Indre balance – balance i livet 

8 transmissioner med 30 minutters kanaliseret meditation nu nedsat til 100.-

Denne serie er kanaliseret fra de bevidsthedsniveauer, der er til rådighed for os nu.

Formidlingen sker via mine ‘sædvanlige’ guider Kryon, Metatron, Ashtar og forskellige repræsentanter fra Det Galaktiske Råd, men derudover er der ikke så meget sædvanligt ved serien.

Alt er nyt, på den måde at formidlingen forbinder dig til en udveksling med de nye bevidsthedslag og energier, der er til rådighed.

En pc er et godt billede … hvis du forestiller dig at du er vant til at arbejde i word, så har du flere  forskellige funktioner der gør, at du kan formidle din tekst, din viden på en måde, der virker for dig og som viser et sandt udtryk af det du ønsker at beskrive.

I denne nye serie får du et nyt program – et program der matcher de bevidsthedsniveauer, der er tilgængelige nu.

Et program, der er special designet netop til dig, så DU kan få den udveksling der er præcis den rette for dig.

Serien er optaget i efteråret 2018

Se den gratis intro meditation

Emnerne er:

1 episode: åbning til og kontakt med flere dimensionslag af dig selv, din krop og din bevidsthed.

2 episode: kontakt og balance i forhold til de store skift, der sker i vores kollektive bevidsthed og hjælp til at holde din egen balance når du påvirkes personligt.

3 episode: kontakt til universets sammenhængskraft og kærlighedens visdom, der er som en kosmisk udveksling – en tilstand vi er en del af.

4 episode: at sove ! både at falde i søvn og sove uforstyrret, de forskellige faser i søvn og erkendelse af underbevidste mønstre der forstyrrer.

5 episode: opgradering af din hjerne og nervesystems energetiske balance fra dit pandechakra.

6 episode: Lettelse til dit hjerte og opgradering af hjerne og nervesystem via dit krone chakra

7 episode: Følelser og familie. Støtte til at forvandle mønstre der aktiveres i dine familie-relationer.

8 episode: Det frigørende åndedræt – at blive flydende og bevægelig også når du møder store energetiske skift og personlige udfordringer.

Når får straks adgang til alle episoder, og kan arbejde med de enkelte episoder. Du kan høre en enkelt episode flere gange, hvis du mærker det er godt, og ellers går du frem i det tempo der passer dig.

Tillad dig tid til reaktion og integration – for nogle er det få dage eller en uge, for andre er det godt at genhøre en episode flere gange, før du går videre.

Lyt til dig selv og mærk, hvad du trækkes til.

Praktisk

Pris for hele serien med ubegrænset adgang til video og lydfil til download er nu nedsat til kr. 100  for én person.

Du kan bruge video og lydfil efterfølgende som din daglige meditation, afspænding eller til at ‘sove på’ – mulighederne er ubegrænsede.

Lydfilen giver mulighed for, at du kan downloade og derefter bruge meditationen offline – smart, hvis du vil gå tur eller sove til transmissionen.

Har du allerede købt serien, ser du alle informationer på din kvitteringsmail eller når du logger på din konto.

Når du har gennemført dit køb, får du  straks adgang til informations-siden med alle transmissionerne.

Kanaliseret meditation

I ‘gamle dage’ – altså for 5-10 år siden – var vi mange, der havde en daglig meditations-praksis, hvor vi trænede vores sind så vi ikke identificerede os med vores følelser, ryddede op i vores projektioner, fik mere ro i krop og sind og derved en bedre og mere afslappet dag.

I dag kan vi lytte til kanaliseringer som i denne serie, og derved få hjælp til at komme i de tilstande, i den renhed og ro vi tidligere selv skulle ‘arbejde’ for at komme i. Formidlingerne løfter dig ind i disse tilstande, og derudover formidles der hver gang healing til de indre mekanismer, følelser, gamle traumer som hindrer roen, som hindrer balancen.

Så at lytte til en kanaliseret meditation er derfor meditation, terapi, healing, spirituel udvikling på en gang.

Du får hjælp til at åbne til erkendelser både bevidst og ubevidst,

du får energetisk udveksling med sin sjæl,

du får forbindelse og udveksling med niveauer af din bevidsthed som tidligere har været ubevidst.

Alt dette kan ske, fordi formidlingen er meget højfrekvent og ren.

Fordi formidlingen’s opsætning er, at du selv arbejder i en direkte udveksling – ikke nødvendigvis via mig.

Jeg, mit felt og udveksling med disse universelle kræfter og mine guider, bruges til at skabe en støtte til at du, hvis det er sandt for dig, kan række ud, kan udveksle, kan få healing, balance og indsigt på en måde som er den rette for dig.

Metoden

Healing og kanalisering kan gøres på mange forskellige måder og jeg arbejder altid uden direkte at gøre, sende, rette eller korrigere dit energisystem. Det felt og energi der formidles lægger sig som en impuls, en invitation til dig og er det sandt for dig, er det noget du kan bruge konstruktivt, så vil dit energisystem, dit sind og din bevidsthed begynde at åbne sig og indgå i en energetisk udveksling.

Nogle mærker dette fysisk energetisk eller følelsesmæssigt, andre ikke. Nogle er med og lytter til meditationerne fordi de bare VED at det er vigtigt for dem, også selvom de ikke forstår hvorfor.

Vi har brug for at blive mødt

Det, at blive mødt og rummet præcist som du er, er for mange en kæmpe lettelse. Deltagere har meldt tilbage at de har længtes efter dette – nogle opdager det først når det sker – når de endelig bliver rummet uden at skal lave sig selv om eller regulere sig til noget udefrakommende, erkender de hvilken dyb nærmest eksistentiel lettelse det er og også at det åbner for en meget dyb kontakt med sig selv.

Du vil få fysisk og følelsesmæssig healing der passer præcist til dig og der hvor du er når du lytter, og du kan se og lytte til de enkelte episoder efterfølgende.