Til seminar med Christine Day i USA

6 november 2016: Så er jeg på vej – til Minnesota, USA for 4 gang – til seminar med Christine Day, men først skal jeg op til Lake Superior og sidde og se ud på denne her kæmpestore sø, på den Lemuriske portal der er ude i søen og arbejde med den højfrekvente energi der er i området :)

I fortsættelse med arbejdet med ‘Den energetiske krop’ tager jeg et nyt skridt i det at arbejde med bevidsthed, krop og den inteligente forbindelse, der er med vores bindevæv – vandet i vores krop Vores vores fantastiske krop som vi bor i netop nu, og som bl.a. gennem vandet kan integrere disse højfrekvente vibrationer og åbne for kosmisk healing – og kontakt til flere dimensioner af os selv – hvilket er derfor jeg skal sidde og se ud på Lake Superior flere dage i træk ;)

Det bliver SÅ GODT

Klik for næste afsnit HER