Transmission og meditation kanaliseret fra Plejaderne og Uluru ved vintersolhverv 2020

*
Optaget på live webinar søndag den 20 december kl 15.00
*
Se meditationen her

Plejaderne og Uluru – dengang

For mange millioner år siden var Plejaderne med til at skabe et bevidsthedsfelt på vores jord og i Uluru, Australien bragte Plejaderne blandt andet de dimensioner ind, som vi nu beskriver som 10-16 dimension af vores kollektive bevidsthed.

The dreaming eller dreamtime kan nås i 10-16 dimension.

The dreaming blev bragt ind af Plejaderne sammen med åbningerne til disse dimensioner.

The dreaming eller dreamtime er en tilstand, hvor alt fysisk også er energetisk

en tilstand, hvor alt og alle er sammenhængende igennem deres energi

og hvor alt og alle er både krop, energi og ånd.

Dreamtime er også den måde the Aboriginals – det oprindelige folk har levet – og overlevet i den Australske ørken, som fysiske, energetiske og spirituelle væsener.

Plejaderne og Uluru – nu

Uluru har, som mange andre kraftsteder rundt omkring på jorden,  haft en vigtig rolle i udviklingen af vores bevidsthed.

Forandringerne som Plejaderne fortsat er med i, og som mange mennesker tiltræder som en del af deres sjæls kald her på jorden.

Min lille del af dette arbejde i Uluru startede for alvor i sommeren 2019 hvor jeg var i Australien og besøgte de 3 steder:

Attila, Kata Tjuta og Uluru

og siden har jeg været forbundet til det kosmiske arbejde, der åbnes i område via min galaktiske oprindelse og via den indstrømning, jeg er anker for her i Danmark

Uluru

Det er denne forbindelse der gør, at jeg arrangerer denne transmission som blandt andet kanaliseres fra den gruppe af bevidstheder fra Plejaderne, der var i Uluru da Dreamtime blev vævet ind i jordens energetiske bevidsthed, og som stadigvæk arbejder med en dyb og stor udveksling med vi menneskers bevidsthed.

Omkring vintersolhverv den 21 december 2020 formidler Plejaderne endnu en stor energetisk ændring ind til jordens energifelt, og du indbydes til at være med, når det åbner sig.

Alle er velkomne til efterfølgende at se og arbejde med denne gratis transmission / meditation her på siden.

Du inviteres, for at give dig mulighed for at bevidne åbningen og processen og derigennem få mulighed for at udveksle med nye dimensioner af dig selv og din sjæls dimensioner.

I transmissionen formidler jeg en energetisk opsætning der gør, at du kan bevidne processen og forbinde dig til den i den udstrækning, det er rigtigt for dig.

Min rolle er lidt som en radio kommentator, der skal beskrive noget du ikke ser – I transmissionen beskriver jeg gennem ord, men også gennem energi, en energetisk opsætning, som forhåbentlig gør, at du kan få din egen udveksling med denne kosmiske proces.

Jeg skrev et blog-indlæg om turen til Uluru sidste år  – læs det her

Hvornår og hvordan ?

Meditationen er optaget søndag den 20 december 2020 kl 15.00 og varer en times tid.

Du kan se den her på siden og på youtube her

Du kan lytte til lydfilen af meditationen her

Søndag kl 15.30 dansk tid er klokken 24 i Uluru, og dermed er den 21 og vintersolhvervs-døgnet er startet ‘down under’ – og vi får muligheden for at være med, når åbningen ind i vores kollektive bevidsthed starter!

Vi er som mennesker inviteret til at bevidne disse kosmiske indstrømninger – og når du bevidner er der mulighed for, at du – i dig selv – kan få ny og dybere kontakt med andre dimensions-lag af dig selv.

For det er, når vores kollektive bevidsthed udvides, at vi får mulighed for at opnå samme udvidelse i os selv.