Fysisk healing

Et to-dags kursus med energetiske metoder til at behandle fysiske symptomer og ubalancer i kroppen.

Mange fysiske symptomer er fastholdt i blokeringer i energetiske lag – og det er disse blokeringer vil vil arbejde med på dette kursus.
Du kan deltage 'for din egen skyld' og/eller fordi du arbejder med andre.

Århus, den 16-17 september
Lørdag fra 10-17 og søndag fra 9-16
Sted: Lysets Hus, Posthussmøgen 11, 8000 Aarhus C  
http://www.lysetshus.dk/info/kortadresse.html

Slagelse, den 28-29 oktober
Lørdag fra 10-17 og søndag fra 9-16
Sted: Valmuevej 24, 4200  Slagelse SAMT online på webinar. 
www.merethebonnesen.dk

Du kan deltage fysisk i kursus-dagene i  Århus og Slagelse samt deltage online med direkte webinar fra kurset i Slagelse.

Pris:  kr. 2000.-  for 2 kursusdage incl. kaffe-te, frugt og snacks.
KR. 1700.-  for deltagelse online på webinar i Slagelse
Betaling senest tirsdagen før kurset- jeg sender dig en faktura

Tilmelding til kurserne med onlinebooking her
Når du har tilmeldt dig får du en mail med info om betaling og praktisk info.

Anbefalinger fra  kurset i Århus:  Tak for endnu et super godt kursus!Jeg lærer simpelthen så meget hver gang, og læringen kommer  indefra, som gør at det giver mening for mig! Din måde at formidle på, med dit nærvær som underviser giver mig tillid til det der folder sig ud. Du lader forståelsen, erkendelserne og oplevelserne komme inde fra en selv, det giver mig følelsen af, at vokse HVER gang. Tak tak og tak og glæder mig til næste kursus!

Gitte: Jeg kan på alle måder anbefale dette kursus! Merethes tilgang er anderledes end det "man" er vant til, og hun er måske lidt tidlig ude, men i min optik så skulle alle healere give sig selv den gave at deltage i denne workshop. Det åbner på alle måder døren ind til en tilgang, der kan bruges i det arbejde man i øvrigt gør.
Jeg har selv deltaget og har oplevet hvor potent det er. Do it  og PS: jeg er ikke betalt for at lave reklame

Tina: Et helt igennem fantastisk kursus!

Fysisk healing er at arbejde med og via kroppens energetiske udstråling - dens frekvens og igennem en kontakt med denne energi, frekvens give mulighed for større og bedre balance i kroppen.'

Fysisk healing er at arbejde energetisk i den fysiske krop, at åbne for den visdom, der er knyttet til at mærke og forbinde sig til fysisk stof, vores fysiske struktur, vores celler og mærke dens udstråling.
Mærke den energi der er forbundet til dette område - til denne celle - til den konstitution og mærke, om denne energetiske udstråling er i samklang med den fysiske balance, om den energetiske struktur 'passer til' og udveksler med den fysiske struktur på en konstruktiv og nærende måde.

Er der sygdom, smerte eller blokeringer, vil det kunne ses og mærkes i denne udveksling, der er mellem energien og det fysiske krop.

Mit samarbejde med det Interplanetariske samfund har, sammen med min erfaring med fysisk behandling som kranio-sakral terapeut, åbnet for erkendelse af disse sammenhænge - og dermed også åbnet for en kontakt til at støtte kroppen og energisystemet med at få en større indbyrdes balance således, de fysiske symptomer, der er fastholdt i blokeringer i de energetiske lag, kan blive  forløst og kroppen dermed få mulighed for at hele. 

På kursus-serien Den energetiske krop arbejdede vi med energi og healing med udgangspunkt  i berøring/hænder på modtagers krop og de steder, der var smerter eller blokeringer. På dette kursus arbejder vi primært fra et energetisk udgangspunkt og får igennem den områdets/cellens/symptomets energi-struktur en kontakt med det fysiske væv.  

Alle metoderne tager udgangspunkt i de muligheder, der er i denne tid, for at arbejde i højfrekvente dimensionslag.


Vi vil blandt andet arbejde med: 

 • tidslinje healing – at arbejde med et symptom og bruge tidslinje healing til at vække kroppens iboende erindring om balance og dermed potentialet for at blive rask,

  korrektion af den energetiske udstråling af rygsøjlens og nakkens hvirvler,

  at indlægge korrekte energetiske aftryk af organer, der er fjernet ved operation, eller som er dårligt eller ikke fungerende,

  at opdage og genkende den energetiske udstråling af en celle,

  at  balancere celler,

  at trække ubalancer som betændelse, affaldsstoffer og andet ud af et specifikt område i kroppen eller fra et organ som f.eks. leveren.


Kursus-dagene består af
oplæg og kanaliseringer, der forbinder dig med det Interplanetariske bevidsthedsfelt.  Når du arbejder i dette felt, stiller du dig til rådighed for klienten og for klientens krop – og dens iboende visdom om balance. 

Alle metoderne er derfor hjælp til selvhealing - en mulighed for klienten om at genfinde energetisk balance og derigennem give den fysiske krop, det fysiske væv optimale betingelser for at hele.

Alt demonstreres og du prøver derefter at give og modtage disse healinger med dine med-kursister.

Der etableres et meget stærkt læringsfelt på disse kurser, og det er derigennem,  du kommer i kontakt med dine kompetencer og lærer at bruge metoderne. Du behøver således ikke at have nogen særlig erfaring med fysisk healing for at kunne deltage, blot du har en adgang til og interesse for at arbejde energetisk og med dig selv.

Du kan således deltage for selv at få healing og selvindsigt OG for at øge din faglige kunnen i behandlinger, men du behøver ikke at professionel healer eller behandler for at deltage i kurset.

Du modtager straks efter kurset lydfiler af den fælles undervisning og demonstrationerne. 

Praktisk information om online deltagelse  i Slagelse:

Du kan i efteråret deltage online med live stream fra alle kurserne i Slagelse 

Du deltager på online på webinar, med live billede og lyd fra undervisningen.

Du vil få mulighed for at udveksle healing med en anden online-deltager - jeg laver en lukket gruppe for jer, der deltager online og her kan du finde eller 'få tildelt'  en anden online deltager, du kan udveksle de enkelte healingsmetoder med når deltagerne i Slagelse udveksler indbyrdes.  I  kan så selv vælge at have direkte kontakt på  skype eller chat når I udveksler. Der er begrænset mulighed for at stille spørgsmål og have dialog med Merethe, når du deltager online.

Du modtager lydfil med optagelse af kurset. 

Pris for online deltagelse er kr. 1700.- 

Se mere om teknikken med webinar her

Få en smagsprøve på fysisk healing