Nyhedsbrev september

KEND DIG SELV – I ALLE DIMENSIONER 

 Efteråret er over os, med tåge, klar luft og solskinsdage og hermed er det også tid til   efterårets meditations-serie:

 KEND DIG SELV, I ALLE DIMENSIONER, som denne gang er en halv times meditation, hver   anden torsdag indtil jul.

 Intro-episoden er som sædvanlig gratis, og du kan være med live i den første episode på   torsdag, hvor vi mødes i webinar-rummet kl 19.30

 Tilmeld dig den gratis intro her

 Når du tilmelder dig, får du også en reminder med linket du skal bruge for at logge på   webinaret.

 

 KEND DIG SELV – ET EVIGT ARBEJDE !

 for vores adgang til at kende os selv, udspringer altid af det sted, vi er kommet til i livet, af   den indsigt vi har adgang til og for mange af os også, hvor meget vi har ryddet op i vores   bagage.

 For hver gang vi rydder op og smider ud – om det er gamle overbevisninger om os   selv, fysiske eller følelsesmæssige traumer eller andet godt – så kan vi åbne og lære nye   niveauer af os selv at kende.

 SÅ SERIEN ER FOR DIG, DER GODT KAN LI’ AT RYDDE OP

 – og for dig, der bare har fundet ud af, at dit indre og ydre liv fungerer meget bedre, når du     rydder op en gang imellem.

 Og er du en af dem, der har et lidt anstrengt forhold til det med at rydde op, så kan du gratis   og ‘risikofrit’ afprøve det på torsdag i intro meditationen – måske du kan komme til at li’   det?

 Serien er både for dig, der gerne vil i gang med at meditere og for dig, der allerede er i gang  og vil mere, så ja, alle kan deltage og er velkomne!

 Køber du serien (kr. 500), får du hver 14. dag en ny 30 minutters meditation, som du selv   kan arbejde videre med, til vi ses igen. Og kan du ikke være med live om torsdagen, virker   det lige godt  når du lytter efterfølgende.

 Læs mere om serien her 

 Tilmeld dig og vær med live torsdag, eller vent til fredag og check din mail igen, for jeg   sender videoen ud snarest efter meditationen er afholdt.

 Vi ses forhåbentlig på den ene eller den anden måde!

  Kærlig hilsen

  Merethe