Du og din balance i livet

Forårets kanaliserede meditationsserie på webinar

Se den gratis intro video her
Lyt eller download lydfilen her

Du får adgang til videoer og lydfiler af alle 5 episoder, straks når du køber serien.

Halv pris 250.- 

Køb serien her

Du kan derefter arbejde med transmissionerne i dit eget tempo. 

Indhold:
Episode 1: bevidsthed og hjertet

Episode 2: sjælstilstanden og dit menneskevæsen

Episode 3: dit energisystem og energicentre

Episode 4: din fysiske krop

Episode 5: alle tilstande åbnes på vejen til oplysning

Serien er afholdt i foråret 19, men når du køber serien nu arbejder du bare i dit eget tempo i rækkefølgen. Du kan høre en enkelt episode flere gange hvis du mærker det er godt, og ellers går du frem i det tempo der passer dig.
Tillad dig tid til reaktion og integration - for nogle er det få dage eller en uge, for andre er det godt at genhøre en episode flere gange før du går videre. Lyt til dig selv og mærk, hvad du trækkes til.

Webinarserien udforsker dit indre landskab, dine overbevisninger og tros-systemer, dine mønstre, det du er god til og det du måske er mindre god til og hjælper dig til at finde en ny og mere sand balance i dig.

2019 er et nyt år og der er et væld af nye muligheder til os. Denne serie formidler forskellige galaktiske bevidstheder, og derfor vil det der formidles hver gang være helt nyt, være det ypperste der kan åbnes energetisk og bevidsthedsmæssigt i det gruppe felt, der opsættes i serien og til dig der deltager.

Kryon, som har formidlet det overordnede felt i flere af de tidligere serier, er det bevidsthedsfelt formidlingen opbygges fra, og i et samarbejde med Plejaderne og Metatron væves der en energetisk opsætning af lys og højere bevidsthed, som vi får lov til at arbejde i.

Måske du har svært ved at forholde dig til en formidling, der måske er ’usynlig’ for dig, men erfaringerne fra de tidligere serier viser, at du ikke behøver at kunne se eller mærke hvad der sker undervejs, det virker alligevel og kan du kan slippe behovet for at forstå og styre, ja så folder processerne sig ofte endnu mere ud.

Healing og kanalisering kan gøres på mange forskellige måder og jeg arbejder altid uden direkte at gøre, sende, rette eller korrigere dit energisystem. Det felt og energi der formidles lægger sig som en impuls, en invitation til dig og er det sandt for dig, er det noget du kan bruge konstruktivt, så vil dit energisystem, dit sind og din bevidsthed begynde at åbne sig og indgå i en energetisk udveksling.

Nogle mærker dette fysisk energetisk eller følelsesmæssigt, andre ikke. Nogle er med og lytter til meditationerne fordi de bare VED at det er vigtigt for dem, også selvom de ikke forstår hvorfor.

Det, at blive mødt og rummet præcist som du er, er for mange en kæmpe lettelse. Deltagere har meldt tilbage at de har længtes efter dette – nogle opdager det først når det sker – når de endelig bliver rummet uden at skal lave sig selv om eller regulere sig til noget udefrakommende, erkender de hvilken dyb nærmest eksistentiel lettelse det er og også at det åbner for en meget dyb kontakt med sig selv.

Du vil få fysisk og følelsesmæssig healing der passer præcist til dig og der hvor du er når du lytter, og du kan se og lytte til de enkelte episoder efterfølgende.

Kryon siger om serien:

Vi Kryon har formidlet mange energetiske visdoms og bevidsthedsfelter felter gennem dette samarbejde, gennem denne kanals formidling og formidlingen sker altid igennem og i en udveksling med den galaktiske kommunikationsportal, som kanalen er ankring for.

Det er denne kommunikationsportal, der rummer uendelig muligheder for energetiske opsætninger.

Det er denne kommunikationsportal, der rummer evnen til at skabe, væve lys-opsætninger, formidling af visdom igennem forskellige energetiske opsætninger I ofte kalder koder. Koder er en tilnærmet beskrivelse for det der sker, og denne serie vil rykke dybere ind i de energetiske opsætninger, I mener at kende.

Koder, energier, geometriske figurer, lys, engle – alt sammen termer, der er brugt i jeres sprog for at skabe en forbindelse, en udveksling med noget som er jer ukendt. Termerne har været nyttige, men nu er tiden og potentialet til, at I kan ændre jeres opfattelser, udvide jeres perception, dykke ind i disse energetiske opsætninger og for altid forandre jeres syn på dem.

Måske indse, hvilken begrænset tilgang I har haft, og kaste jer ud i den overflod at healing, udvikling og balance der ligger til jer, når I slipper termerne, dogmerne, trossystemerne og lader jer glide ud på en ny bølge af udvidelse, udvikling, indsigt og erkendelse.

Serien starter med en generel  introduktion til dette felt af termer og tros-systemer og en forsigtig åbning til nye muligheder. Denne episode er gratis for så mange kan få mulighed for at mærke, om de bærer et ønske om en sådan forandring i perspektiv og overbevisninger.

Dernæst var der en episode om måneden i 4 måneder.

Se intro-videoen her: https://youtu.be/h5cN115DcME

Pris for hele serien med ubegrænset adgang til video og lydfil til download nedsat til halv pris kr. 250.-  for én person. Når du køber serien i webshoppen får du adgang til alle informationer på din kvitteringsmail.

Du kan bruge video og lydfil efterfølgende som din daglige meditation, afspænding eller til at 'sove på' - mulighederne er ubegrænsede.

Lydfilen giver mulighed for, at du kan downloade og derefter bruge meditationen offline - smart, hvis du vil gå tur eller sove til transmissionen.

Du køber adgang i webshoppen her

Har du allerede købt serien,  ser du alle informationer på din kvitteringsmail eller når du logger på din konto her

Fællesskab

Derudover etableres der fra start til slut et gruppefelt, som kan støtte dig i din reaktion på og integration af de forandringer ,der sker i vores kollektive bevidsthed, og som vi alle påvirkes af på forskellig vis.

Om metoden:  

Seriens indhold er kanaliserede energetiske transmissioner, primært fra bevidsthederne Kryon og Metatron med støtte fra den Galaktiske kommunikationsportal der er etableret i mit arbejdsfelt.

Portalen er ligeledes etableret i et samarbejde med flere fysiske krystaller, der kan formidle den krystallinske vibration og bevidsthed, der er en stor del af arbejdet.

I portalen er der etableret et adgangspunkt til forskellige Stjerne-bevidstheder, hvilket vil give mulighed for, at du der deltager får den energetiske kontakt og støtte, som netop er din, og den du har brug for på dette tidspunkt i din erkendelsesproces og udvikling.

Prøv en healingstransmission på min gratis side her