2 transmissioner til Vintersolhverv og Nytår 2021 med Plejaderne, Kryon og det Galaktiske Råd

*
se video eller lyt til lydfilerne

*

I 2019 afholdt jeg en nytårs transmission

i 2020 afholdt jeg en vintersolhvervs transmission

i 2021 holder jeg begge dele således:

Nytårs meditation:

Transmissionen er afholdt og du ser den nedenfor.

I meditationen arbejder vi  med den effekt pandemien har haft på dit personlige liv og måske også på din fysiske krop i 2021.

Vi åbner til de kosmiske indstrømninger der kommer til os startende her i nytårsdøgnet.

Gennem en kontakt til dit fysiske nervesystem kan du åbne til dit eget lys – til dit menneskevæsen på et nyt niveau og her sige velkommen til det nye år

Om meditationen

I hele nytårs døgnet formidles der fra det Galaktiske samfund en meget stærk og ren bevidsthed og energi ind til vores klode.

Denne proces begynder, når nytårs døgnet starter på Samoa og Kiribati ude i Stillehavet, som holder nytår kl 11.00 dansk tid

Derefter åbnes nytårs døgnet i de forskellige tidszoner, og 13 timer senere – kl 24 – holder vi så nytår i Danmark og den kosmiske indstrømning flyder ind til vores tidszone.

Transmissionen starter derfor kl. 10.30, og den første halve time arbejder vi  med det år, der er gået og kl 11, hvor nytårs-processen startede på kloden, formidler Plejaderne en direkte forbindelse til den kosmiske energi, der åbner sig for os alle i nytårsdøgnet.

Deltagelse i live meditationerne er gratis, men evt. donation (f.eks. 25/50 kr) modtages med tak på mobilepay 87725 eller Jyske bank 5066-1597695

Jeg glæder mig til vi ses.

Se nytårs transmissionen fra 2019 her

Se video af årets nytårstransmission her – den er optaget den 31 december 2021

Lyt til lydfilen her

Se video af årets solhvervs meditation her – den er optaget den 20 december 2021

Lyt tl lydfilen her

Vintersolhvervs transmission:

Mandag den 20 december er afholdt – og du kan se den nedenfor.

Transmissionen tog udgangspunkt i det kosmiske kraftcenter Uluru i Australien fortsat er og min forbindelse dertil. Det bliver igen Plejaderne der åbner det rum vi skal arbejde i og som formidler kraft og støtte til vi mennesker og de fortsatte skift vi oplever i vores bevidsthed.

Vi er som mennesker inviteret til at bevidne disse kosmiske indstrømninger – og når du bevidner er der mulighed for, at du – i dig selv – kan få ny og dybere kontakt med andre dimensions-lag af dig selv.

For det er, når vores kollektive bevidsthed udvides, at vi får mulighed for at opnå samme udvidelse i os selv.