Nytårs – 2020 transmission med Plejaderne

Afholdt den 31 december 2019

Se video og download lydfilen nedenfor

Nytårsaftensdag den 31 december afholdt jeg denne gratis nytårstransmission, kanaliseret fra Plejaderne som forberedelse til nytårsdøgnet.

I hele nytårsdøgnet formidles der fra det Galaktiske samfund en meget stærk og ren bevidsthed og energi ind til vores klode.

Denne proces begynder, når nytårsdøgnet starter på Samoa og Kiribati ude i Stillehavet, som holder nytår kl 11.00 dansk tid

Derefter åbnes nytårsdøgnet i de forskellige tidszoner, og 13 timer senere – kl 24 – holder vi så nytår i Danmark og den kosmiske indstrømning flyder ind til vores tidszone.

Transmissionen startede derfor kl. 10.30, og den første halve time arbejdede vi  med det år, der er gået og kl 11, hvor nytårs-processen startede på kloden, formidlede Plejaderne en direkte forbindelse til den kosmiske energi, der åbnede sig for os alle.

Denne proces fortsætter igennem hele 2020

og derfor kan du have glæde af at arbejde med meditationen igen i løbet af året, idet du, hver gang du lytter, får hjælp til at modtage den transformerende energi og højere bevidsthed, der kommer ind til os.

Sammen kan vi åbne os for den høje og rene bevidsthed, der bliver åbnet til og integreret i vores kollektive bevidsthed.

Se videoen nedenfor

eller download lydfilen her

God fornøjelse