Road trip dag 2

Road trip dag 2: Lake House på Copper Island – 8 november 2016

Turen nordpå er fantastisk .. det er meget varmt for årstiden så der er stadig blade på træerne nogle steder, men som jeg kommer nordpå bliver der længere mellem bladene og bilerne … jeg kører ind på en McDonald’s drive thru og forsøger at købe en stor kop kaffe – forsøger, for damen i højtaleren siger højt og klart: jeg forstår ikke et ord af, hvad du siger 😱😱 min stærke britiske accent er sort snak her, men jeg er vedholdende, og jeg får min kaffe, den er god og jeg drikker den undervejs, mens jeg hører Lucas Graham på en lokal radio-station 😍

Og mens jeg kører, sidder jeg og funderer over, hvor lidt jeg egentlig ved – jeg tror jeg ved noget – jeg mener at kunne mærke og genkende min sjæl som den Plejade energi, der italesætter sig som Alia, men så i morges opdagede jeg, at det ikke udelukkende er denne bevidsthed jeg bærer ned i min sjæl, der er andre og de prøver at ‘råbe mig op’ og da jeg tit er sådan lidt tungthørende 😐 skal de råbe ret højt.
Derfor hjælper det, når jeg bevæger mig væk fra den hjemlige og arbejdsmæssige støj, og sidder i en bil uden distraktioner .. udover den jeg selv laver, selvfølgelig.

Jeg opdager, at med min bevidsthed om min sjæl, når jeg åbner mig for en dybere kontakt og erkendelse, kommer der mulighed for at min begrænsning kan ændre sig.

Alia har i flere år arbejdet på (kan jeg se i bakspejlet), at jeg skulle ‘opdage’ hende/mig/os og det er først for nyligt at jeg blev sådan bevidst bevidst med specifikt navn og ‘position’ om denne oprindelse, og straks troede jeg SÅ!!! ….NU ved jeg hvem jeg er, hvem min sjæl er ☺️jubiiii 😊

Det holder så lige til en samtale med min kollega Karina,  hvor vi opdager, da vi sidder og mærker ind sammen, at der er flere bevidstheder/entiteter knyttet til i hvert fald i vores sjæle, og at der til de enkelte bevidstheer også er knyttet forskellige guider –
ja, siger Karina – det har jeg set under det første kursus i guide-kontakt!!!! 😳😳 og det er altså også lææænge siden, og så sidder jeg så her og må re-justere viden, antagelser, indsigter, som endnu engang var begrænset af der hvor jeg var på min rejse, endnu engang var begrænset af min kapacitet.

Jeg tænker YES, det er godt dette her, og dernæst åååhh nej, for hvor er så sandheden? Og dette her vi tror nu, det er jo så heller ikke ‘sandheden’ .. i hvert fald ikke næste år🙃

 

Og hvad gør man så, når man godt kan li sandhed ? Ja, som jeg ser det lige nu, er der så mange niveauer, så mange dimensions lag, at noget godt kan være sandt i et niveau, og usandt i et andet hvor indsigten, bevidstheden er en anden.

Og på en vis måde er det en lettelse for mit ego, der gerne vil vide, styre og have ret, for så kan det få ret i et niveau, imens den sjælelige del af mig kan flyde ud, ind, op og ned og afprøve nye tilstande væren, indsigt og erkendelse om, hvem jeg nu mon egentlig for en, der bor i denne hersens krop, der får lov til at køre rundt her i Guds eget land – og drikke kaffe – og sove til lyden af bølgeskvulp 🌊

Road trip dag 3 klik HER – tilbage til Road trip dag 1 klik HER