ENERGI OG GRÆNSER - EN WORKSHOP

Århus 7-8 marts

Slagelse 18-19 april

 Klik her for at se en mere mobil venlig side

Kender du dine energetiske grænser ?

Har du indsigt i din egen energi’s udstrækning?

Hvordan udveksler din energi med din krop, og hvordan udveksler du med andre ?

Hvis det ikke er noget du helt har styr på, så er du ikke alene. De fleste af os har stadig rigtig meget at lære om energi og bevidsthed om den. De fleste af os har begrænset kontakt og indsigt i energi – også del energi som faktisk er en integreret del af vores personlige liv.

Energetisk bevidsthed

Vi har som mennesker stadig meget at lære om energi, hvad det er og hvordan det manifesterer sig og udveksler med vi mennesker.

Jeg oplever ofte, at min forståelse og indsigt i energetiske sammenhænge ændrer sig, når jeg selv udvikler mig. Når jeg slipper et lag af blokering eller får dybere kontakt med mig selv, så åbner min energetiske sansning sig i nye lag og jeg får en renere og mere detaljeret i energetiske sammenhænge – og ofte er det her,  jeg opdager, at den måde jeg havde anskuet denne del af verden var meget begrænset og tilpasset til det, jeg lige kunne finde ud af at rumme.

Og det er jeg ikke ene om – det er ikke fordi vi tager fejl, men det er fordi vi ser og forstår det, vi er i stand til lige nu og det er kun en lille bitte del af, det vil kommer til at se i fremtiden – om 5-10 år vil vi smile let overbærende over denne kursusbeskrivelse, for så er vores tilgang til energi  og energetisk sansning meget mere avanceret.

Energetisk udvikling

De store åbninger, der er sket i vores kollektive bevidsthed i disse år skaber uendelig mange energetiske åbninger og udfordringer for mange af os, men de skaber samtidig et fantastisk fundament og udgangspunkt for at gå op opdagelse i energetisk sansning, i energetisk udveksling og derigennem få ejerskab for din energi, og din reaktion på andres.

Og ejerskab – det er godt at have, for det skaber et rum, hvor du kan være i fred i dig selv, samtidig med at du lader andre være i fred – hjemme i dem selv! What’s not to like

Vil du finde din egen vej i det energetiske landskab, så vær med i Århus eller Slagelse disse to dage.

VI VIL ARBEJDE MED

 • sansning af din egen energi og andres
 • din kontakt med dit eget energifelt
 • hvordan du udveksler med andre
 • kan man styre sin energi – og skal man mon det?
 • hvordan påvirker andre dig gennem energi
 • har du gamle energetiske aftryk fra andre som du stadig bære, selvom jeres relation er afsluttet
 • hvad definerer dit energisystem  – din sjæl eller ?
 • hvordan holder du dig i ‘energetisk form’
 • skal man beskytte sig mod ‘andre energier
 • og meget mere
 • Gennem kanaliserede transmissioner og udvekslinger deltagerne indbyrdes, guides du ind i tilstande, hvor du kan få kontakt med og erkende, hvem du er energetisk, hvad du kan og hvad du gør!

 

En deltager om det at være på kursus hos mig

'Det var mega godt og jeg var helt fyldt op af følelsen af at ‘komme hjem’ på kurset, i feltet og i mig selv – og den tilstand holder endnu – det er som en ‘bid af himlen’, jeg nu har indeni'

 

Kanaliseret healing og energiarbejde

Jeg har over de senere år gennem et personligt udviklingsarbejde med bevidsthederne Metatron, Kryon og Plejaderne, udviklet en bevidst energetisk kontakt med mange forskellige ikke fysiske tilstande i mig selv.

Det er denne udvikling der gør, at jeg kan formidle et lærings-rum, hvor du kan øve dig i udvidet energetisk kontakt.

Vi  udveksler og påvirker hele tiden os selv og andre – rigtig meget er vi helt ubevidste om, andet er vi bevidste om – men jo mere du er i kontakt med hvem og hvad du er – også energetisk – jo mere kan du få fred i dig selv og dermed også give andre lov til at være i fred i dem selv – uden at du behøver at ‘blande dig’ energetisk.

Hvem er du?

Nogle af vores kvaliteter opdager vi, når andre spejler os.

Andre kvaliteter identificerer vi med andre – ofte mennesker eller forbilleder vi synes er ‘klogere end os selv’ og kan vi få viden, beskeder, energi eller metoder fra nogen der er klogere end os selv, ja så er det ofte det vi vælger – simpelthen fordi de flest af os ikke forestiller os,  at vi selv kan åbne til det i os selv – at vi selv indeholder det.

Min erfaring er, at vi alle har denne visdom, og at du kan åbne for denne erfaring og erkendelse af din energetiske sandhed.

Den hjælp du får på dette kursus, er et stærkt kanaliseret energetisk bevidsthedsfelt fra blandt andet Kryon, Plejaderne og Det oprindelige folk. Hjælpen gør, at du nemmere kan mærke, sanse, gå på opdagelse i din energetiske verden og opdage din energetiske virkelighed.

GRÆNSER

Når vi starter med at arbejde med energi, kan vi ofte ikke mærke særlig meget og måske slet ikke noget ‘konkret’ og vi er mange der har overtaget andres sandhed og forklaringsmodeller om energi.

Måske er du ligesom mig, vokset op med det der billede af de 7 chakraer og auraen som en oval rundt om dig?

På denne workshop udfordrer vi dine gamle sandheder om dit energisystem. Vi går på opdagelse i, hvordan man udveksler og måske endda overfører energi i grupper og 2 og 2.

På den måde får du en mulighed for at mærke, hvad det gør ved dig, og dermed også et valg! Hvad vil du tage imod energetisk – og hvad vil du bidrage med, og hvordan.

Kan man ikke mærke energi, så er det svært at tage et bevidst valg.

Så er det, at man skal læne sig ind i andres sandhed for at beslutte, om det er godt for en eller ej.

Nu er tiden, hvor du kan få hjælp til at beslutte for dig selv!

Deltag i Århus

den 7-8 marts lørdag kl. 10-17 og søndag fra 9-16
Sted: Øsal Ling buddhistisk center, Århus C Lige ved siden af busstationen

Deltag i Slagelse

den 18-19 april lørdag kl. 10-17 og søndag fra 9-16
Sted: Valmuevej 24, 4200 . Slagelse

Pris kr. 2000.-

Prisen er incl. kaffe, te, frugt , diverse snacks hele weekenden samt lydfil af kurset

Deltag online:

Du kan deltage online fra kurset i Slagelse den 18-19 april.

Du får live stream fra undervisningen, men deltager ikke i udvekslingerne deltagerne imellem og har begrænset mulighed for sparring under kurset.

Online deltagelse koster kr. 1800.- incl. lydfil af kurset

Tilmeld dig

Du tilmelder dig med onlinebooking, eller ved at sende en mail med navn og adresse til merethe@merethebonnesen.dk

I bookingsystemet kan du vælge kurser i Århus, Slagelse eller online deltagelse.

Der er begrænsede pladser både i Århus og Slagelse.

Deltager du i det personlige uddannelsesforløb, er din deltagelse i dette kursus indeholdt i forløbet.

Betaling

Betaling senest tirsdag før kurset – jeg sender dig en faktura, når vi nærmer os.

Tilmeld dig 24/7

Med onlinebooking kan du reservere din plads på kurset . Du modtager straks din bekræftelse på mail. - Faktura tilsendes  efterfølgende i februar måned.