Meditation på webinar

Alle mine meditations-serier er online serier, det vil sige at du deltager hjemmefra og logger på webinar-programmet  zoom på din pc, ipad eller mobil.

Har du købt en serie:

er videoer og evt. lydfiler fra alle seriens episoder efterfølgende frit tilgængeligt på seriens  informations-siden et år efter dit køb.
Du kan downloade videoer og lydfiler på din egen enhed eller dropbox/sky og således have uendelig adgang.

Du ser linket til informations-siden på din købs-kvittering og når du logger på din konto i webshoppen her

Bemærk at du skal gemme din købs-kvittering og klikke på linket der,  eller logge på din konto for at se alle informationer og replay af de serier du har købt.

Jeg benytter webinar programmet ‘Zoom’ til afholdelse af live-meditationer mm.

For at du som deltager kan gøre brug af Zoom, skal du åbne og  downloade Zoom til din pc eller tablet.

Er det en serie er det oftest et og samme link til alle seriens episoder.

Sådan gør du fra PC, tablet eller mobil

Når du klikker på linket til webinaret fra din PC, vil du automatisk blive bedt om at åbne og køre programmet Zoom på din pc.

Klikker du på linket fra en Ipad eller telefon vil linket automatisk bede dig om at åbne zoom-app’en, som du skal benytte til at være med i webinaret live.

Sker det ikke automatisk, eller kan du ikke få det tilsendte link til at virke, skal du downloade zoom appen og taste  mødenummet manuelt.
Dit mødenummer står på seriens informations-side – der hvor du finder video og lydfiler. Klik på linket på din kvittering så kommer du til siden.

Jeg prøver altid at logge på i god tid, så du kan checke lyd og billede. Du kan også teste på forhånd her https://support.zoom.us/hc/en-us/articles/115002262083-How-Do-I-Test-Prior-to-Joining-a-Meeting-

Du kan også prøve at logge på før webinaret starter  – er du på en pc, så ender du i webinar rummet og dette billede – og så virker det! er du på mobil eller tablet får du muligvis besked på at vente til værten = mig logger ind – så virker det også!

Specielt for gratis webinarer:

Har du har tilmeldt dig et gratis webinar, får du dagen før tilsendt dit link så du kan være med live i webinar-rummet.

Du kan også efterfølgende se videoen på min gratis side.

Se instruktions-video fra zoom om at deltage i webinar her.

ZOOM MØDE – Personlig session

Har du tid til en personlig session, står dit link til vores zoom video møde på din aftale-bekræftelse (mail).

Du logger på ved at klikke på linket, og du mødes måske af en besked, hvor du skal vente på at værten logger på – så er du det rigtige sted og du kan bruge funktionerne til at checke at lyd og kamera er sat rigtig til.

Benytter du Ipad eller mobil,  skal du ofte downloade zoom appen samt give zoom lov til at benytte kamera og mikrofon først – ellers kan jeg ikke høre eller se dig!

Når du har downloadet app’en, så gå til ‘indstillinger’  på Ipad’ens forside,  kør helt ned til zoom-app’en, klik på den og giv Zoom lov til at få adgang til Mikrofon og Kamera.

Nu kan du åbne mødet og jeg kan se og høre dig.

Stil din mobil på et fast underlag – så slipper du for at bruge energi på at holde den, og jeg slipper for at billedet flytter sig – det gør det hele lidt mere roligt!

Du kan se video instruktioner fra zoom her

Du kan teste lyd og billede med et test møde her