Nyhedsbrev maj

 

 

Påskens energi og mysterie giver mulighed for dyb transformation, og måske du mærker, at de kommende dage inviterer til dybt indre arbejde…

Derfor tilbyder jeg dig denne meditation, transmission og healing, der arbejder med din egen individuelle inkarnationproces, din første kontakt med fostrets krop fødslen og endelig det øjeblik, hvor du bliver frigjort fra din mor – hvor du tiltræder din eget individuelle menneskekrop og liv.

Du kan høre transmissionen på youtube her

Du kan også downloade lydfilen, så du kan lytte til den, hvis du er offline på Speaker her

Du bliver guided til din inkarnations, foster og fødselsproces og får healing og støttet til at transformere udfordringer, overbevisninger og mønstre, der stadig påvirker dig nu som voksent menneske.

En dyb healing som tager afsæt i din fysiske krop så sæt god tid af til processen, som giver mulighed for dyb indre transformation og healing.

Transmissionen varer 42 minutter og er optaget ved en supervisons-gruppe, hvor vi arbejdede med emnet ‘barndom’, så du kan høre knitren fra brændeovnen og lyde fra gruppen i baggrunden.

Mange af forårets kurser er afholdt, men der er stadig kurset ‘Generations-healing’ i Slagelse og online den 4-5 maj.
Vi vil arbejde i portalen med de opgaver, mange af os har påtaget os sammen med andre, der er født i samme årti som os selv, og weekenden byder på stor forløsning og frisættelse af nogle af de byrder du har båret i livet.

Du kan deltage i Slagelse og hjemmefra med live stream fra gruppe undervisningen i Slagelse – se mere om weekenden her

God påske og god fornøjelse med meditationen.

Merethe

P.s. Webinar serien ‘Du og din balance i livet’ har 4 timers video og transmission klar til dig, når du køber adgang i webshoppen her.

Så har du mod på yderligere indre arbejde i påsken, så giver serien dig mulighed for at arbejde med og transformere din bevidsthed, sjælskontakt, energisystem og din krop.
Læs mere om serien her

Workshop med generations healing i Slagelse og online hjemmefra

Kalender

NU: Flere gratis meditationer og healinger se her

5-6 maj: Slagelse og online:  Workshop med generations healing

9 maj:  Webinar serien: Du og din balance i livet

24 maj Slagelse:  Supervisions og healingsgruppe (1 plads)

Køb af webinar-serier og fysisk healing er i webshoppen her

Tilmelding til kurser er med onlinebooking på

 https://merethebonnesen.dk/online-booking/

Er du ikke gode venner med online-booking så send en mail til merethe@www.testsite-fich.dk med kursus/dato, din adresse og mobil så melder jeg dig til.

Facebook gruppen Meditation med Merethe Bonnesen  HER
Merethe Bonnesen behandling og kurser klik  HER