GDPR og ENERGI

Strømmen af GDPR mails er ved at aftage, men i morges fik jeg endnu en ellers ret underholdende mail fra Hungry.dk, hvor jeg åbenbart havde bestilt mad engang  – måske en pizza for et par år siden INDEN jeg opdagede det lokale fantastiske Tony’s pizzaria, hvor de IKKE har udbringning…. det er i hvert fald længe siden, men på grund af de nye regulativer for persondata = min mail, navn og adresse skulle de skrive til mig.

Jeg har selv som virksomhed beskrevet, hvad jeg gør med data. Klienter, der kommer her for behandling, har i flere år underskrevet en samtykkeerklæring,  men der var alligevel mange ting jeg ikke havde tænkt over … at slette mails f.eks. Jeg ved godt, at min hjemmeside og webshop udbyder ikke bruger de oplysninger mine kunder taster ind, men nu skal jeg være sikker – undersøge, hvad de egentlig gør!

Og så skal jeg have systemer der gør, at hvis en kunde spørger kan jeg sige, hvilke oplysninger jeg har liggende om vedkommende. Det er nemt med mine journal-kort for de er fysiske – et stykke papir… men lydfiler, bookingdetaljer …. det skulle jeg lige have styr på.

Og der er væltet mails ind i min indbakke – ligesom i din… og jeg blev overrasket over, hvor jeg havde sat et elektronisk spor.

Grundlovsdag talte jeg med en kollega om, hvordan vi udveksler energi med andre, hvordan vi indgår i gruppe sammenhænge, når vi siger ja til healing – når vi siger ja til noget healing og nej til noget andet . Bagefter tænkte jeg at det måske var en passende snak for en Grundlovsdag – for hvad er reglerne / lovene for energi udveksling ? og er der overhovedet nogle ?

For når jeg nu har erfaret, at jeg på en måde er et med menneskeheden – at jeg har min egen lille private menneskebevidsthed, men jeg er også del af vores kollektive bevidsthed, hvordan er reglerne så for udveksling mellem os ? og er der nogle regler / love ? Ja, det frie valg tænker du så – og det tænkte jeg også… og så kom jeg ikke så meget længere den dag.

Men senere kom jeg i tanke om, hvordan der er forskellige metoder til at udveksle energi – i ‘gamle dage’ i klostre i Tibet var det gennem ceremonier og meditation man som en gruppe hævede energien og bevidstheden, så f.eks. et orakel kunne hæve sin bevidsthed og søge svar / rejse i bevidsthedsniveauer, der var ud over de dags-bevidste – og også ud over det, den enkelte munk kunne nå igennem en meditativ praksis.

I dag er det ikke nødvendigt i samme grad – i dag er vores kollektive bevidsthed og frekvens så høj at vi kan række ud – vi kan rejse i bevidsthed uden at være i en gruppe – og dog rækker vi ofte længere, når vi er sammen – rækker dybere ind i os selv og kan opløse  egne indre forbehold og blokeringer, der ville have hindret os i at række så langt selv.

Og analogen til GDPR opstår – for hvordan er de energetiske opsætninger i grupper og i udvekslinger?  – og er jeg stadig bundet ind i grupper som jeg ikke deltager aktivt i ? Kigger jeg på Facebook så er jeg… Kigger jeg på min bogreol så er jeg ikke, for jeg har sorteret undervejs – jeg har smidt gamle kursusmanualer ud, jeg har ryddet op og jeg kan huske, hvor meget luft det gav, når jeg gjorde det – både på hylden og i mit indre.

Det gav luft til at bruge det, jeg kunne bruge af den visdom, jeg modtog i de uddannelser – og taknemmelig anerkendelse – og gå videre med den som en – forhåbentlig klogere version af mig.

Og mens jeg sidder og funderer over det, går det op for mig, at jeg det seneste halve år har været i gang med digital og energetisk oprydning: hjemmesider, som jeg ikke selv er aktiv med bliver overdraget, uddannelser, som har beriget mig bliver lagt i erfaringsbasen så jeg kan træde min egen vej. Jeg har ryddet op på mange måder  – og det har givet luft og plads – plads til det nye, der er på vej i sommer og som jeg begynder at glæde mig til.

Jeg fandt en ny pizza leverandør, så jeg behøver ikke aktivere min konto hos Hungry.dk, men havde jeg ikke fundet Tony , så var det mit eget ansvar at mærke efter, om jeg havde brug for det eller ej – om jeg havde brug for, at de kendte min ynglingsrestaurant og menu så jeg nemt kunne bestille igen 😉–  ligesom det er mit eget ansvar når jeg siger ja eller nej til en energetisk udveksling – til en menneskelig udveksling – til en  faglig udveksling.

GDPR minder mig om mit selvansvar, og om at være bevidst om, hvad jeg siger ja og hvad jeg siger nej til, og om at valget – for det er jo blot et valg – er mit. Ansvaret er mit – ansvaret for at få ryddet op   – og derved tage ansvar for mig selv …mine data…. min energi og mine valg er mit.

Jeg har som virksomhed et ansvar for data, men jeg har også et ansvar for at beskrive, hvad jeg gør og hvordan jeg formidler energi – og det er straks en lidt større udfordring, for det er kun noget af det jeg ved og kan forklare, meget forstår jeg ikke og kan ikke forklare, men jeg må forsøge at formidle en ‘forklaring’ der kan støtte klienten eller kursusdeltageren i at kunne mærke, om vedkommende kan sige ja eller nej for det kan jeg ikke gøre for nogen – men jeg kan give mulighed for at skifte mening undervejs – retten til den frie vilje … nu også med GDPR  😘😅 

og forresten – hvis du vil se hvordan jeg overholder den GDPR med data så klik her