Nyhedsbrev juni

 Jeg var tidligt oppe i dag … klokken 6 sad jeg klar ude på terrassen,  med kvidrende solsorte blafrende omkring mig og en sol, der  begyndte at komme op over hækken.  Jeg sad der, fordi jeg skulle   lave en transmission fra portalen, så dagen inden havde   sækkevognen været i brug, for min største krystal skulle ud i haven.

 Som du ser, gik det fint! Ingen skrammer, hverken på den eller på   min tæer… den vejer ca. 80 kilo, men alt gik fint og resultatet af det   hele kan du se på denne video, hvor Plejaderne præsenterer den   galaktiske kommunikationsportal, og hvor du kan få mulighed for at   mærke og udveksle energien, der formidles i portalen og det felt,   jeg formidler i sessioner og kurser.

 Se videoen her  – er lydfil du kan downloade bedre for dig så find den her

 EFTERÅRETS KURSUSPROGRAM ER KLART

 Når jeg afslutter forårets forløb og kurser, er jeg altid lidt spændt på hvad der viser sig til   næste runde kurser. Igen i år havde jeg også lidt sommerfugle i maven, for jeg ved aldrig,   hvornår jeg får den information, men jeg skulle ikke vente længe denne gang.

 Jeg havde sidste kursus i Slagelse den første weekend her i juni – og havde fri om   mandagen, som gik med at rydde op og lave ingenting og så tidligt i seng – troede jeg, for   bedst som jeg lå der kl 22 og var liiige ved at falde i søvn, begyndte informationerne om   efterårets kursusrække at myldre ind i mit hoved. Så op igen og hente en blok og så skrive   ned alt det der kom ind, og det var ikke så lidt.

 Efterårets kursusrække bliver 4 dagskurser en serien ‘Heal hele dig’,  der afholdes fra den   12  september – 6 december, Lørdage i Slagelse og søndage i Århus og emnerne er:

 Kroppen dag, Følelsernes dag, Tankernes dag og Sjælens dag.

 Du kan deltage i en enkelt dag eller i alle dagene, præcis som det passer dig, men tilmelder   du dig alle 4 dage får du rabat!  Prisen pr. dag er 1000 og for alle 4 dage 3600

 Læs mere om kurserne her

 Da jeg sad der i sengen og skriblede, kunne jeg mærke energien i den galaktiske formidling,   fuld af glæde og kraft der kommer ind, for at hjælpe os med at blive mere komfortable med   vores menneskevæsen, samtidig med at vi kan åbne og integrere flere lag af vores   bevidsthed.

 Det er for mig en ny måde at holde kurser på – endagskurser, med 3-4 uger imellem så du   har godt tid til at arbejde med, og integrere de healinger og indsigter der kommer på kurset,   så du er klar til næste emne – helt logisk godt faktisk!

 DET PERSONLIGE UDDANNELSESFORLØB

 starter den 1 september, og her får du 4 måneder med personlige sessioner, 2 kursus dage,   online gruppe meditationer hver måned og et gruppefelt der holdes af portalen.

 Se videoen og mærk efter om et forløb, hvor du er i direkte resonans og udveksling med   portalfeltet er noget for dig.

 Opsætningen er så multi-dimensionel, at du kan være sikker på, at den forandring og   kontakt som er gavnlig, vil blive formidlet direkte til dig.

 De personlige sessioner er omdrejningspunktet i forløbet – det er her, du får helt individuel   hjælp og healing, som giver dig mulighed for at forvandle gamle mønstre og traumer, der   står i vejen for dig og din sjælsvej.

 Gruppe transmissionerne og portal feltet formidler et bevidstheds-og healingsfelt som gør,   at  du er støttet hele tiden i alle 4 måneder og med kursus-dagene, ja så har du maximal   mulighed for indsigt og spirituel vækst.

 Se mere om forløbet her anbefalingerne er gode, læs dem her

 Tak for du læste med og god fornøjelse med transmissionen

 Kærlig hilsen

 Merethe

Se kursus programmet her