Personligt uddannelsesforløb
med Kryon og Plejaderne

blev senest afholdt som nedenstående i efteråret 2020

Forløbet holder i øjeblikket pause

Velkommen hjem til dig selv i dette personlige uddannelsesforløb – 4 måneder, hvor du får mulighed for at arbejde dybt med dig selv og din spiritualitet.

Kombinationen af personlige sessioner, kursusdage og gruppe transmissioner  giver dig mulighed for at få indsigt og kontakt med dig selv på helt nye måder.

Du får støtte af gruppe feltet og samtidig personlig sparring i den månedlige online-session du har med Merethe – en unik kombination af personlige sessioner og gruppe undervisning.

Du får mulighed for at bryde dybe mønstre, som ikke tjener dig længere, som hindrer dig i en sand og dyb kontakt med dig selv. I forløbet går du hver måned dybere fysisk, følelsesmæssigt og sjæleligt og får mulighed for transformation.

Deltagerne oplever, at de begynder at manifestere deres sjæl og sjælskvaliteter gennem deres menneskeliv og får derigennem erkendelse og bevidsthed om deres sande natur.

De personlige sessioner hjælper dig med at komme i kontakt med og forandre de indre mønstre, der hindre dig i at mærke og være dig selv.

Gruppefeltet skabes af Plejaderne med Metatron, Kryon og flere andre bevidstheder med portalen. Feltet holdes i 4 måneder, er der 24/7 så du arbejder – bevidst og ubevidst også når du ikke aktivt lytter til transmissioner eller er på kursus. Dette gør at du har mulighed og støtte til at arbejde med hidtil ikke erkendte mønstre og transformere dem, da du hele tiden har direkte adgang til netop den støtte DU har brug for.

Pris: I alt 8000.- som kan betales med 2000.- i 4 måneder – se mere praktisk info længere nede.

Deltagerne siger ‘sindsygt godt’ – ‘enestående’ og det er det vildeste og dybeste jeg har fået mulighed for at arbejde med mig selv – se flere anbefalinger her

Portalen og gruppefeltet

Forløbet hed tidligere personligt uddannelseforløb med Metatron og Merethe Bonnesen, men det seneste år er gruppe feltet ikke udelukkende skabt primært af Metatron, men snarere af portal feltet jeg arbejder i. Portalen er etableret af Plejaderne og formidler et multi-dimentionelt felt som  giver endnu større mulighed for, at du kan udveksle med den støtte og åbne den vej, der er helt din.Er uddannelse for dig kurser, hvor du  lærer metoder og teknikker, du kan bruge på andre?

Her  lærer du ingen teknikker, du direkte kan bruge på andre – det hele går ud på at lære om dig selv og opdage metoder, hvor du lærer dig selv balance  – DET er så en erfaring der er uundværlig, hvis du arbejder med andre, men det er en anden sag,

Ønsker du transformation og forandring?

Vær med i et udviklings-forløb fra det bevidstheds og healings felt jeg formidler i mit kanaliserede arbejde.

Bevidstheder som Plejaderne, Kryon og Metatron holder det overordnede gruppefelt. Det er dette felt, der formidler alt den hjælp du har brug for i din proces – om det er støtte til det du står i, åbning til nye aspekter af dig selv eller meget andet så har du selv hele tiden direkte udveksling med feltet – døgnet rundt i 4 måneder.

De kanaliserede gruppe transmissioner du modtager hver måned,  støtter dig i denne kontakt og udveksling så du kan etablere din egen kontakt til dit bevidstheds og healings-felt.

De personlige sessioner er også kanaliserede og de er vigtige,  for det er der, du får hjælp til at mærke dybt i dig selv og rydde de forhindringer, blokeringer og gamle traumer af vejen, så du kan komme til at stå stærkt og helt i dig selv.
Se den nye introduktion til portal feltet, du arbejder i under forløbet – den varer en halv time..Du får hver måned: 

Fælles gruppe kanalisering som støtter hele gruppe feltet og dig der deltager. Vær med live på webinar -se datoer nedenfor. Kanaliseringen arbejder du med individuelt, når det passer dig i løbet af måneden.

Gruppe feltet – du indtager din helt personlige plads i det kosmiske gruppefelt, der etableres i udveksling med den galaktiske portal jeg for formidler igennem, og som du udveksler direkte med i hele forløbet.

En individuel online session med Merethe – her får du kanaliseret vejledning og healing til din proces. 

Din deltagelse i forløbet og gruppefeltet gør, at du får maksimalt udbytte af dine personlige lydfiler, når du lytter til dem efterfølgende. Disse sessioner tilsendes som lydfil og vil være healing og støtte til dig indtil næste måneds aftale.

Du deltager også i to kursusdage i efteråret:

Efterårets kursusrække er ‘Heal hele dig’

som er 4 enkeltstående dagskurser hvor vi arbejder med healing og indsigt til din krop, følelser, tanker/mentale felt og din sjælskontakt.

2 af disse kursusdage er inklusiv i forløbet, og du kan frit vælge 2 dage i Århus eller Slagelse som du vil deltage i. Der er forskellige emner for kursus-dagene . .  du ser mere om kursus-serien her

Ønsker du at deltage i flere end de 2 dage eller i hele serien på 4 dage, kan du tilkøbe ekstra kursusdage til kr. 900.- (normalpris kr. 1000.-)

Se datoer i den aktuelle kursuskalender her

Du er med i en lukket gruppe på Facebook, hvor der kan udveksles erfaringer de studerende imellem.

Du kan deltage flere gange på et uddannelsesforløb, så har du deltaget i et tidligere forløb er du velkommen igen til et nyt niveau af åbning og transformation.

Efterårets webinar-serie er ikke med i forløbet, men du får 20% rabat hvis du køber serien. Info om den følger til august
Lidt om dit individuelle arbejde

Dine personlige sessioner optages, og du får tilsendt en lydfil, som du kan arbejde med efterfølgende.

Ved at genlytte kan du åbne for en større forståelse og indsigt i dine ubevidste mønstre og  reaktioner. Mens du lytter, får du også energetisk hjælp og støtte på samme måde, som da du havde sessionen.

På denne måde ‘varer’ din personlige session længere end den times tid vi arbejder.

Du får jo også en gruppe transmission

Vi mødes hver måned i et webinar og du får efterfølgende en lydfil af optagelsen.’

Datoerne er: 1 september, 1 oktober, 3 november og 1 december – alle dage kl 16

Transmissionerne varer 40-60 minutter og du får lydfil af gruppe transmissionen som du kan arbejde med den kommende måned.
Kan du ikke deltage live, får du fuldt udbytte af at lytte til transmissionen efterfølgende.

Du arbejder med gruppe transmissionen, ligesom du arbejder med din personlige session efterfølgende.  Det er gruppe feltet, der støtter dig i at kunne åbne til lag, som du – hvis du var alene i et forløb – ikke ville åbne til. Derfor har de fleste stor glæde af disse gruppe transmissioner.

Deltager du samtidig i andre forløb?

Det er intenst at deltage i forløbet, og det anbefales derfor, at du ikke samtidig deltager i andre længerevarende uddannelsesforløb i denne periode.

Du kan selvfølgelig  sagtens deltage i andre kurser og meditationer, men undgå at deltag i andre længerevarende undervisnings-forløb samtidig med dette.

Er du i tvivl, så skriv til mig.

Det med småt:

Denne uddannelsesperiode er fra september til december, og du binder dig således med din tilmelding til hele forløbet på 4 måneder.

Forløbet  kan kun opsiges efter særlig aftale med en måneds varsel gældende både for deltager og mig.

Portal feltet og dermed mit arbejde udvikler sig hele tiden – også dette forløb og de to årlige webinar-serier. Derfor adskilles forløbet og serien således, at efterårets  kommende webinar serie  ikke er inkluderet i dette forløb.

Til gengæld  får du som deltager i forløbet  20% rabat, hvis du ønsker at deltage i serien og køber den separat webshoppen her


Praktisk info:

Opstart : Uddannelses-feltet etableres fra den 1 september til den 23 december 2020

Vi mødes hver måned i et webinar og du får efterfølgende en lydfil af optagelsen.

Datoerne er: 1 september, 1 oktober, 3 november og 1 december – alle dage kl 16

Derudover har du en personlig session hver måned og du deltager på 2 af efterårets kursusdage – du vælger selv hvilke og hvor.

Pris og betaling:  Ialt for hele forløbet kr. 8000.-kr. som betales samlet den 1 september eller med kr. 2000  hver den 1. i måneden.

Yderligere kursusdage end de 2 der er inkluderet i forløbet koster kr. 900.- pr. dag

Denne pris er gældende for forløbet der starter 1 september.


Tilmelding:  Tilmeld dig med onlinebooking her  eller send en mail til merethe@merethebonnesen.dk

Når du tilmelder dig, aftaler vi  straks tider for dine individuelle sessioner og hvilke kursusdage du ønsker at deltage i. Du får en mail med information, hvordan du gør.

Det er vigtigt, at du finder din første tid i de første 2 uger af september – vælg ydelsen: Uddannelsesforløb – online session når du booker, så får du flest ledige tider.

Vi mødes på et zoom online møde. Bor du i nærheden af Slagelse,  er du velkommen her til din session.

Der er 20 pladser i forløbet så tilmeld dig snarest, hvis du vil være med. 

Personlige sessioner er i dagtimerne – første tid er kl. 8.30 og sidste er 15.45 og du ser mine åbningstider her

Tilmelding er bindende for hele forløbet.

Kvittering og diplom kan udstedes efter samarbejdet er afsluttet, med et ca. angivelse af studietimer, hvis du ‘samler på uddannelsestimer’.
Se Metatrons introduktion til det personlige uddannelsesforløb sidste år