Indre balance - balance i livet 

 

Meditation og healing på webinar, afholdt hver anden torsdag i efteråret 2018
DU kan stadig købe serien og arbejde med de enkelte episoder !
Den første episode - intro episoden er gratis -  se eller gense den her

Episodernes indhold:

1 episode: åbning til og kontakt med flere dimensionslag af dig selv, din krop og din bevidsthed.

2 episode: kontakt og balance i forhold til de store skift, der sker i vores kollektive bevidsthed og hjælp til at holde din egen balance når du påvirkes personligt.

3 episode: kontakt til universets sammenhængskraft og kærlighedens visdom, der er som en kosmisk udveksling - en tilstand vi er en del af.

4 episode: at sove ! både at falde i søvn og sove uforstyrret, de forskellige faser i søvn og erkendelse af underbevidste mønstre der forstyrrer.

5 episode: opgradering af din hjerne og nervesystems energetiske balance fra dit pandechakra.

6 episode: Lettelse til dit hjerte og opgradering af hjerne og nervesystem via dit krone chakra

7 episode: Følelser og familie. Støtte til at forvandle mønstre der aktiveres i dine familie-relationer.

8 episode: Det frigørende åndedræt - at blive flydende og bevægelig også når du møder store energetiske skift og personlige udfordringer.

Denne serie vil blive kanaliseret fra de helt nye bevidsthedsniveauer, der er til rådighed for os når serien starter. Formidlingen sker via mine 'sædvanlige' guider Kryon, Metatron, Ashtar og forskellige repræsentanter fra Det Galaktiske Råd, men derudover er der ikke så meget sædvanligt ved serien.

Alt er nyt, på den måde at formidlingen forbinder dig til en udveksling med de nye bevidsthedslag og energier, der er til rådighed.  En pc er et godt billede ... hvis du forestiller dig at du er vant til at arbejde i word, så har du flere  forskellige funktioner der gør, at du kan formidle din tekst, din viden på en måde, der virker for dig og som viser et sandt udtryk af det du ønsker at beskrive.

I denne nye serie får du et nyt program - et program der matcher de bevidsthedsniveauer, der åbner sig til efteråret.

Et program, der er special designet netop til dig, så DU kan få den udveksling der er præcis den rette for dig. Jeg kender ikke programmet helt endnu, men jeg kan mærke, jeg er i træning og uddannelse til at kunne formidle det, når serien starter!

I 'gamle dage' - altså for 5-10 år siden - var vi mange, der havde en daglig meditations-praksis, hvor vi trænede vores sind så vi ikke identificerede os med vores følelser, ryddede op i vores projektioner, fik mere ro i krop og sind og derved en bedre og mere afslappet dag.

I dag kan vi lytte til kanaliseringer som i denne serie, og derved få hjælp til at komme i de tilstande, i den renhed og ro vi tidligere selv skulle 'arbejde' for at komme i. Formidlingerne løfter dig ind i disse tilstande, og derudover formidles der hver gang healing til de indre mekanismer, følelser, gamle traumer som hindrer roen, som hindrer balancen.

Så at lytte til en kanaliseret meditation er derfor meditation, terapi, healing, spirituel udvikling på en gang.

Du får hjælp til at åbne til erkendelser både bevidst og ubevidst,

du får energetisk udveksling med sin sjæl,

du får forbindelse og udveksling med niveauer af din bevidsthed som tidligere har været ubevidst.

Alt dette kan ske, fordi formidlingen er meget højfrekvent og ren. Fordi formidlingen's opsætning er, at du selv arbejder i en direkte udveksling - ikke nødvendigvis via mig. Jeg, mit felt og udveksling med disse universelle kræfter og mine guider, bruges til at skabe en støtte til at du, hvis det er sandt for dig, kan række ud, kan udveksle, kan få healing, balance og indsigt på en måde som er den rette for dig.

Pris for hele serien med ubegrænset adgang til video og lydfil til download kr. 600.- for én person.
Du kan bruge video og lydfil efterfølgende som din daglige meditation, afspænding eller til at 'sove på' - mulighederne er ubegrænsede.

Lydfilen giver mulighed for, at du kan downloade og derefter bruge meditationen offline - smart, hvis du vil gå tur eller sove til transmissionen.

Du køber adgang i webshoppen HER  

Har du allerede købt serien,  ser du alle informationer på din kvitteringsmail eller når du logger på din konto her

Når du har gennemført dit køb, får du adgang til informations-side med tilmeldings-link og anden praktisk information. - du tilgår alle videoer og udskrifter på linket på din kvitterings-mail, eller ved at logge ind på din konto i webshoppen

Se begivenhederne på facebook her

Fællesskab

Derudover etableres der fra start til slut et gruppefelt, som kan støtte dig i din reaktion på og integration af de forandringer ,der sker i vores kollektive bevidsthed, og som vi alle påvirkes af på forskellig vis.

Om metoden:  

Seriens indhold er kanaliserede energetiske transmissioner, primært fra bevidsthederne Kryon og Metatron med støtte fra den Galaktiske kommunikationsportal der er etableret i mit arbejdsfelt.

Portalen er ligeledes etableret i et samarbejde med flere fysiske krystaller, der kan formidle den krystallinske vibration og bevidsthed, der er en stor del af arbejdet.

I portalen er der etableret et adgangspunkt til forskellige Stjerne-bevidstheder, hvilket vil give mulighed for, at du der deltager får den energetiske kontakt og støtte, som netop er din, og den du har brug for på dette tidspunkt i din erkendelsesproces og udvikling.

Prøv en healingstransmission på min gratis side her