Da jeg fik min første have – og ja, det er ret mange år siden – skulle man helst vente med at klippe roser til sidst i april, måske endda først til maj, for så var man helt sikker på, at der ikke kom nattefrost og tog de nye skud…

så jeg er ret gammel efterhånden, for det passer slet ikke mere – de gamle ‘haveregler’ er under forandring og det går stærkt. Vi taler om det og skal også alle sammen selv gøre noget for klimaet.

For 30 år siden kunne vi altså ikke klippe roser i marts – vi kunne heller ikke sidde foran en pc og erkende den første kontakt du, som sjæl eller energiform, havde med jorden, inden du inkarnerede første gang.

Ja ok, du kunne godt klippe dine roser i marts for 30 år siden – så gik der bare laaang tid, før du så den første blomst hvis der kom frost, men det der med at komme tilbage til dit energetiske udgangspunkt og det tidspunkt, hvor du fik din første udveksling med jorden, ja DET kunne vi altså ikke i 1990.

Vi ville nok gerne, men vi kunne ikke dengang! 

Der var simpelthen ikke adgang i vores bevidsthed til at række så langt som helt almindelige 90’er mennesker, men det er der nu – vi gjorde det i 2. episode af webinarserien Universet og dig!

Hvad skal det så bruges til?

Jo altså, jo mere forståelse og indsigt du får med dig selv og dit livsformål, jo mere kan livet faktisk give mening – og tillid til din livsrejse.

Tiden ‘kræver’ det af mange af os – ligesom klimaforandringer kræver, at vi alle handler, så kræver forandringerne i vores kollektive bevidsthed, at vi udvikler og holder os i gang med at rydde op på de indre hylder, så vi kan åbne og opdage alle de nye ting vi kan med vores bevidsthed og energi, med vores nærvær og bidrag til verden, fysisk eller energetisk.

Mange gør det frivilligt – har spiritualitet som en naturlig del af det at være menneske. Andre gør det, fordi de blev ramt af sygdom eller bare ramt af livet, og derigennem blev tvunget til at tænke anderledes og forandre sig. 

Vores veje ind i spiritualiteten er meget forskellige. 

Måske lige så forskellige som vi er mennesker, men alligevel kan vi mødes i konstruktive grupper og støtte hinanden på vores rejse. 

Webinar-serien er en sådan gruppe opsætning, hvor du kan arbejde med dig selv med inspiration fra noget, der rækker ud over der, hvor du selv kan række.

Kurserne er ligeledes sådan en gruppe opsætning men en, hvor vi mødes fysisk og med et overordnet emne, dette forår ‘Energi og grænser’.

Men selvom der er et overordnet emne, så er det ikke emnet der bestemmer, hvordan du åbner og arbejder med din bevidsthed, det er dig selv.

Dig selv, fordi hele kurset er kanaliseret, så den måde vi skal arbejde på formidles først, når vi sidder overfor hinanden i kredsen.

Undervisningen helt unik og personlig for alle i gruppen og formidles på en måde, som jeg ikke ville kunne, hvis jeg havde forberedt undervisningen på forhånd meditative øvelser og oplæg ‘på den gamle måde’.

Undervisningen kommer altid fra ikke fysiske bevidsthedsformer.

Primært fra Plejaderne, men også andre bevidstheder træder ind i løbet af sådan en workshop, og det hele folder sig ud i en udveksling med deltagernes mange bevidsthedslag. Noget abstrakt måske, men når du først sidder der, vil du kunne mærke det. 

Mange har oplevelsen af, at kurset de deltager i, er designet præcist til dem – og det er det faktisk! Også selvom deltagerne har brug for noget vidt forskelligt, arbejder forskellige personlige problematikker og får forskellige erkendelser undervejs.

Formålet med et kursus som ‘Energi og grænser, er ikke at lære, hvad der er ‘rigtigt’ og den rigtige definition på energi eller grænser men at opdage, hvad din sandhed er, hvordan din definition på din energi er og hvordan du reagerer og påvirkes af andre.

På den måde får du ejerskab for din energi og dine reaktioner!

Så du lærer en hel masse – om dig selv.

Og du kan være sikker på, at sidder du næste lørdag på en stol i salen i Øsal Ling i Århus eller i april i Slagelse, så vil du få præcis den hjælp og de åbninger du har brug for lige nu, uanset emnet! 

Vil du med, kan du tilmelde dig med onlinebooking eller her på mail, så melder jeg dig til.

Kærlig hilsen 

Merethe

Kursusprogram forår 2020

7-8 marts weekend kursus Århus: Energi og grænser  se her
Få indsigt i dine personlige energi, hvordan du agerer og påvirkes af andres energi og stemninger.

19 marts webinar:  Universet og dig, 3 episode kl 19.30  se mere og køb serien her

16 april webinar:  Universet og dig ​4 episode kl 19.30  se mere og køb serien her

18-19 april weekend kursus Slagelse og online: Energi og grænser workshop se her
Få indsigt i dine personlige energi, hvordan du agerer og  påvirkes af andres energi og stemninger.

14 maj webinar:  Universet og dig ​5 episode kl 19.30  se mere og køb serien her

21 maj dagskursus Århus Døden og livet – bevidstgørelse af dødens processer – se her
Erkender du bevidsthedens processer i den største af livets overgange,
kan du leve livet frit.

30 maj dagskursus Slagelse: Døden og livet – bevidstgørelse af dødens processer – se her
Erkender du bevidsthedens processer i den største af livets overgange,
kan du leve livet frit.

1 september forløb: Det personlige uddannelsesforløb starter igen

Personlige sessioner hver måned, gruppe formidlinger og kurser skaber unik mulighed for din personlige og spirituelle udvikling. Skriv dig op som interesseret – se her

Tilmelding til kurser er med onlinebooking her