Forår og følelser

Meditation, healing og spirituel terapi

5 episoder med hvert sit tema

 Ny pris for hele serien: kr. 400.-
Du får ubegrænset adgang til video, lydfil til download samt udskrift af alle episoder.

Du køber adgang i webshoppen HER  

Har du allerede købt serien,  ser du alle informationer, når du logger på din konto her

Når du har gennemført dit køb, får du adgang til informations-side med tilmeldings-link og anden praktisk information. - du tilgår alle videoer og udskrifter på linket på din kvitterings-mail, eller ved at logge ind på din konto i webshoppen

Vi arbejder med: 

Intro: Generel metode til at arbejde med følelser

Episode 1: Håb

Episode 2: Styrke og vedholdenhed.

Episode 3: Glæde og åbning til din egen kontakt med Gudsbevidsthed - gudsgnisten.

Episode 4: Forsoning med dig selv og kærlighed til dig selv.

Læs uddrag af disse episoder på facebook gruppen Meditation med Merethe Bonnesen 

Hver gang arbejder vi med et følelsesmæssigt tema, hvor du gennem den renhed, der formidles fra Kryon og Metatron, kan arbejde med og genkende alle følelser uden at blive personligt tynget .

Den høje frekvens hjælper dig til at møde følelsen, se visdommen i den og det mønster den har skabt i din personlighed og derigennem transformere din tilknytning og identitet med denne følelse.

Der vil også være mulighed for at få hjælp og støtte til aktuelle følelsesmæssige problematikker du er i / arbejder med / føler dig tynget af, som måske er andre end månedens enme.

 

Se intro meditationen der blev afholdt 1 februar
Læs udskriften her:
01.02.18 intro forår og følelser udskrift

2018 og det store skift det nye år bringer

- giver os mulighed for helt nye måder at arbejde med energetisk healing. Vi har mulighed for transformation og erkendelser i nye niveauer og derved mulighed for at frisætte os selv på nye måder og få kontakt med en mere 'nutidig' og samtidig 'oprindelig' udgave af os selv.
Denne serie tager udgangspunkt i vores følelser og de mønstre og identiteter, der er knyttet til vores følelser. Hver episode har en bestemt følelse som tema, og igennem den energetiske transmission der formidles guides du igennem din egen individuelle proces og følelsesforløsning som både kan give dig indsigt men også forståelse for den måde du har brugt følelsen til måske at beskytte dig selv på, til at skabe projektioner eller til at distancere dig fra dig selv. Vi har alle mange mange forskellige beskyttelsesmønstre knyttet til vores følelser, og serien giver dig mulighed for at transformere de overbevisninger DU har om dine følelser og derigennem opnå større følelsesmæssig robusthed og balance.

Fællesskab

Derudover er der etableret et gruppefelt, som kan støtte dig i din reaktion på og integration af de forandringer ,der sker i vores kollektive bevidsthed, og som vi alle påvirkes af på forskellig vis. Du tiltræder dette gruppefelt når du hører serien.

Om metoden:  

Seriens indhold er kanaliserede energetiske transmissioner, primært fra bevidsthederne Kryon og Metatron med støtte fra den Galaktiske kommunikationsportal der er etableret i mit arbejdsfelt.

Portalen er ligeledes etableret i et samarbejde med flere fysiske krystaller, der kan formidle den krystallinske vibration og bevidsthed, der er en stor del af arbejdet.

I portalen er der etableret et adgangspunkt til forskellige Stjerne-bevidstheder, hvilket vil give mulighed for, at du der deltager får den energetiske kontakt og støtte, som netop er din, og den du har brug for på dette tidspunkt i din erkendelsesproces og udvikling.

Prøv en healingstransmission på min gratis side her