NYTÅRS TRANSMISSION MED PLEJADERNE

Tirsdag den 31 december kl 10.30

Deltag gratis i webinar-rummet eller stream live på youtube

Nytårsaftensdag den 31 december afholder jeg denne gratis nytårstransmission, kanaliseret fra Plejaderne som forberedelse til nytåret.

I hele nytårsdøgnet formidles der fra det Galaktiske samfund en meget stærk og ren bevidsthed og energi ind til vores klode.

Denne proces begynder, når nytårsdøgnet starter på Samoa og Kiribati ude i Stillehavet, som holder nytår kl 11.00 dansk tid

Derefter åbnes nytårsdøgnet i de forskellige tidszoner, og 13 timer senere – kl 24 – holder vi så nytår i Danmark og den kosmiske indstrømning flyder ind til vores tidszone.

Transmissionen starter derfor kl. 10.30, og vi den første halve time arbejde med det år, der er gået og kl 11, hvor nytårs-processen startes på kloden, vil Plejaderne formidle en direkte forbindelse til den kosmiske energi, der åbner sig for os alle.

Sammen vil vi åbne os for den høje og rene bevidsthed, der i det kommende nytårsdøgn bliver åbnet til og integreret i vores kollektive bevidsthed.

Du kan deltage live, eller lytte senere når det passer dig.

Du kan deltage direkte i webinar-rummet. Der er plads til 100 live deltagere i zoom webinar-rummet.

Du kan live streame fra min youtube kanal – her er ingen begrænsning

Når du har tilmeldt dig, modtager du en mail med links med info, ligesom du får en reminder 24 timer før.

Jeg logger på webinaret 10.15 og starter youtube streaming 10.25

Har du travlt med forberedelser til aftenens festligheder, kan du efterfølgende se videoen eller lytte til lydfilen her på siden.

Jeg håber at se rigtig mange til denne intense og stærke samling.

på gensyn og kærlig hilsen Merethe