Nyhedsbrev august

FORANDRINGER OVERALT – YDRE SÅVEL SOM INDRE

 Corona tvinger os til at være ‘omstillingsparate’ – vores virkelighed kan forandres fra dag til   dag, uden vi har reel indflydelse. For mange er det skræmmende, andre har nemmere ved at   flyde med og tage en dag ad gangen.

 Vi kan tage et personligt ansvar og følge Sundhedsstyrelsens retningslinjer – det gør   heldigvis de fleste af os, men derudover kan vi ikke ændre situationen – vi må blot følge   med.

 Men det vi HAR indflydelse på og KAN ændre er til gengæld den måde, vi forholder os til   situationen i vores indre!

 Vi kan skabe en indre balance, så vi bedre kan holde uvisheden ud, ja måske kan vi ligefrem   lande i en indre tillid, der kan skabe modvægt til det drama, der udspilles foran os.

 Efterårets kursus serie Heal hele dig og meditations-serie Kend dig selv – i alle dimensioner,   vil kunne hjælpe dig med netop dette.

 HEAL HELE DIG

 Hvis du sætter en lørdag eller søndag af til dig selv i efteråret, kan du få fat i nogle af de   dybere problematikker eller mønstre i dig selv, der gør, at du måske har svært ved at holde   balancen.

 Vi starter den 12 (Slagelse og online) og 13 (Århus) september med ‘Kroppens dag’ hvor vi,   med meditative øvelser og kanaliseret healing, vil arbejde med din relation til din fysiske   krop, luge ud i gamle fejlopfattelser, smerte og traume-bindinger du kan have til kroppen, så   du kan begynde at nyde at bo i den – begynde at opdage, at kroppen faktisk ér sjælens bolig!

 Vær med en enkelt dag eller alle 4 dage (så får du 400.- i rabat). Se datoer her

 EFTERÅRETS WEBINAR-SERIE STARTER DEN 24 SEPTEMBER MED GRATIS INTRO

 Vi mødes online på et webinar hver anden torsdag i efteråret, og også her kan du få hjælp   og støtte til at komme i kontakt med din indre balance, luge ud i det der råber og forstyrrer i   dit indre og åbne din bevidsthed, til alle de andre niveauer af indsigt du har – men som vi,   når vi bliver bange eller pressede, simpelthen kan glemme eksisterer.

 Den gode nyhed er, at selvom du har glemt det, så er balancen og indsigten der endnu – du   kan bare ikke se døren ind til den!

I serien går vi på opdagelse efter både kendte og ukendte døre ind til det, du i virkeligheden   er!

 Du er med online og kan efterfølgende lytte til video og lydfil og arbejde med den halve   times meditation, som du har brug for. Det er dette kontinuerlige arbejde med dig selv, i den   energetiske opsætning meditationen er, som kan skabe forandring i dit indre.

 Læs mere om meditations-serien her

 Nogle gamle vaner er der dog stadig plads til – en af mine er en gratis intro til meditations-   serierne, og den afholdes den 24 september kl 19.30 – 20.00
Kan du ikke være med live, får du optagelsen her i nyhedsbrevet dagen efter.

 Tilmeld dig den gratis intro her

 FORANDRINGEN SKER OGSÅ HER HOS MIG, 

 Det personlige uddannelsesforløb starter 1 september, og der er stadig plads, hvis du vil   med på en dyb og intens indre rejse.

 Forløbet, som er en kombination af personlige sessioner, gruppe meditationer og kurser har   været en stor succes, så har du tidligere overvejet at deltage? Ja, så er det nu du skal slå til,   for derefter holder forløbet pause i 2021.

 Jeg vil ønske dig en fortsat god sommer og måske vi ses online, eller i den virkelige verden.

  Kærlig hilsen

  Merethe

 P.S.  Der er lidt færre pladser på kurserne i år end sædvanlig, da jeg selvfølgelig skal   overholde plads og afstandskrav på de fysiske kurser i Slagelse og Århus.

 Men er du i risikogruppe, kan du jo deltage hjemme fra sofaen, med online transmission fra   dagene i Slagelse.