Road trip dag 3

Road trip dag 3 Minnesota, tæt på den Canadiske grænse – 8 november 2016

Det blev en lang tur i dag – 7 timer, men det gik fint med kaffen, måske fordi jeg gik IND på McDonald’s i dag og stod foran et levende menneske da jeg bestilte den – og jeg var på McDonald’s et par gange på vejen, både på grund af deres kaffe, men også deres toiletter 😳 man kan mene meget om dem, men deres kaffe og deres toiletter er altid i orden, hvor end i verden man kommer … selv i Indien – Indien, som bedst som man tror det ikke kan blive værre, så bliver det værre 😱 så skal du til Indien så tag på MC D…. (nå, det et sidespring, men et godt rejsetips og det er jo også et rejse opslag, omend af den mere spirituelle slags måske 😉)

For jeg har jo denne her portal hjemme, og I der har deltaget i nogle af mine meditationer ved, at jeg altid arbejder koblet op på, og med, den og krystallerne – og portalen er så koblet op på et net af lign portaler, blandt andet Christine Day’s der ligger her i nærheden i Minnesota 😳 og den lemuriske portal, der ligger ude i søen.

Så jeg sov godt i nat, og siden har jeg haft det som om jeg holder meditationsaften… bare sådan HELE tiden…. og derfor har jeg drukket lidt mere kaffe end sædvanligt i dag, for det sætter en hel del i gang – og jeg har haft meget røde kinder kan jeg mærke, selvom jeg kun har kørt bil 😂

Det er Dansker land heromkring – masser af skandinaver udvandrede til Michigan og Minnesota og det er tydeligt på navne, gårdene og meget andet… men turen syd om Lake Superior gik også igennem ‘indianerland’ og det kunne ses på stednavnene der var indianske , men kunne også mærkes tydeligt energetisk ..

 

 

Jeg gjorde holdt ved en ‘State park’ med et indiansk klingende stednavn og sad ved vandfaldene noget tid – det gjorde godt at blive forbundet med vandet OG klipperne 😃 og så måtte jeg jo tage en lille bitte sten eller to med i lommen 😘
Jeg skal blive her til torsdag morgen, hvor jeg kører til Minneapolis til seminar, og det er godt kan jeg mærke –
Vi ses derude og tak for alle jeres søde kommentarer og tilbagemeldinger 💕

Road trip dag 4 klik HER  – tilbage til Road trip dag 2 klik HER