Parkinson og hjernehealing

fysisk healing online

Denne healing er for dig, der har parkinson eller andre hjerne-diagnoser og ønsker at styrke din hjernes funktioner med healing.

I denne healing arbejder jeg specifikt med de dele af hjernen der påvirkes, når du har Parkinson. Den energetiske formidling stimulerer vævets energetiske udstråling i hjernestammen, basal ganglierne, substantia nigra og området generelt og derigennem produktionen af dopamin.

Sådan gør du

Når du køber adgang i webshoppen her, modtager du straks et link til video og lydfil af healingen.

Du kan modtage healingen ved at streame videoen, og du kan downloade lydfilen.

Healingen varer 40 minutter og det anbefales at lytte eller se den hver dag de første 2-3 uger og derefter 2-3 gange om ugen, hvorefter effekt af den energetiske formidling kan forventes efter 2-3 måneder.

Det er nemt.

Når du køber adgang i webshoppen her, modtager du straks et link til en video samt lydfil med  healingen, og du kan begynde at modtage healing.

Hvad er fysisk healing?

Fysisk healing er en metode til at aktivere vævs energetisk udstråling. Formidlingen er energetisk og stimulerer frekvensen og balancen i kroppens udstråling.

Det er gennem vævets energetiske udstråling, den æteriske del af dit energisystem det fysiske væv får et mere befordrende miljø for fysisk balance.

Hvorfor er energetisk arbejde vigtigt?

Healingen skaber en energetisk balance – din krop skal derefter, igennem en udveksling med denne balance, skabe en bedre fysisk balance – dette er selvhealing.

Der formidles også healing og balancering til den måde din bevidsthed har reageret på narkose på gennem udvidelse, nedlukning eller andre reaktioner.

Hvordan formidles healingen

Du modtager healingen ved at se videoen eller lytte til lydfilen. Videoen kan streames og lydfilen kan også downloades.

Healingen varer 40 minutter og det anbefales at lytte eller se den hver dag de første 2-3 uger og derefter 2-3 gange om ugen, hvorefter effekt af den energetiske formidling kan forventes efter 2-3 måneder.

Når du har hørt den nogle gange kan du gå over til blot at have transmissionen kørende i baggrunden – måske med lav lyd, når du tager en lur eller er optaget af andre gøremål.

Pris kr. 150.- for ubegrænset adgang til video og lydfil til én person.

Du kan streame video og lydfil minumum et år efter køb – download materialet og  få ubegrænset adgang.