Du og din balance i livet

5 transmissioner med 60 minutters kanaliseret meditation, der udforsker dit indre landskab, dine overbevisninger og tros-systemer, dine mønstre, det du er god til og det du måske er mindre god til og hjælper dig til at finde en ny og mere sand balance i dig.

Serien formidler forskellige galaktiske bevidstheder, og derfor vil det der formidles hver gang være det ypperste der kan åbnes energetisk og bevidsthedsmæssigt i det gruppe felt, der er opsat i serien og  til dig der deltager.

Emnerne er:

Episode 1: bevidsthed og hjertet

Episode 2: sjælstilstanden og dit menneskevæsen

Episode 3: dit energisystem og energicentre

Episode 4: din fysiske krop

Episode 5: alle tilstande åbnes på vejen til oplysning

Når får straks adgang til alle episoder, og kan arbejde med de enkelte episoder. Du kan høre en enkelt episode flere gange, hvis du mærker det er godt, og ellers går du frem i det tempo der passer dig.

Tillad dig tid til reaktion og integration – for nogle er det få dage eller en uge, for andre er det godt at genhøre en episode flere gange, før du går videre.

Serien er optaget i foråret 2019

Lyt til dig selv og mærk, hvad du trækkes til.

Se den gratis intro meditation

Kanaliseret meditation

Kryon, som har formidlet det overordnede felt i flere af de tidligere serier, er det bevidsthedsfelt formidlingen opbygges fra, og i et samarbejde med Plejaderne og Metatron væves der en energetisk opsætning af lys og højere bevidsthed, som vi får lov til at arbejde i.

Måske du har svært ved at forholde dig til en formidling, der måske er ’usynlig’ for dig, men erfaringerne fra de tidligere serier viser, at du ikke behøver at kunne se eller mærke hvad der sker undervejs, det virker alligevel og kan du kan slippe behovet for at forstå og styre, ja så folder processerne sig ofte endnu mere ud.

Metoden

Healing og kanalisering kan gøres på mange forskellige måder og jeg arbejder altid uden direkte at gøre, sende, rette eller korrigere dit energisystem. Det felt og energi der formidles lægger sig som en impuls, en invitation til dig og er det sandt for dig, er det noget du kan bruge konstruktivt, så vil dit energisystem, dit sind og din bevidsthed begynde at åbne sig og indgå i en energetisk udveksling.

Nogle mærker dette fysisk energetisk eller følelsesmæssigt, andre ikke. Nogle er med og lytter til meditationerne fordi de bare VED at det er vigtigt for dem, også selvom de ikke forstår hvorfor.

Vi har brug for at blive mødt

Det, at blive mødt og rummet præcist som du er, er for mange en kæmpe lettelse. Deltagere har meldt tilbage at de har længtes efter dette – nogle opdager det først når det sker – når de endelig bliver rummet uden at skal lave sig selv om eller regulere sig til noget udefrakommende, erkender de hvilken dyb nærmest eksistentiel lettelse det er og også at det åbner for en meget dyb kontakt med sig selv.

Du vil få fysisk og følelsesmæssig healing der passer præcist til dig og der hvor du er når du lytter, og du kan se og lytte til de enkelte episoder efterfølgende.

Praktisk

Pris for hele serien med ubegrænset adgang til video og lydfil til download er nu nedsat til kr. 100  for én person.

Du kan bruge video og lydfil efterfølgende som din daglige meditation, afspænding eller til at ‘sove på’ – mulighederne er ubegrænsede.

Lydfilen giver mulighed for, at du kan downloade og derefter bruge meditationen offline – smart, hvis du vil gå tur eller sove til transmissionen.

Har du allerede købt serien, ser du alle informationer på din kvitteringsmail eller når du logger på din konto.

Når du har gennemført dit køb, får du  straks adgang til informations-siden med alle transmissionerne.

Kryon siger om serien:

Vi Kryon har formidlet mange energetiske visdoms og bevidsthedsfelter felter gennem dette samarbejde, gennem denne kanals formidling og formidlingen sker altid igennem og i en udveksling med den galaktiske kommunikationsportal, som kanalen er ankring for.

Det er denne kommunikationsportal, der rummer uendelig muligheder for energetiske opsætninger.

Det er denne kommunikationsportal, der rummer evnen til at skabe, væve lys-opsætninger, formidling af visdom igennem forskellige energetiske opsætninger I ofte kalder koder. Koder er en tillnærmet beskrivelse for det der sker, og denne serie vil rykke dybere ind i de energetiske opsætninger, I mener at kende.

Koder, energier, geometriske figurer, lys, engle – alt sammen termer, der er brugt i jeres sprog for at skabe en forbindelse, en udveksling med noget som er jer ukendt. Termerne har været nyttige, men nu er tiden og potentialet til, at I kan ændre jeres opfattelser, udvide jeres perception, dykke ind i disse energetiske opsætninger og for altid forandre jeres syn på dem.

Måske indse, hvilken begrænset tilgang I har haft, og kaste jer ud i den overflod at healing, udvikling og balance der ligger til jer, når I slipper termerne, dogmerne, trossystemerne og lader jer glide ud på en ny bølge af udvidelse, udvikling, indsigt og erkendelse.

Serien starter med en generel introduktion til dette felt af termer og tros-systemer og en forsigtig åbning til nye muligheder. Denne episode er gratis for så mange kan få mulighed for at mærke, om de bærer et ønske om en sådan forandring i perspektiv og overbevisninger.