Det personligt uddannelsesforløb med Metatron og Merethe Bonnesen

1 februar - 31maj 2019 er: 

Et intensivt udviklings og healings-forløb, hvor du kommer i dyb kontakt med din indre mester tilstand – der, hvor du er i kontakt med mange niveauer og tilstande af din bevidsthed og din sjæl, og bruger mennesket til at manifestere hele dig.

Forløbet er udsolgt, men du kan tilmelde dig en venteliste eller som interesseret forløbet til september 2019 . Tilmeld dig med onlinebooking her eller send en mail til merethe@merethebonnesen.dk

4 måneder hvor du

er en del af et stærkt gruppe felt og hver måned får en gruppe transmission

arbejder med din personlige proces i en individuel healings-session hver måned

deltager i workshoppen Generations-healing i Århus eller Slagelse

deltager i forårets webinarserie

Denne opsætning giver dig mulighed for at bryde dybe mønstre som ikke tjener dig længere, som hindre dig i en sand og dyb kontakt med dig selv. I forløbet går du hver måned dybere fysisk, følelsesmæssigt og sjæleligt og får mulighed for transformation.

Deltagerne oplever, at de begynder at manifestere deres sjæl og sjælskvaliteter gennem deres menneskeliv og får derigennem erkendelse og bevidsthed om deres sande natur.

De personlige sessioner hjælper dig med at komme i kontakt med og forandre de indre mønstre, der hindre dig i at mærke og være dig selv. Gruppefeltet, der holdes i 4 måneder gør, at du har mulighed og støtte til at arbejde med hidtil uerkendte mønstre og transformere dem!

Metatron siger om serien:

Vi velkommer dig, der føler dig trukket til dette forløb. Vi Metatron har tiltrådt dette arbejde i en erkendelse af at hjælp til dybe processer kræver et andet forløb end enkeltstående sessioner, kurser og oplevelser.

Når du tiltræder gruppe forløbet etableres en energetisk healings opsætning, der holdes i 4 måneder. Denne opsætning gør, at du sikkert og støttet kan folde dig længere, dybere og højere ud end hidtil, og derigennem også få længere, dybere og højere kontakt med dig selv, med dine sjælsaspekter og din bevidsthed – med alt det du er, som du endnu ikke har erkendt du er – endnu.

Vi kalder processen at komme i kontakt med din mester tilstand og vi mener her den tilstand, hvor du har en stabil udveksling og resonans, ikke kun med dit menneskevæsen, men også med det, du har inkarneret med ind i dette menneskeliv.  Derudover har du igennem dit liv og udvikling åbnet for flere lag af din bevidsthed, i takt med at jeres kollektive bevidsthed har ændret sig har dine muligheder for at vokse ligeledes ændret sig.

I denne proces har du fået mange læringer – nogle gennem fysiske oplevelser i dit arbejds- og familieliv, andre igennem spirituelle åbninger og atter andre gennem følelsesmæssige og traumatiske udfordringer.

Alle disse læringer kan du arbejde med i den grad de forhindre din kontakt med dig selv. Nogle læringer har været konstruktive – også selv om de har været udfordrende. Andre læringer har distanceret dig fra dig selv.  I det felt vi opsætter, kan du transformere læringer der ikke er konstruktive for dig længere.

Vi giver ligeledes dig mulighed for at forbinde dig med mere sande lag af din sjæl, af din bevidsthed som, selvom den ikke er erkendt som menneske stadig er en del af din bevidsthed. Processen bestemmes af dig og din vej – vi Metatron formidler kontakt til vi, men vi formidler ligeledes kontakt til mange andre bevidsthedsfelter og oprindelser som ikke er Angeliske – vi formidler det som DU har brug for igennem denne kanal.

Vi rækker ud til dig der føler dig trukket og håber du kan mærke vores invitation til samarbejde.  Metatron

Du vil som studerende i forløbet fra 1 februar til 31 maj 2019:

Du vil, fra kanalen Merethe Bonnesen og det bevidstheds-og healingsfelt der formidles, få generel energetisk støtte til at kunne være i og rumme dette læringsfelt ,og få en individuel forbindelse til et eventuelt andet læringsfelt.

Forløbet startes med en fælles åbnings-kanalisering på webinar for alle deltagere fredag den 1 februar kl 14.
Du kan være med live eller høre transmissionen senere. Du 'er med' også selvom du ikke kan deltage kl 14!

Du får hver måned: 

Fælles gruppe kanalisering som støtter hele gruppe feltet og dig der deltager.transmission og meditation på lydfil.

En individuel online session med Merethe - her får du kanaliseret vejledning og healing til din proces. Din deltagelse i forløbet og gruppefeltet gør, at du får maksimalt udbytte af dine personlige lydfiler, når du lytter til dem efterfølgende. Disse sessioner tilsendes som lydfil og vil være healing og støtte til dig indtil næste måneds aftale.

Derudover er følgende inkluderet:

Deltagelse på den online meditations-serie jeg udbyder i foråret. - info kommer snart.

Deltagelse i to kursusdage i Århus eller Slagelse. Læs om workshoppen Generations-healing.  Se den akutelle kursuskalender her

Du er med i en lukket gruppe på Facebook, hvor der kan udveksles erfaringer de studerende imellem.

Praktisk information: 

Opstart : Uddannelses-feltet etableres fra den 1 februar til 31 maj 2019

Fredag den 1 februar kl 14 mødes vi alle til en intro meditation for forløbet. Information kommer i vores lukkede facebook gruppe.Du kan deltage live eller efterfølgende hvis du ikke har mulighed for at være med på dette tidspunkt.

Tilmelding:  Tilmeld dig med onlinebooking her  eller send en mail til merethe@merethebonnesen.dk

Pris og betaling: kr. 2000  betales hver den 1. i måned eller samlet 1 februar.
Ialt for hele forløbet kr. 8000.-

Tilmelding er bindende for hele forløbet.

Når du tilmelder dig, aftaler vi  straks tider for dine individuelle sessioner og hvilke kursusdage du ønsker at deltage i. Du får en mail med information, hvordan du gør. Tilmelding til forløbet er åbent, indtil der ikke er flere sessionstider i februar, og da jeg har cirka en måneds ventetid er det sansynligvis ultimo december,  så tilmeld dig snarest, hvis du vil være med.

Personlige sessioner er i dagtimerne - du ser ledige tider med onlinebooking og mine åbningstider her

Denne pris er gældende for forløbet der starter 1 februar.

Kvittering og diplom kan udstedes efter samarbejdet er afsluttet, med et ca. angivelse af studietimer, hvis du 'samler på uddannelsestimer'.

BEMÆRK om din deltagelse:

Det er intenst at deltage i forløbet, og det anbefales derfor, at du ikke samtidig deltager i andre længerevarende uddannelsesforløb i denne periode. Du kan selvfølgelig  sagtens deltage i andre kurser og meditationer, men undgå at deltag i andre længerevarende peronlige undervisnings-forløb særligt forløb. Er du i tvivl, så skriv til mig.

Denne uddannelsesperiode er fra februar til maj - du binder dig således med din tilmelding til hele forløbet på 4 måneder.
Forløbet  kan kun opsiges efter særlig aftale med en måneds varsel gældende både for den studerende og Merethe's side.

Se video introduktionen og læs mere

Se flere anbefalinger fra andre forløb her

Uddannelsesforløbet starter næste gang til februar 2019  og tilmeldingen er startet.
Du kan booke din plads med onlinebooking her, eller ved at sende en mail til merethe@merethebonnesen.dk