Nyhedsbrev December

Julen kommer først – jeg ved det – men forårets kursusprogram er altså klart!

December, jul og nytår nærmer sig med hastige skridt, og igen i år har jeg meget at være taknemmelig for – blandt andet at mit forårsprogram er klart!

Når det sådan er noget, jeg ligefrem er taknemmelig for, er det fordi de kurser jeg tilbyder, ikke er noget jeg sådan ‘selv finder på’ .

Ligesom jeg kanaliserer de meditationer du har hørt, så er programmet også noget jeg ‘får besked om’. Jeg bruger så mine kontor-kompetencer til at gøre indholdet så klart som muligt, men indholdet er kanaliseret.

Energi og grænser

I år fik jeg titlen på forårets workshop ‘Energi og grænser’, mens jeg var i fuld gang med noget andet!  Titlen droppede lige ind i mit hoved og jeg tænkte nå, ja, tak og øhhhhh.

Senere på dagen måtte jeg så sætte mig ved pc’en og åbne for, hvad det så lige gik ud på, og så tænkte jeg ja, selvfølgelig, god ide!

For de fleste af os er stadig ‘børnehavebørn’ med hensyn til energi – ja måske er vi endda ‘vuggestuebørn’  mig selv inkluderet. Jeg ved, at selvom jeg lærer nyt hver dag, så ved jeg kun en lille bitte smule af alt det der er muligt, for vi er kun i starten i den proces, hvor vi folder vores energetiske bevidsthed ud.

Vi bliver hele tiden klogere – heldigvis for det og vil du blive klogere sammen med mig, så læs om forårets nye kursus Energi og bevidsthed her

Det Personlige uddannelsesforløb

starter igen til februar og tilmelding er i gang. Kurset om energi er en del af forløbet, men ellers er det en unik blanding af personlige sessioner, gruppe meditationer for netop denne gruppe og en direkte udveksling med portal-feltet, der holder det overordnede energetiske felt i de 4 måneder det hele varer.

Det er portal-feltet der muliggør, at du kan åbne og heale hidtil usete problematikker og derigennem få dybere kontakt med dig selv og det du erQ

Hjælpen får du også i en individuel session hver måned, hvor vi arbejder i et online møde med de processer og emner der forhindre denne kontakt.

Det er – i al beskedenhed – et fantastisk forløb der tilbydes fra det galaktiske felt, jeg er tovholder for.

Se mere om forløbet her

Men først er det nytår, og tid til den gratis nytårsmeditation

Nytårsaften holder jeg en gratis meditation kl 10.30

I nytårsdøgnet  strømmer der ny energi og bevidsthed ind til jorden og det hele starter i den første tidszone på Samoa i Stillehavet, som holder nytår kl 11 dansk tid. Derefter folder energien sig ind i jordens kollektive bevidsthed efterhånden som nytår åbner sig i de næste tidszoner.

Vi starter derfor 10.30, hvor vi bruger den første halve time til at se tilbage på 2019 og kl 11 er vi så klar til at åbne os for de nye indstrømninger.

Det hele er kanaliseret fra Plejaderne, der har en stor del i den energetisk opgradering vores bevidsthed åbnes til i disse år.

Læs mere om nytårs-transmissionen her

Eller gå direkte til tilmelding og få link til live deltagelse her

Er du lige midt i festforberedelserne kl 10.30, får du også link til at lytte efterfølgende, når du har bedre tid.

Jeg håber vi ses til nytår og indtil da:  Glædelig december!

Merethe

Kalender 

31dec : Nytårs-transmission kl 10.30 – meditation på webinar og live stream

I hele nytårsdøgnet flyder der  høj galaktisk energi og lys ind til jorden – vær med når nytårsdøgnet starter i Stillehavet. Læs mere og tilmeld dig her

Forår 2020

3 februar: Det personlige uddannelsesforløb starter 

Personlige sessioner hver måned, gruppe formidlinger og kurser skaber unik mulighed for din personlige og spirituelle udvikling. Tilmelding er startet, se mere her

Februar: Forårets webinar serie starter

Selvfølgelig med en gratis intro meditation – info følger

7-8 marts: Energi og grænser workshop Århus se her
        Få indsigt i dine personlige energi, hvordan du agere og påvirkes af andres energi og stemninger. 

           

18-19 april: Energi og grænser workshop
      Slagelse og online 
se her
             Få indsigt i dine personlige energi, hvordan du agere og påvirkes af andres energi og stemninger. 

21 maj: Døden og livet – bevidstgørelse af dødens processer Århus se her
             Erkender du bevidsthedens processer i den største af livets overgange,
kan du leve livet frit. 

30 maj: Døden og livet – bevidstgørelse af dødens processer Slagelse se her
Erkender du bevidsthedens processer i den største af livets overgange,
kan du leve livet frit.

Tilmelding til kurser er med onlinebooking her

Er du ikke gode venner med online-booking, så send en mail til merethe@merethebonnesen.dk med kursus/dato, din adresse og mobil, så melder jeg dig til.

Facebook gruppen Meditation med Merethe Bonnesen  HER
Merethe Bonnesen behandling og kurser klik  HER

Flere gratis meditationer og healinger se her