Nyhedsbrev juni

 

 

Så kommer varmen endelig og det er da skønt, men forårets regn og rusk på vores fridage var ellers mere inde end ude dage, så jeg brugte vejrets inspiration og blev færdig med efterårets kursusprogram.

Det var vigtigt, mest på grund af det personlige uddannelsesforløb, som jo tilbyder individuelle sessioner hver måned til dig, der deltager…. deraf det ‘personlige’… og da jeg har lidt lang ventetid på sessioner, er det vigtigt at få det glade budskab ud til dig, der måske skal med, mens der stadig er ledige tider i september!

Forløbet er unikt, idet det kombinerer fordelen ved et gruppe felt og den energi og støtte der opstår der, med personlig vejledning og sparring således at du får mulighed for at få indsigt og transformation i de problematikker, der hindrer din udvikling – hindrer din kontakt med de dybere lag af dig.
Du deltager også i efterårets workshop og webinar serie og du kan læse om det hele her
Sidste år lavede jeg en lille video om forløbet – den ser du her

Alle mine kurser er jo kanaliseret fra ikke fysiske bevidsthedsfelter, og derfor er programmet også kanaliseret på den måde, at jeg ikke selv ‘finder på’ , hvilke kurser jeg skal arrangere, men energien i kurset og ordene der beskriver dem strømmer ind, når jeg sætter mig og går i gang. Nogle gange er det overraskende, andre gange har jeg i ugerne op til fået små hints om, hvad der er på vej.

Hints havde jeg fået til kurset ‘Kommunikation, telepati og energetisk udveksling’ . Det overraskende var, hvor mange områder vi vil komme ind på disse to dage. Alt fra kommunikation med dine celler, naturen og  telepatisk udveksling med ikke fysiske væsener – hvad der bliver lagt mest vægt på afhænger af gruppe sammensætningen, idet formidlingen skabes ,så den passer optimalt til jer, der deltager på de forskellige workshops – det lyder måske syret, men det er faktisk sådan det sker gang på gang!
Kurset er en 2 dages workshop der afholdes i Århus, Slagelse og med online stream fra Slagelse. Læs mere om det her.

Mere overraskende er det andet kursus jeg tilbyder i efteråret: Døden og livet – bevidsthed i dødsprocessen Jeg har selv i min buddhistiske træning arbejdet med dødens processer og ved, hvor vigtigt det er at forholde sig til den angst for afslutningen de fleste af os bærer, men derfra og til at sådan at gå ud med et kursus om det, ja, det var lidt specielt og jeg tænkte først ‘ej, der er da ingen, der melde sig til en dag, hvor man skal sidde og arbejde med angst og sorg hele dagen?’
Men da jeg fik lov til at mærke den formidling, der tilbydes på dagen, gik det op for mig, at den bevidsthed der tilbydes i de kanaliserede meditationer er så høj, at vi ikke skal sidde og græde hele dagen, men tværtimod skifte spor fra sorgen og angsten og ind i erkendelsen af oprigtigheden, sandheden, lyset og visdommen der er i dødsprocessen.

Kurset kommer også, fordi vi her i Vesten begynder at være klar til at omdefinere vores tilgang til døden som noget, der ‘sker for os’. Formidlingen åbner din mulighed for at forholde dig bevidst til og arbejde sammen med døden som et vilkår for dit liv.

Så om du er ung eller gammel, så er du velkommen på denne dag, der afholdes en lørdag i Århus og i Slagelse.
Læs mere om ‘Døden og livet’ her

Har du brug for forandring sådan NU, vil jeg foreslå dig forårets kursus ‘Generationshealing’, der er udgivet som 8 lydfiler.
4 timers healingstransmissioner optaget under kurset her i Slagelse, og det  var ærlig talt et vildt kursus med dybe indsigter til deltagerne. Healingerne fritager dig fra de byrder, du bar ind med din generations lys og forandring. En tilbagemelding på lydfilerne er, at de  giver mulighed for indsigt på meget dybe både sjælelige og menneskelige planer.  Generationshealing som lydfiler koster kr 675.-
Du køber dem i webshoppen og får straks adgang og kan gå i gang  se mere her

Jeg vil ønske dig en dejlig sommer – forhåbentlig også med vejr, der passer til årstiden og så ses vi måske online eller på et kursus i efteråret.

Kærlig hilsen

Merethe

P.S. Er du nået så langt i mit nyhedsbrev og tænker, at du har da allerede har afmeldt det, så beklager jeg! Hele min mail-liste blev slettet ved en fejl, så derfor er din adresse måske med igen. selvom du har afmeldt dig – så håber jeg, du vil ulejlige dig med at gøre det igen.

Se mere om kurserne på hjemmesiden her

Kalender

NU: Flere gratis meditationer og healinger  se her

 2 September: Personligt uddannelsesforløb med Metatatron
4 måneder som studerende hos Metatron og Merethe Bonnesen   – se her 

September:  Efterårets webinar-serie starter 

   En halv times kanaliseringer fra blandt andet Metatron, Kryon, Ashtar,  Plejaderne og
Det  oprindelige folk. Hver 2. torsdag – selvfølgelig med en gratis intro – info følger 

5-6 oktober: Kommunikation og telepati workshop Århus 
Kommunikation og energetisk udveksling – med dine celler, dit energisystem og din sjæl,  med naturen, dyr og mennesker, med energetiske væsener og meget mere. Se her

26-27 oktober: Kommunikation og telepati workshop Slagelse og online
Kommunikation og energetisk udveksling – med dine celler, dit energisystem og din sjæl,  med naturen, dyr og mennesker, med energetiske væsener og meget mere. Se her

1 november: Supervisions og healingsgruppe Århus
4 timer – 6 deltagere – indsigt og healing til dig personligt et stærkt gruppefelt. Se her

9 november: Døden og livet – bevidstgørelse af dødens processer  Århus
Erkender du bevidsthedens processer i den største af livets overgange, kan du leve livet frit. Se her

15 november: Supervisions og healingsgruppe Slagelse
4 timer – 6 deltagere – indsigt og healing til dig personligt et stærkt gruppefelt. Se her

23 november: Døden og livet – bevidstgørelse af dødens processer Slagelse
Erkender du bevidsthedens processer i den største af livets overgange, kan du leve livet frit .
Se her 

Køb af webinar-serier og fysisk healing er i webshoppen her

Tilmelding til kurser er med onlinebooking på

 https://merethebonnesen.dk/online-booking/

Er du ikke gode venner med online-booking så send en mail til merethe@www.testsite-fich.dk med kursus/dato, din adresse og mobil så melder jeg dig til.

Facebook gruppen Meditation med Merethe Bonnesen  HER
Merethe Bonnesen behandling og kurser klik  HER