Magisk nytår – magisk healing 2017

Jeg arbejdede sammen med to kolleger med at støtte den nye indstrømning, der kom til os alle og vores kollektive bevidsthed i nytårsdøgnet, 31 december 2017 og det var meget store og overraskende energetiske skift, der foldede sig ud.

Vi startede kl 12 og holdt et gruppefelt til kl 12 1.nytårsdag Gitte, Betina og jeg.

Og i takt med skiftet strømmede ind  så vi, hvordan de nye energier flød ind i jordens felt  – og synet mindede mig simpelthen om søde  Mette Blomsterberg, der foldede fløde i en creme 😁  måske en chokolademusse 😘 Nye lag lagde sig blidt ind i jordens energetiske udstråling og stor var forundringen, da jeg mærkede, at en del af det, der foldede sig ind som en ny energetisk mekaniske var MAGI – en ny slags magi aktiveret af de høje frekvenser vores bevidsthed nu kan vibrere i.

Magi, som energetiske mekanisme, der kan muliggøre, at vi kan begynde at gøre magiske ting med kroppen – med vores sind – helbrede på helt nye måder.

Vi kan jo allerede helbrede i et vist niveau med energi, men i nytårsskiftet strømmede der energetiske frekvenser ind, der kan muliggøre helt nye muligheder for helbredelse på måder vi ikke helt kan forstille os!

Magi er jo ikke nyt – nærmest tværtimod ! Der er masser af  mennesker, guider og hjælpere der arbejder med magiske metoder – og mange healere, der har etableret et samarbejde med disse hjælpere om de kaldes Merlin, Elvere eller andet.

Men den indstrømning, der kom ind kl 12.05 den 31 december, var en tydelig magisk energetisk mekanisme, der vækker et nyt lag af vores iboende selvhealings mekanisme.

Vi så det som en lille perle, der ligger i os alle, et eller andet sted i vores sjælsindstrømning, og denne nye energi-frekvens giver os mulighed for at ‘opdage’ – at erkende – at vi har denne lille ‘magiske perle’ , og at vi kan aktivere den således at vi, igennem en nærmest alkymisk proces, kan åbne os selv for magisk healing – ikke via en guide, et felt, en energi eller lignende,

men igennem os selv, igennem vores egen port indtil vores egen magiske selvhealings mekanisme;

du – fra din oprindelse

jeg – fra min oprindelse

For mig er det altid nemmere at ‘opdage’, hvad der sker, når jeg arbejder sammen med andre og her var Betina og jeg i telefonisk kontakt, jeg med kaffe og sofa, Betina i regnvejr nede under hendes ‘ynglingstræ’ på marken, mens Gitte var med ‘i æteren’ travlt optaget med at forberede nytårsmenuer til forventningsfulde nytårs-kunder.

Vi var sammen og alligevel hver for sig – men hos os alle var der så mange hjælpere og væsener, at det lignede menneskemængden foran Orange scene en lørdag aften på Roskilde festival. De stod bogstavelig talt som ‘sild i en tønde’  her i haven og stuen og det samme hos Betina og Gitte – det var sjovt at få lov til at se, og vi kunne mærke denne støtte vi fik i vores hjerter.

Og det vigtige var, at vi alle tre sagde stort og dybt JA, individuelt, inde i os hver især. Det var tydeligt, at vi i dette niveau ikke kunne sige ja for hinanden, men at vi mødte hinanden i vores menneskelighed, i vores beskyttelsesmekanismer, projektioner og halløj og derigennem kunne vi hjælpe hinanden til at møde magien i os selv – og DET var magisk!

Og processen åbnede sig og portalen her hos mig startede i et nyt niveau – den største krystal startede op i frekvens og der etablerede sig en stor energetisk trekant med en ankring hos Betina og mod nord og så gik det løs:

Bevidsthed fra Andromeda kom ind og med dem en hel hale af andre galakser – indstrømninger fra nye stjerner – til nye stjerneformationer og kosmiske oprindelser, som i dette nytårs-skifte får en forbindelse til og udveksling med jordens kollektive bevidsthed.

Og vi sagde ja til at være det lokale ‘relæ’ som indstrømningerne kunne forbinde sig igennem – den tragt, hvorigennem energien kunne formidles.

Vi sagde ja til at være omformere for denne indstrømmende energi og mærkede,, hvordan vi på en og samme tid var helt uvæsentlige og samtidig enormt væsentlige, idet vi tog vores plads.

Og derefter eksploderede energien nærmest som små tornadoer som cirklede rundt – masser af farver – ja nærmest fyrværkeri – og jeg sad med en fornemmelse af, at vi var gået gennem garderobeskabet og kommet ud i Narnia!

Det var fuldstændigt virkeligt og synligt, og på samme tid var det så nyt og anderledes, at mit menneskevæsen havde lidt svært ved at forstå, at det faktisk skete 😍

Disse nye åbninger er til os alle – vi gjorde vores lille del, ligesom de mange andre mennesker, der stillede sig til rådighed, bevidst eller ubevidst  i dette døgn og de mange portaler der blev benyttet over hele verden.

Og jeg mærkede, hvor betydningsfuldt det er, at disse nye forbindelser etableres – måske fordi det er en stor del af mit arbejde at formidle disse kontakter for andre, og Betina så samtidig, hvor meget eksistentielle udfordringer og angst kan transformere og slippe gennem erkendelse af oprindelse.

Og jeg kom i tanke om sidste gang Hans Hellighed Dalai Lama var i København og give belæringer i 2015. Jeg var frivillig, så jeg stod for det meste i en informations-bod, men i den ene forelæsning jeg deltog i,startede Hans Hellighed med at tale om universets sammenhængskraft og om, at vi alle jo stammer oprindeligt fra stjernerne – we are all starseeds💫🌟

Og dengang inde i salen følte jeg mig set og genkendt i mit inderste – mens jeg sad sammen med 3999 andre!

Jeg erkendte nu, at i takt med at flere mennesker åbner for disse processer og erkendelser, er det nødvendigt at vi så også HAR muligheden for at etablere denne kontakt og udveksling – og det har vi i endnu højere grad i 2018!

I sådan et arbejde sker der ofte en masse energetisk som jeg ikke forstår, da jeg bogstavelig talt ikke har et sprog – en forståelsesramme, der kan oversætte de energetiske indstrømninger, men jeg får altid hjælp til at forstå det, jeg har brug for at forstå – til at se og mærke det jeg ‘skal’ mærke, fordi der er en eller anden plan med det.

Hvad planen er ved jeg ikke endnu, men jeg kan mærke, at der er slået en ny streng an – et nyt niveau for forårets kurser, og ligeledes for de personlige forløb der er planlagt – men, som Kierkegaard så klogt sagde: ‘Livet forstås baglæns -men må leves forlæns’ så det vil jeg prøve at gøre.

Godt nytår

Tak til Betina Schulz og Gitte Jørgensen for nytårssamarbejdet.