Det personligt uddannelsesforløb med Metatron og Merethe Bonnesen

efterår 2019 er udsolgt

Send en mail til merethe@merethebonnesen.dk, hvis du vil opdateres om det næste forløb, der starter til februar 2020

Deltagerne siger 'sindsygt godt' og 'enestående'

Se anbefalingene her

Se video introduktionen  - mærk energien og forbindelsen
der tilbydes fra Metatron

 

Ønsker du transformation og forandring?

Så kan du fra 2 september deltage i dette intensive udviklings og healings-forløb, hvor du kan komme i dyb kontakt med din indre mester tilstand – der, hvor du er i kontakt med mange niveauer og tilstande af din bevidsthed og din sjæl - der, hvor du bruger mennesket til at manifestere hele dig.

Et unikt forløb, fordi kombinationen af gruppe undervisning og individuelle sessioner gør, at du får personlig hjælp hver måned til din proces og således kan opdage og transformere det, der indtil nu har bremset din udvikling.

 

4 måneder hvor du

er en del af et stærkt gruppe felt og hver måned får en gruppe transmission

arbejder med din personlige proces i en individuel healings-session hver måned

deltager i den to-dages workshop 'Kommunikation og telepati' i Århus, Slagelse eller online

deltager i efterårets webinarserie

Denne opsætning giver dig mulighed for at bryde dybe mønstre som ikke tjener dig længere, som hindrer dig i en sand og dyb kontakt med dig selv. I forløbet går du hver måned dybere fysisk, følelsesmæssigt og sjæleligt og får mulighed for transformation.

Deltagerne oplever, at de begynder at manifestere deres sjæl og sjælskvaliteter gennem deres menneskeliv og får derigennem erkendelse og bevidsthed om deres sande natur.

De personlige sessioner hjælper dig med at komme i kontakt med og forandre de indre mønstre, der hindre dig i at mærke og være dig selv. Gruppefeltet, der holdes i 4 måneder gør, at du har mulighed og støtte til at arbejde med hidtil uerkendte mønstre og transformere dem!

Udsolgt - Tilmeld dig som interesseret i forløbet til februar 2020  på  onlinebooking her eller send en mail til merethe@merethebonnesen.dk

Metatron siger om serien:

Vi velkommer dig, der føler dig trukket til dette forløb. Vi Metatron har tiltrådt dette arbejde i en erkendelse af at hjælp til dybe processer kræver et andet forløb end enkeltstående sessioner, kurser og oplevelser.

Når du tiltræder gruppe forløbet etableres en energetisk healings opsætning, der holdes i 4 måneder. Denne opsætning gør, at du sikkert og støttet kan folde dig længere, dybere og højere ud end hidtil, og derigennem også få længere, dybere og højere kontakt med dig selv, med dine sjælsaspekter og din bevidsthed – med alt det du er, som du endnu ikke har erkendt du er – endnu.

Vi kalder processen at komme i kontakt med din mester tilstand og vi mener her den tilstand, hvor du har en stabil udveksling og resonans, ikke kun med dit menneskevæsen, men også med det, du har inkarneret med ind i dette menneskeliv.  Derudover har du igennem dit liv og udvikling åbnet for flere lag af din bevidsthed, i takt med at jeres kollektive bevidsthed har ændret sig har dine muligheder for at vokse ligeledes ændret sig.

I denne proces har du fået mange læringer – nogle gennem fysiske oplevelser i dit arbejds- og familieliv, andre igennem spirituelle åbninger og atter andre gennem følelsesmæssige og traumatiske udfordringer.

Alle disse læringer kan du arbejde med i den grad de forhindre din kontakt med dig selv. Nogle læringer har været konstruktive – også selv om de har været udfordrende. Andre læringer har distanceret dig fra dig selv.  I det felt vi opsætter, kan du transformere læringer der ikke er konstruktive for dig længere.

Vi giver ligeledes dig mulighed for at forbinde dig med mere sande lag af din sjæl, af din bevidsthed som, selvom den ikke er erkendt som menneske stadig er en del af din bevidsthed. Processen bestemmes af dig og din vej – vi Metatron formidler kontakt til vi, men vi formidler ligeledes kontakt til mange andre bevidsthedsfelter og oprindelser som ikke er Angeliske – vi formidler det som DU har brug for igennem denne kanal.

Vi rækker ud til dig der føler dig trukket og håber du kan mærke vores invitation til samarbejde.  Metatron som via kanalen Merethe Bonnesen og det bevidstheds-og healingsfelt der formidles, giver generel energetisk støtte til at kunne være i og rumme dette læringsfelt ,og få en individuel forbindelse til et eventuelt andet læringsfelt.

Forløbet startes med en fælles åbnings-kanalisering på webinar for alle deltagere mandag den 2 september kl 16.
Du kan være med live eller høre transmissionen senere. Du 'er med' også selvom du ikke kan deltage live kl 16

Du får derefter hver måned: 

Fælles gruppe kanalisering som støtter hele gruppe feltet og dig der deltager.transmission og meditation på lydfil.

En individuel online session med Merethe - her får du kanaliseret vejledning og healing til din proces. Din deltagelse i forløbet og gruppefeltet gør, at du får maksimalt udbytte af dine personlige lydfiler, når du lytter til dem efterfølgende. Disse sessioner tilsendes som lydfil og vil være healing og støtte til dig indtil næste måneds aftale.

Derudover er følgende inkluderet:

Deltagelse på den online meditations-serie jeg udbyder i efteråret. - info kommer senest i august, men det er sansynligvis en 30 minutters transmission hver 2 torsdag aften ca. 8 gange i efteråret.

Deltagelse i to kursusdage i Århus eller Slagelse. Du kan deltage fysisk i Århus og Slagelse eller online fra workshoppen i Slagelse. I efteråret er det workshoppen Kommunikation og telepati  der er inkluderet  i forløbet. Vil du hellere deltage i kurset 'Døden og livet' kan du det.
Se alle datoer i den aktuelle kursuskalender her

Du er med i en lukket gruppe på Facebook, hvor der kan udveksles erfaringer de studerende imellem.

Du kan deltage flere gange på et uddannelsesforløb, så har du deltaget i et tidligere forløb er du velkommen igen til et nyt niveau af åbning og transformation.

Praktisk information: 

Opstart : Uddannelses-feltet etableres fra mandag den 2 september til fredag den 20 december 2019

Mandag den 2 september kl 16 mødes vi alle til en åbnings-meditation for forløbet. Information står på din tilmeldings-bekræftelse og kommer også i vores lukkede facebook gruppe.Du kan deltage live eller efterfølgende hvis du ikke har mulighed for at være med på dette tidspunkt.

Tilmelding:  Tilmeld dig med onlinebooking her  eller send en mail til merethe@merethebonnesen.dk

Pris og betaling: kr. 2000  betales hver den 1. i måned eller samlet 1 september.
Ialt for hele forløbet kr. 8000.-

Tilmelding er bindende for hele forløbet.

Når du tilmelder dig, aftaler vi  straks tider for dine individuelle sessioner og hvilke kursusdage du ønsker at deltage i. Du får en mail med information, hvordan du gør. Tilmelding til forløbet er åbent, indtil der ikke er flere sessionstider i september, så tilmeld dig snarest, hvis du vil være med, da september hurtigt bliver udsolgt.

Personlige sessioner er i dagtimerne - du ser ledige tider med onlinebooking og mine åbningstider her

Denne pris er gældende for forløbet der starter 1 september.

Kvittering og diplom kan udstedes efter samarbejdet er afsluttet, med et ca. angivelse af studietimer, hvis du 'samler på uddannelsestimer'.

BEMÆRK om din deltagelse:

Det er intenst at deltage i forløbet, og det anbefales derfor, at du ikke samtidig deltager i andre længerevarende uddannelsesforløb i denne periode. Du kan selvfølgelig  sagtens deltage i andre kurser og meditationer, men undgå at deltag i andre længerevarende peronlige undervisnings-forløb særligt forløb. Er du i tvivl, så skriv til mig.

Denne uddannelsesperiode er fra september - december og du binder dig således med din tilmelding til hele forløbet på 4 måneder.
Forløbet  kan kun opsiges efter særlig aftale med en måneds varsel gældende både for den studerende og Merethe's side.