Road trip dag 4

Road trip dag 4, Cascade Lodge ved Lake Superior,  9 november 2016

Trump vandt – jeg blev lidt chokeret (som mange andre🙃) da jeg tændte for tv’et 😬 så det tog lidt tid at få samlet mig selv og blive klar til dagens udflugt, som er en lille hike i området … bækken og højdedraget hvor jeg bor er State park, og det vækker min indianske erindring og på min tur falder jeg over en begravelsesplads … for shamaner…. og siddende på en væltet træstamme, drages jeg ind i en rejse i tid og rum – og møder en smerte, som de også mødte i deres dødsproces.

I sommer, da jeg kørte rundt i Normandiet, opdagede jeg de energetiske konsekvenser af en død som følge af lemlæstelse. Der var der mange energetiske sjæls-rester, der var fraspaltet i dødsprocessen – fra soldater fra 1. Verdenskrig der var dræbt ved fysisk lemlæstelse, og det er denne erfaring, der skal bruges her på denne begravelsesplads

Og det er mine kompetencer med fysisk behandling, kombineret med energetisk indsigt, som der er brug for her og i en anden dimension oplever jeg mig siddende med en ring af shamaner omkring mig og en for en træder de frem og hilser mig – nogle kender jeg fra inkarnationer her, andre genkender jeg som sjæle, jeg har det privilegie at kende i mit fysiske liv nu.

Der er stor dybde, visdom og kraft i deres tilstedeværelse, og jeg spørger hvad jeg skal, og jeg skal åbne for mit hjertes dyb, for min erindring fra at være en jordisk shaman, for denne erindring er en støtte til at kunne være i det højfrekvente galaktiske arbejde jeg formidler.

Og jeg tænker, jamen det var jo mig der skulle hjælpe jer, og der er mild latter og hovedrysten for sådan hænger det ikke sammen. Alt er en udveksling og igennem at møde mig selv i min sandhed, kan de møde sig selv i deres – og det falder på plads i mig, for det er jo sådan jeg arbejder – blot ved at være i berøring, i bevidst energetisk kontakt, i kanaliseringer.

Og der er rasler og masker og ceremonier og det er så åbenbart sådan det er… for mig i hvert fald, at jeg her møder endnu en sandhed ☺️

Og jeg kan se deres sjæls rester, som er kommet af fysisk lidelse og lemlæstelse og jeg kan stille mig til rådighed og så transformeres de rester til energetiske bjørne, ulve, ravne, oddere, laks, guldsmede og det mærkes som disse rester kommer fra shamanernes samarbejde med dyrene i området dengang. Dengang optog de dyrenes kraft og brugte den i deres shamanistiske rejser, nu frigives den 🌞

Jeg bliver mindet om min datter, som i en alder af 19 år rejste til USA, til New Mexico, ud i nowhere i 3 måneder, for at arbejde i et ulve sanctuary og jeg mærker, at der er mange måder at gøre sådan et arbejde som jeg gør nu.

Turen bliver et par timers travetur og også her er der vandfald og lysninger, hvor jeg blive vækket i karmiske erindringer – og så er her bare så smukt

Road trip dag 5 klik HER  – tilbage til Road trip dag 3 klik HER