DET PERSONLIGE UDDANNELSESFORLØB
STARTER IGEN 3. FEBRUAR

Min hjemmeside er under forandring- klik her for at læse en mere mobil venlig udgave

Velkommen hjem til dig selv i dette personlige uddannelsesforløb – 4 måneder, hvor du får mulighed for at arbejde dybt med dig selv og din spiritualitet.

Kombinationen af personlige sessioner, kursusdage og gruppe transmissioner  giver dig mulighed for at få indsigt og kontakt med dig selv på helt nye måder.

Du får støtte af gruppe feltet og samtidig personlig sparring i den månedlige online-session du har med Merethe – en unik kombination af personlige sessioner og gruppe undervisning.

Du får mulighed for at bryde dybe mønstre, som ikke tjener dig længere, som hindrer dig i en sand og dyb kontakt med dig selv. I forløbet går du hver måned dybere fysisk, følelsesmæssigt og sjæleligt og får mulighed for transformation.

Deltagerne oplever, at de begynder at manifestere deres sjæl og sjælskvaliteter gennem deres menneskeliv og får derigennem erkendelse og bevidsthed om deres sande natur.

De personlige sessioner hjælper dig med at komme i kontakt med og forandre de indre mønstre, der hindre dig i at mærke og være dig selv.

Gruppefeltet skabes af Plejaderne med Metatron, Kryon og flere andre bevidstheder med portalen. Feltet holdes i 4 måneder, er der 24/7 så du arbejder – bevidst og ubevidst også når du ikke aktivt lytter til transmissioner eller er på kursus. Dette gør at du har mulighed og støtte til at arbejde med hidtil ikke erkendte mønstre og transformere dem, da du hele tiden har direkte adgang til netop den støtte DU har brug for.

Pris: I alt 8000.- som kan betales med 2000.- i 4 måneder – se mere praktisk info længere nede.

Deltagerne siger ‘sindsygt godt’ - ‘enestående’ og det er det vildeste og dybeste, jeg har fået mulighed for at arbejde med mig selv.  Se flere anbefalinger her

Portalen og gruppefeltet

Forløbet hed tidligere personligt uddannelseforløb med Metatron og Merethe Bonnesen, men det seneste år er gruppe feltet ikke udelukkende skabt primært af Metatron, men snarere af portal feltet jeg arbejder i. Dette giver endnu større mulighed for, at du kan udveksle med den støtte og åbne den vej, der er helt din.

Er uddannelse for dig kurser, hvor du  lærer metoder og teknikker, du kan bruge på andre?

Her  lærer du ingen teknikker, du direkte kan bruge på andre – det hele går ud på at lære om dig selv og opdage metoder, hvor du lærer dig selv balance  – DET er så en erfaring der er uundværlig, hvis du arbejder med andre, men det er en anden sag,

Ønsker du transformation og forandring?

Vær med i et udviklings-forløb fra det bevidstheds og healings felt jeg formidler i mit kanaliserede arbejde.

Bevidstheder som Plejaderne, Kryon og Metatron holder det overordnede gruppefelt. Det er dette felt, der formidler alt den hjælp du har brug for i din proces – om det er støtte til det du står i, åbning til nye aspekter af dig selv eller meget andet så har du selv hele tiden direkte udveksling med feltet – døgnet rundt i 4 måneder.

De kanaliserede gruppe transmissioner du modtager hver måned,  støtter dig i denne kontakt og udveksling så du kan etablere din egen kontakt til dit bevidstheds og healings-felt.

De personlige sessioner er også kanaliserede og de er vigtige,  for det er der, du får hjælp til at mærke dybt i dig selv og rydde de forhindringer, blokeringer og gamle traumer af vejen, så du kan komme til at stå stærkt og helt i dig selv.

TIlmeld dig her

DU FÅR HVER MÅNED: 

Fælles gruppe kanalisering som støtter hele gruppe feltet og dig der deltager. Kanaliseringen er som lydfil du downloader og arbejder med individuelt, når det passer dig.

Gruppe feltet – du indtager din helt personlige plads i det kosmiske gruppefelt, der etableres i udveksling med den galaktiske portal jeg for formidler igennem, og som du udveksler direkte med i hele forløbet.

En individuel online session med Merethe – her får du kanaliseret vejledning og healing til din proces. 

Din deltagelse i forløbet og gruppefeltet gør, at du får maksimalt udbytte af dine personlige lydfiler, når du lytter til dem efterfølgende. Disse sessioner tilsendes som lydfil og vil være healing og støtte til dig indtil næste måneds aftale.

Se Metatrons introduktion til det personlige uddannelsesforløb

DU DELTAGER OGSÅ I FORÅRETS KURSUS:

Du deltager i den kanaliserede workshop Energi og grænser i Århus eller Slagelse.

Se datoer i den aktuelle kursuskalender her

Du er med i en lukket gruppe på Facebook, hvor der kan udveksles erfaringer de studerende imellem.

Du kan deltage flere gange på et uddannelsesforløb, så har du deltaget i et tidligere forløb er du velkommen igen til et nyt niveau af åbning og transformation.

OBS: Forårets webinar-serie er ikke med i forløbet, men du får 20% rabat, hvis du køber serien i webshoppen (serien er ikke programsat endnu)

LIDT OM DIT INDIVIDUELLE ARBEJDE

Dine personlige sessioner optages, og du får tilsendt en lydfil, som du kan arbejde med efterfølgende. - se mere om hvordan jeg arbejder med healing og spirituel terapi her

Ved at genlytte kan du åbne for en større forståelse og indsigt i dine ubevidste mønstre og  reaktioner. Mens du lytter, får du også energetisk hjælp og støtte på samme måde, som da du havde sessionen.

På denne måde ‘varer’ din personlige session længere end den times tid vi arbejder.

DU FÅR JO OGSÅ EN GRUPPE TRANSMISSION

 

Første gang mødes vi i et webinar og du får efterfølgende en lydfil af optagelsen.

De næste måneder får du den 1. hverdag i måneden en lydfil af gruppe transmissionen for den kommende måned.

Den kan du arbejde med, ligesom du arbejder med din personlige session efterfølgende.  Det er gruppe feltet, der støtter dig i at kunne åbne til lag, som du – hvis du var alene i et forløb – ikke ville åbne til. Derfor har de fleste stor glæde af disse gruppe transmissioner.

Deltager du samtidig i andre forløb?

Det er intenst at deltage i forløbet, og det anbefales derfor, at du ikke samtidig deltager i andre længerevarende uddannelsesforløb i denne periode.

Du kan selvfølgelig  sagtens deltage i andre kurser og meditationer, men undgå at deltag i andre længerevarende undervisnings-forløb samtidig med dette.

Er du i tvivl, så skriv til mig.

Det med småt:

Denne uddannelsesperiode er fra februar til maj, og du binder dig således med din tilmelding til hele forløbet på 4 måneder.

Forløbet  kan kun opsiges efter særlig aftale med en måneds varsel gældende både for deltager og mig.

Forårets webinarserie: Portal feltet og dermed mit arbejde udvikler sig hele tiden – også dette forløb og de to årlige webinar-serier. Derfor adskilles forløbet og serien således, at forårets kommende webinar serie er ikke inkluderet i dette forløb.

Til gengæld  får du som deltager i forløbet  20% rabat, hvis du ønsker at deltage i serien og køber den separat webshoppen. (serien er ikke programsat endnu)