Nyhedsbrev juli

 

 

Sommer bringer forandring for de fleste af os – ferietiden bringer forandring til hverdagen, og når vi forandrer dagligdagen, åbnes der ofte op for indre forandring  …

Min sommer bringer på store forandringer, idet jeg rejser til Uluru i Australien på en stor ydre og indre rejse. Uluru, også kaldet Ayers Rock ligger midt i ørkenen i det nordlige Australien – helt bogstaveligt ude i ‘no-where’ – 350 km fra Alice Springs.

Indrømmet, det er ikke godt for mit ‘personlige klima-regnskab’ som vi hørte uendelig meget om i valgkampen, men forhåbentlig bliver det godt for mit karma-regnskab – for de åbninger og forbindelser jeg skaber på denne rejse, vil jeg formidle på efterårets kurser og webinarer til forhåbentlig glæde, gavn og udvikling for dig, der deltager.

Uluru er helligt land for Det oprindelige folk – the Aboriginals – energien og kraften er stærk og det er denne helt unikke adgang til bevidsthed, jeg skal arbejde i og med  – i et tæt samarbejde med min egen Plejade oprindelse.

Hvordan det vil folde sig ud, ved jeg ikke helt – jeg har styr på fly, bil og overnatninger, men derudover har jeg ingen planer, ud over at jeg ved, at det bliver en rejse med med alle mine gamle og nye usynlige venner, så jeg er helt tryg og i godt selskab.

Når jeg kommer hjem, starter det personlige uddannelsesforløb, og jeg har lavet en lille ny intro video healing fra Metatron, hvor du kan høre og mærke energien og healingen som den formidles fra Metatron.

Se den nye video med healing fra Metatron her  

Den er også en lille reklame for det personlige uddannelsesforløb, men du kan også se den for at mærke, hvad kontakt med den balance og energi, der formidles fra Metatron gør for dig.

For det er denne energi der gør, at forløbet rykker på en anden måde end f.eks. rent terapeutiske udviklingsforløb. Det er dette guidede energetiske felt, fra en bevidsthed – en visdom – en højrere bevidsthed der gør, at deltagerne kan åbne til nye niveauer af sig selv, og derved transformere også meget gamle mønstre og strukturer.

Så gruppe energien og strukturen kommer herfra, og der etableres for hver deltager et nyt  energetisk fundament og struktur, som hjælper og støtter på den indre rejse, der åbnes for. Deltagerne får direkte og bevidst kontakt med denne hjælp i de månedlige gruppe transmissioner og i de personlige sessioner.

Så lyt når du har en stille stund – videoen tager 15 minutter – og mærk, hvordan jeg formidler Metatrons nærvær og energi.

Og kan du også mærke, at du skal med til september, så er det en god ide at melde dig til nu, da halvdelen af pladserne allerede ‘er solgt’.

Læs mere om det hele her

Rigtig god sommer til dig, hvor end du vil rejse hen!

Kærlig hilsen

Merethe

Se den nye video med healing fra Metatron her
Se mere om kurserne på hjemmesiden her

Kalender

NU: Flere gratis meditationer og healinger  se her

 2 September: Personligt uddannelsesforløb med Metatatron
4 måneder som studerende hos Metatron og Merethe Bonnesen   – se her 

September:  Efterårets webinar-serie starter 

   En halv times kanaliseringer fra blandt andet Metatron, Kryon, Ashtar,  Plejaderne og
Det  oprindelige folk. Hver 2. torsdag – selvfølgelig med en gratis intro – info følger 

5-6 oktober: Kommunikation og telepati workshop Århus 
Kommunikation og energetisk udveksling – med dine celler, dit energisystem og din sjæl,  med naturen, dyr og mennesker, med energetiske væsener og meget mere.   Se her

26-27 oktober: Kommunikation og telepati workshop Slagelse og online
Kommunikation og energetisk udveksling – med dine celler, dit energisystem og din sjæl,  med naturen, dyr og mennesker, med energetiske væsener og meget mere.   Se her

1 november: Supervisions og healingsgruppe Århus
4 timer – 6 deltagere – indsigt og healing til dig personligt et stærkt gruppefelt.   Se her

9 november: Døden og livet – bevidstgørelse af dødens processer  Århus
Erkender du bevidsthedens processer i den største af livets overgange, kan du leve livet frit.  Se her

15 november: Supervisions og healingsgruppe Slagelse
4 timer – 6 deltagere – indsigt og healing til dig personligt et stærkt gruppefelt.  Se her

23 november: Døden og livet – bevidstgørelse af dødens processer Slagelse
Erkender du bevidsthedens processer i den største af livets overgange, kan du leve livet frit .
Se her 

Køb af webinar-serier og fysisk healing er i webshoppen her

Tilmelding til kurser er med onlinebooking på

 https://merethebonnesen.dk/online-booking/

Er du ikke gode venner med online-booking så send en mail til merethe@www.testsite-fich.dk med kursus/dato, din adresse og mobil så melder jeg dig til.

Facebook gruppen Meditation med Merethe Bonnesen  HER
Merethe Bonnesen behandling og kurser klik  HER