Road trip dag 5

Road trip dag 5 – sidste dag og sidste opdatering, 10 november 2016

Så er jeg klar til at køre sydpå igen, til Minneapolis hvor seminaret starter i aften .. men forinden lige en sidste opdatering fra i går, for der var jo en hel eftermiddag efter min travetur og jeg tog krystallerne med ned til søen, for at se om jeg kunne samle nogle af de erkendelser jeg havde fået de sidste 3 dage…

Jeg vidste, inden jeg tog herover, at der var noget med vores reptil- hjerne som jeg skulle finde ud af… den del af vores hjerne, som stammer fra vores krybdyr oprindelse og som står for vores fare-signaler…. og inden jeg kom havde jeg også en kontakt med vores ‘ur-tilstand’ som padder – og en fornemmelse af, at alt det her vand ville give mig noget viden om det.

 

Natten til i går blev jeg så syg… feber og ondt i halsen – ret typisk for mig, men denne gang var jeg ret uemotionel omkring det- til min store overraskelse havde jeg ikke engang ondt af mig selv 😐 hvilket jeg ellers plejer at være god til når jeg er syg 😉… og hver gang jeg vågnede, mærkede jeg denne her hals 😞 indtil det midt om natten gik op for mig, at det var mit alarm system, der var blevet tændt af alt dette her konstante højfrekvente energi-arbejde. Min krop og min hjerne gik i fare-mode og postede alarm signaler og stress hormon ud i kroppen.

Jeg mærkede ind på min hjerne og rigtig nok, ALLE soldaterne var klar til kamp ⚔️⚔️
Noget jeg synes var godt og sjovt og rigtigt, nemlig højfrekvent energi arbejde havde mit alarm-system en anden mening om, og det gik op for mig, at den del af min hjerne var på niveau med en padde, netop kravlet op på bredden 🙄😳😳😬 ikke særlig flaterende, men voldsom primitiv, helt på niveau med evolutionens start 😬😬 og idet jeg accepterede denne tilstand – ‘padde-tilstand’ – fik jeg mulighed for opgradere den del af hjernen, af mit alarm system sådan helt fysisk.

Jeg mærkede, hvordan der kom healings energi ind og arbejdede med hjernen – det næsten skramlede og pressede derinde men det var en god fornemmelse, en stor lettelse faktisk ☺️på et tidspunkt faldt jeg i søvn og da jeg vågnede næste gang, havde jeg ikke ondt i halsen og feberen var væk, men jeg havde det ret mærkeligt i hovedet 😐

Jeg tænkte, eeejj det er nok en tilfældighed… men så kom jeg i tanke om, at stress- hormoner påvirker immunsystemet så det kunne faktisk godt være. Det føltes i hvert fald som om jeg kunne sætte mit alarmsystem fri – at det ikke behøvede at blive stresset af denne her kontante høje energi-påvirkning, jeg har været i de seneste dage.
Og ved at sætte alarm systemet frit, så det ikke aktiverer de andre ‘systemer’, når jeg arbejder i disse frekvenser, sætter jeg på en måde også mig selv fri fra en række reaktioner som pres, angst, modstand og meget mere hver gang vibrationen ‘bliver for meget’ 😍 som jeg er blevet tunet i mit fysiske system, og det føles ret fantastisk i forhold til bare at skulle holde ud til ubehaget ‘gik over’

 

Interplanetarisk healing kalder mine guider det… noget som jeg har haft forbindelse med et halvt års tid, men uden rigtig at vide helt præcist, hvad det går ud på… nu har jeg så en anelse….. opgrader din padde-hjerne til kosmisk vibration, og hjælp din krop med at kunne omsætte og integrere dit udviklingsarbejde 😍😍😍 ja, måske jeg skal prøve at formulere en lidt anden overskrift, hvis jeg skal holde kurser i det 😂😂😂😂

 

Men nu skal jeg sydpå, aflevere min fine bil og checke ind på et nyt hotel, så jeg kan blive klar til Pleiadian Higher Realm seminar med Christine Day – det bliver vildt, og kan jeg klare de skift der kommer de næste dage uden ‘ubehag’, ja så er det noget det virker 😘

Tak fordi du har læst med, det har glædet mig at dele denne rejse med dig 💕

Tilbage til Road trip dag 4 klik her