således er solidt forankret i et fysisk arbejde med kroppen.

Gennem arbejdet med rigtig mange klienter har jeg så kunnet integrere et energetisk healingarbejde, således at den fysiske berøring har været indgangen til at arbejde fysisk OG energetisk på samme tid – og dette giver rigtig gode behandlings-resultater.

Læs mere om hvordan jeg arbejde med healing her

Bevidst berøring

Kroppen lever ofte et lidt usselt liv i vores dagligdag. Følelser, bevidste og ubevidste, og tanker er oftest det der fylder mest i vore dagligdag, og kroppen er oftest reduceret til det redskab, der bærer vores hoved rundt i verden!

Men kroppen rummer utrolige ressourser, viden og indsigt som, hvis vi tør opdage dem og tage imod den, kan bidrage til at gøre livet meget rigere.

Berøring er her et unikt redskab.

Ligesom det kan være en lettelse at tale med et menneske, der virkelig møder og kan rumme hvordan du har det, således kan det være en stor lettelse, at blive mødt i sin krop. Berøringen bliver en måde at tale sammen på, i kroppen.

Og måske opdager du, at du helt har glemt dele af din krop – de fungerer, men er langt væk. Måske opdager du mønstre, du troede, du havde bearbejdet tanke- eller følelsesmæssigt, stadig sidder i kroppen.

Du lever med gamle skader og kompenseringer

Ofte har kroppen ikke opdaget, at livet er blevet anderledes – og berøringen kan hjælpe din krop til at blive ‘opdateret’, så den passer til den måde du føler og tænker på i dag. Voldsomme oplevelser kan således sidde dybt i din krop. Kroppen fungerer så godt den kan, men forløses spændingerne med en respekt og indføling for spændingens følelsesmæssige karakter og energetiske blokering, er det meget befriende.