Min egen bevidsthedsrejse – og sikke en tur!

Jeg tilbragte sommeren i Minnesota, USA

 

– en rejse der foldede sig ud i mit indre landskab, mens jeg – næsten bogstavelig talt – lå i vandoverfladen af Lake Superior og holdt mig flydende i min bevidsthed…

Da jeg kom hjem, blev jeg interesseret spurgt, om jeg havde set en masse … det måtte jeg bekræfte… men altså ikke som man sædvanlig gør ,når man er på rejse i USA i 5 uger….. De fleste af mine oplevelser var ‘ikke fysiske’ og i mit sind, men storslåede DET var det.

Hver weekend var jeg på kursus – og en del af et meget kraftigt bevidsthedsfelt i en galaktisk portal, hvor de sædvanlige grænser i min bevidsthed udvidede og opløste sig, efterhånden som jeg arbejdede mig gennem mine forskellige begrænsninger og blokeringer i mine tanker, følelser og krop og kom ind i en åbning, der blev givet fra min oprindelse –  fra min sjæl og
mine samarbejdspartnere Ashtar, Kryon og Metatron.
Mine  samarbejdspartnere, som i øvrigt brillierede ved deres (helt bevidst selvfølgelig, men det fattede jeg jo ikke helt før bagefter), fravær i over 4 uger, mens jeg åbnede for min rolle som galaktisk shaman og formidler.

I første omgang gennem erkendelser og forbindelser med ulve og mytiske drager, gennem oplevelser af at kunne energetisk formskifte til en ulv’s energi felt og ‘løbe’ med en ulv – mærke og høre det pack ‘vi’ -ulven og jeg – var del af, og den fantastiske erkendelse og forbindelse til jorden og naturen!  Det var nærmest svimlende nydelsesfuldt at løbe og være et med naturen på den måde, og jeg fik kontakt med ulvenes energi, da de trådte frem for at tiltræde en energetisk udveksling med Plejaderne, for på den måde at støtte naturens balance – for Ulve er i kraft af deres instinkter og natur en meget stærk balancerende faktor for både dyre og planteliv.

Jeg har før set og mærket mytiske skabninger, så energetiske drager var ikke ukendt for mig, men min åbning og kommunikation blev forstærket og igen var det i samarbejdet med det galaktiske samfund og den udveksling, der blev åbnet i portalen, der var en del af min opgave.

Og så var der jo alle processerne med alle de skikkelser fra andre dimensioner,  der kom tilstede i mit sind og med hvem jeg udvekslede med. Nogle var velkendte, andre ikke – fra dette menneskeliv i hvert fald – og hver gang var det en proces, der startede med at jeg gav slip, gav efter, blev flydende og slap kontrollen og derfra kom udvekslingen – blandt andet med de 3 guider, som for tre år siden kom og introducerede sig som formidlere af ‘interplanetarisk fysisk healing’ – og nu kunne jeg se hvem de var, jeg kunne huske vores forbindelse fra Plejaderne, hvorfra de komner og derigennem anerkende den store indsigt og healing de kan formidle til vi menneskers fysiske nervesystem.

Og idet jeg blev lidt klogere og syntes det hele faktisk var ret vildt, så var det også helt hverdagsagtigt – nærmest ‘another day at the office’ –  for alt det jeg mødte var jo mig selv og noget jeg kendte fra før… alt det jeg så og erkendte gav genklang og landede straks i mig som en tilstand, velkendt, som den nærmeste erkendte sandhed jeg kan mærke netop nu.

 

Og befrielsen kom, da jeg mærkede og indså at ‘dette er nok !  Jeg ikke behøver at forstå, kunne forklare – men at det er ‘nok’ at være i denne flydende kontakt med denne dimension / variation af mig selv, var dybt forløsende og gav plads til endnu flere ‘mærkelige’ versioner og niveauer af mig selv.

Da jeg havde sundet mig lidt over det, kunne jeg ENDELIG mærke og fuldt erkende, at jeg ER et spirituelt væsen, der lige nu bor i denne menneskekrop – og har et menneskeliv som er en del af min erfaring – en del af de mange dimensioner jeg er.

 

Jeg er ikke et menneske, der har en spiritualitet – det er omvendt og jeg er samtidig en del af naturen blandt andet gennem ulvene, jeg er også en del af de mytiske skabninger, af min galaktiske samarbejdsgruppe, af min galaktiske familie – jeg er en helt masse, som jeg har været helt eller delvist ubevidst om og idet jeg bliver bevidst om det, bliver jeg på forunderlig vis et mere helt menneske,  for længslen og utrygheden – alt det mit menneskeliv skulle opfylde for mig – slipper når jeg træder bevidst ind i alle disse dimensioner af mig selv.

Og det aller aller vigtigste: når jeg har integreret det i mig selv, kan jeg gennem mit nærvær støtte andre med at integrere det i sig selv, gennem den tilstand jeg formidler – at det kan lade sig gøre – også for dig – og jeg har rummeligheden til at formidle de bevidstheds-tilstande klienter og kursus-deltagere har brug for, for at kunne åbne for alle disse ‘nye’ tilstande i sig selv. DET er cool!

Når det blev mandag, havde jeg havde ‘fri’ indtil næste fredag og så var det tid til integration ! Jeg brugte en del tid med at se ud i luften, bare være, og dagens største opgave var at finde på menuen til aftensmad.

Men jeg tog også på tur – ud til en ‘øde ø’ i Lake superior og op til et Wolf-sancturary, der lå et par timers kørsel væk – kørsel gennem uendelig mange kilometer skov, og mens jeg kørte, kunne jeg mærke, når der var en ulve-gruppe i nærheden. Der er mange ulve i Minnesota, som grænser op til Canada, hvor der er endnu flere, og jeg opdagede, at jeg med min bevidsthed kunne kommunikere med dem, jeg mødte på min vej – og selvfølgelig blev jeg også i tvivl … for var det nu noget jeg fandt på i min ferievarme hjerne ?

Da jeg kom op til ulvestedet, var jeg så uheldig-heldig, at alle ulvene havde trukket sig ind i skoven, i skygge netop inden jeg kom! Der var en åben plads op til udstillingsbygningen, hvor vi besøgende var – der var bl.a. et stort rum med store vinduer, som vendte ud til skoven. Her var det menneskene der var lukket inde fra ulvene – og ikke omvendt. Så jeg gik lidt rundt og så udstillingen – stedet gør et kæmpe arbejde med at oplyse om ulve og aflive de mange fordomme om dem og arbejde for at beskytte bestanden.

Så satte jeg mig ved vinduet og søgte ud og syntes jeg kunne mærke lidt, nogen, et eller andet derude men svagt, og pludselig vidste jeg bare indeni at der var en derude – at vi havde telepatisk kontakt og at den var på vej – og 3 sekunder efter kom han ud af skoven – Alphaen, der er så gammel at han er tæt på pension, hvilket i en ulve gruppe betyder, at han bliver flyttet til en anden gruppe for ikke at få skader når ‘beta’en’ begynder at slås for Alpha statussen.

Jeg blev meget rørt og glad for denne bekræftelse, (og også lidt lettet !)  at min måde at oversætte kontakten var korrekt. Og han gik hen foran vinduet, stod og kiggede lidt – han så ærlig talt lidt mølædt ud – og så kom han hen og bogstavelig talt smed sig lige foran det hjørne, hvor jeg sad på den anden side af vinduet – og så udvekslede vi – på måder som jeg både forstod og slet ikke forstod, jeg lærte en hel masse og han fik healing til sin fysiske krop. Og efter cirka ti minutter rejste han sig – kiggede igen på mig og luntede afsted, ind i skoven og skyggen!

Jeg lavede også en lydtransmission både fra Isle Royale og fra ulvene langt ude i skovene – dem kan du høre på min gratis side her: https://merethebonnesen.dk/gratis-indhold-webinar-m-m/

Nå ja, Ashtar kom igennem 2 gange – nemlig da jeg skulle lave de transmissioner, jeg havde ‘lovet’ før jeg tog hjemmefra. Ellers glimrede han, Kryon og Metatron ved deres fravær i en grad, så jeg begyndte at overveje, om jeg nu skulle hjem og skrive hjemmeside og kursusprogram om ? For hvordan skulle jeg lave kanaliserede kursusdage i efteråret uden dem?

Jeg overvejede også, hvordan i alverden jeg skulle blive klar til at rejse hjem, nogensinde?

Men de nåede det lige… Ashtar, Kryon og Metatron…. lørdagen… 2. sidste dag …. sidst på dagen…. trådte de ind på én gang, med en kraft, styrke og intensitet som jeg aldrig have oplevet før – i et kort sekund nåede jeg lige at indse, at det var fordi jeg havde kontakt med dem alle 3 på én gang, OG fordi jeg havde en udveksling med dem fra alle de bevidsthedslag jeg havde åbnet / bevidstgjort de seneste uger – og så slukkede jeg for mit menneske og blev taget ud og hjem og et eller andet magisk sted, og da jeg kom igen i min krop var alting … ja…. altså…. jeg har ikke har et ord for den nye balance jeg landede med – men en omstrukturering – en ‘re-wiring’ som google oversætter som ‘omtrådning’ – det er måske meget passende  – som jeg mærker i min energi struktur og ser i dens farve.

Men jeg ved, at det er mig i en opgraderet udgave – jeg ved også, at det vil muliggøre, at de kanaliseringer og transmissioner jeg formidler kan rumme meget mere af det, deltagerne / modtagerne har brug for at arbejde med – præcist de dimensioner og tilstande der er brug for hos den enkelte, også selvom jeg ikke har adgang til dem personligt så kan formidlingen ske – og deltagerne kan tiltrække og resonere med de bevidsthedslag i deres personlige arbejde.

Jeg ved også, at grunden til den kraftige kontakt og udveksling med naturen jeg har åbnet for er, at vi og vores menneskevæsen, gennem denne forbindelsen til naturen, kan holde til at åbne og strække og udvide os og derigennem erkende mange flere af vores virkeligheder.

Hvis du vil med på rejsen, holder jeg dags-kurser i Århus og Slagelse i efteråret, og efterårets webinar serie byder som sædvanlig på en gratis intro meditation den 13 september.

Du ser hele kalenderen her: https://merethebonnesen.dk/kursus-kalender/ 

Tak for du læste med!