Operation og narkose –

fysisk healing online

Denne healing er for dig der er blevet opereret og/eller har været i narkose.

Du kan bruge healingen som hjælp til heling som ‘ny-opereret’ , men også som hjælp til at balancere og slippe oplevelser og erindringer om operationer, du har fået igennem livet.

Sådan gør du

Er du ‘ny-operereret’ kan det anbefales at høre transmissionen hver dag efter din operation, så du får hjælp til at finde din balance fysisk og bevidsthedsmæssigt.

Arbejder du med gamle operationer så mærk efter, hvor ofte du skal høre transmissionen.

Reagerer følelsesmæssigt eller får udrensnings-symptomer så mærk efter, om du har brug for en lille pause, eller om du har brug for transmissionen til at komme igennem processen og lande i dig selv.

I denne healing arbejdes der blandt andet med:

hvordan din bevidsthed reagerer på narkosen og om du lander balanceret efterfølgende,

med narkosens fysiske påvirkning og selve indgrebet,

kroppens evne til at restituere sig og hele og

fysiske, følelsesmæssige og energetiske chok.

Det er nemt.

Når du køber adgang i webshoppen her, modtager du straks et link til en video samt lydfil med  healingen, og du kan begynde at modtage healing.

Hvad er fysisk healing?

Fysisk healing er en metode til at aktivere vævs energetisk udstråling. Formidlingen er energetisk og stimulerer frekvensen og balancen i kroppens udstråling.

Det er gennem vævets energetiske udstråling, den æteriske del af dit energisystem det fysiske væv får et mere befordrende miljø for fysisk balance.

Hvorfor er energetisk arbejde vigtigt?

Healingen skaber en energetisk balance – din krop skal derefter, igennem en udveksling med denne balance, skabe en bedre fysisk balance – dette er selvhealing.

Der formidles også healing og balancering til den måde, din bevidsthed har reageret på narkose på gennem udvidelse, nedlukning eller andre reaktioner.

Hvordan formidles healingen

Du modtager healingen ved at se videoen eller lytte til lydfilen. Videoen kan streames og lydfilen kan også downloades.

Når du har hørt den nogle gange, kan du gå over til blot at have transmissionen kørende i baggrunden – måske med lav lyd, når du tager en lur eller er optaget af andre gøremål.

Pris kr. 100.- for ubegrænset adgang til video og lydfil til én person.

Du kan streame video og lydfil minumum et år efter køb – download materialet og  få ubegrænset adgang.