Velkommen til min gratis-side!

Du kan her finde hele meditations-serier, videoer med fysisk healing, med healing, der hjælper dig til at integrere forandringer og meget mere.

Fælles for dem alle er, at du blot skal læne dig tilbage og modtage. Måske du kan mærke meget, måske ingenting, men det du har brug for bliver overført til dig, om du forstår eller er bevidst om det. 

Læs også mine nyhedsbreve og min blog. God fornøjelse.

1 episode af efterårets webinar-serie Din visdom, dit liv og din indre rejse.

30 minutter hvor Plejaderne guider dig ind i en kontakt med dit reneste og ubesmittede selv.

Læs mere om serien her

Intro til Det personlige uddannelsesforløb:

Se videoen, mærk energien og kontakten og få praktisk info - Metatron inviterer dig i denne kanalisering til kontakt og udveksling med det felt, der formidles i det 4 måneders personlige uddannelsesforløb med Merethe Bonnesen. Et forløb med personlige sessioner, gruppe transmissioner og kurser, der hjælper dig med at gå dybere i dig selv og få balance og kontakt med din visdom og potentialer.
Det hele starter 2 september - se mere om forløbet og tilmelding på 

Inkarnation-fødsel-menneske

I denne meditation bliver du guided til din inkarnations, foster og fødselsproces og får healing og støttet til at transformere udfordringer, overbevisninger og mønstre der stadig påvirker dig nu som voksent menneske. En dyb healing som tager afsæt i din fysiske krop, så sæt god tid af til processen som giver mulighed for dyb indre transformation og healing. Transmissionen varer 42 minutter og er optaget ved en supervisons-gruppe, hvor vi arbejdede med emnet 'barndom', så du kan høre knitren fra brændeovnen og lyde fra gruppen i baggrunden. God fornøjelse

 

Intro transmission 7 februar

Her ser du den første transmission i forårets weinar serie:

Du og din balance i livet.

Kanaliseringen er fra Kryon og arbejder med Bevidsthed

De næste afsnit er den 21 februar, 14 marts,  11 april,  9 maj
hver gang 19.30 - 20.30

God fornøjelse

 

Direkte transmission fra portalen

Den 8 december var der 'åbent hus i portalen' og her ser du transmissionen.

Du bliver introduceret til skiftet der åbner sig til nytår og inviteret ind i portal-energien.

God fornøjelse

 

Intro meditation til Indre balance - balance i livet

Den nye meditations-serie på webinar 'Indre balance - balance i livet' starter den 27 sept. og er en halv times transmission hver 2. uge hele efteråret. Læs mere og køb serien her

 

Nyt fra portalen: Shamanistiske podcasts

Jeg har været i Minnesota i sommer og har der lavet disse to energetiske transmissioner fra Lake Superior og ulvene.
Se flere billeder i facebook gruppen Meditation med Merethe Bonnesen 

Nyt fra portalen: Podcast med Ashtar

Information om det bevidsthedsarbejde, der åbnes til i løbet af sommeren 18 og Ashtar indbyder dig i 3 transmissioner til at træde ind i en proces, hvor du selv, inde i dig selv, kan begynde at ressonere med de bevidstheds-åbninger, der tilbydes i denne periode.

Påske podcast

Påsken 2018 bød blandt andet på en kraftig åbning og energi-indstrømning fra Solen - her får du mulighed for at forbinde dig til denne indstrømning og dermed få næring til balance og vækst - især her efter påskens processer.

Nyt fra portalen

Hør det seneste nyt fra den den galaktiske kommunikations-portal der har åbnet sig i nye energetiske niveauer og til nye forbindelser med bl.a. jordens grid.

Pineal kirtlen

Healing, balance og opdatering til din pineal kirtel

Velkommen til denne transmission, hvor du tilbydes balance og opdatering af din pineal kirtel - det sted i din hjerne, der fysisk reagerer på lys og som, med dit pande og kronechakra, udveksler med energetisk lys fra din sjæl, men også fra mange andre energetiske dimensioner af lys.

Hjerne-healing

Det kan være en udfordring for kroppen og nervesystemet at følge med i alle de forandringer, der strømmer ind til os i vores kollektive bevidsthed. Derfor har jeg lavet denne lille video-healing, som tilbyder støtte til din fysiske hjerne, dit nervesystem og forbindelsen til dit energisystem og sjælsfrekvens.

God fornøjelse.

Webinar med fysisk healing-muskler og bindevæv

Denne video er en smagsprøve på metoderne fra kursus-serien Den energetiske krop, her med healing af muskler, bindevæv organer og energetisk balance.. En kursus-serie for dig, der er healer og/eller fysisk behandler og for dig, der ønsker at arbejde dybt med din fysiske krop. Se mere om serien HER

Webinar med fysisk healing - knogler og led

Denne video er en smagsprøve på metoderne fra kursus-serien Den energetiske krop, her med healing af hovedpine, nakke, knogler og led. En kursus-serie for dig, der er healer og/eller fysisk behandler og for dig, der ønsker at arbejde dybt med din fysiske krop. Se mere om serien HER

Støttehealing til processer

Støttehealing og transmission til dig der har fået kernehealing / dybtgående healing i processerne efter og til dig der har brug for større følelsesmæssig balance.  Videoen er lavet med mine primære guider Metatron og Kryon som formidler balance og healing.

Intro meditation til Forår og følelser

Den nye meditations-serie på webinar: Forår og følelser starter den 22 februar og denne video er den gratis intro meditation til serien.

Læs udskriften af transmissionen her: 01.02.18 intro forår og følelser udskrift

 

Tilmeld dig facebook gruppen Meditation med Merethe Bonnesen og mit nyhedsbrev ude til højre, og bliv informeret om nye gratis meditationer og healinger. 

Intro meditation til Bevidsthedsrejse efterår

Bevidsthedsrejse, efterår 2017 - denne video er den gratis intro meditation til serien.

Plejaderne og Kryon. Februar transmission i portalen

Plejaderne og Kryon transmission nytårsdøgnet 2016

Maj-juni meditations-serien 2017
Intro meditationen: Balance og healing til hjertet og sjælskontakten.
Episode 1: Dit hjerte som fundament og redskab til udveksling af din iboende visdom og storhed.
Episode 2: Uendelighed og justering af dit energi felt og chakra system så du er balanceret til de nye indstrømninger.
Episode 3: Udtryk - stemmens udtryk og lyd - stemmen som redskab for energi og vibration der er i balance med de energetiske ændringer.
Episode 4:  Tilgivelse - af os selv - og en 'opgradering' af det vi syntes er 'fejl og mangler' - i godt selskab med Metatron og 3 Serafer.

Intro meditation

Episode 1

Episode 2

Episode 3

Episode 4

December meditations-serien fra 2016  handler om forventninger til relationer, sandhed, at stå i dit hjerte i styrke  og balance og er til fri afbenyttelse -  se mere om serien her

Intro

Episode 1

Episode 2

Episode 3

Episode 4

September meditations-serien fra 2016  - Plejaderne, Kryon og Ærkeenglene Metatron og Mikael  leder denne meditations-serie og ønsker gennem dette meditationsarbejde at støtte dig i din hverdag, såvel som i din indre balance.

Intro

Episode 1

Episode 2

Episode 3

Episode 4

April og juni serierne 2016

Disse meditationer er guided af Pleyaderne og Det Galaktiske Råd, formidlet via Kryon og Metatron som kanaliserer gennem Merethe Bonnesen.

Du tilbydes en støtte til at kunne integrere og rumme de store forandringer, der sker energetisk i de kollektive energi-og bevidsthedslag , og som især påvirker mennesker,  der er i gang med en eller anden form for spirituelt proces.  God fornøjelse

Intro April

Episode 1

Episode 2

Episode 3

Episode 4

Intro juni

Episode 1

Episode 2

Episode 3

Episode 4

Intro til september -serie

En guided meditations-serie til støtte til vores fysiske, følesmæssige og energetiske balance.

Kanaliseret fra Plejaderne, Kryon, Ærkeenglene Mikael og Metatron
Serien blev afholdt 4 torsdage i september 2016
Du ser mere  her 

Galaktisk bevidstheds-træning

I den sidste episode af serien Galaktisk bevidsthedstræning den 7 april var der en transmission fra Kryon om sandhed - Du kan her se et uddrag af meditationen og læse udskrifte her

Læs om Galaktisk bevidstheds-serien HER
Se mere om KRYON HER

Læs udskriften af meditationen

Intro til meditationsserien med Plejaderne, Kryon, Ærkeenglene Metatron og Michael.

 Velkommen til intro meditation til september serien som er en serie, der giver støtte til de kraftige, interplanetariske energiindstrømninger, som kommer til vores jord i den her tid fortsæt med at læse

 

Læs udskrift af meditationen

Vi er Kryon, og vi hilser jer for anden gang i denne gruppe, i dette felt, for at viderebringe vores bidrag
til jeres hjertes visdom og udvikling. Læs videre her