Din visdom, dit liv og din indre rejse

En kanaliseret meditations-serie på webinar – optaget i efteråret 2019

Serien er afholdt og derfor nedsat til kr. 400.- se den i webshoppen her

Går du den vej i livet, der er din?

Kender du den måske slet ikke?

Eller ved du godt, hvilken vej der er din, men du farer nemt vild – måske kommer du slet ikke afsted?

Så er du ikke alene!  Vi er mange, der nogle gange kommer på lange omveje, mister orienteringen – også selvom vi måske har investeret i diverse ydre hjælpemidler som diverse behandlere, kurser, vejledere og andre  toptunede transportmidler med GPS og lignende

Vi er også mange, der hellere vil følges med nogle vi tror er klogere end os selv – som ved bedre, som måske lever et liv, der er attraktivt og har en vej vi gerne vil følge.

Men det kan gøres anderledes

Det KAN lade sig gøre at følges med nogen og samtidig finde din egen vej

Det KAN lade sig gøre at få en hjælp og støtte som hjælper dig til at mærke, hvilken vej der er din sande vej – hvilken vej DU skal gå.

Er det ikke besværligt, siger du måske?

Det er da nemmere at få at vide, hvad der er bedst for mig og så gøre det?

Måske har du hidtil søgt hjælp der anviser, hvilken vej der er den helt optimale for dig.

Og jo, umiddelbart er det jo besnærende at få det optimale svar serverende – og jo, det kan godt være mere besværligt og udfordrende undervejs, men når først dit sind og din krop finder tricket – mærker hvordan DU mærker, hvad der er det sande for dig, så er det så givende,  at du bare ikke har lyst til andet.

Se intro meditationen her:

Seriens indhold:

 1. episode: Bliv guidet af Plejadene ind i dit reneste udgangspukt
 2. episode: Kanaliseret fra det oprindelige folk, Aboriginals som formidler en unik kontakt mellem ånd og krop

 3. episode: Sirius indbyder til til energetisk udveksling med galaktisk energetisk eksistens.

 4. episode: Bevidst kontakt med din energetiske sansning, dine følelser og din krop

 5. episode: Ind i din stilhed, hvorfra du kan få svar fra din dybe eksistens.

 6. episode: Ind i stilheden, hvorfra du kan mærke din egen støtte og din retning

Vil du følges med mig?

Denne serie inviterer dig på rejse i dit indre – på rejse i dit kosmiske væsen – på ‘walkabout’  –  ‘vision quest’    – og det er dig, der sætter retningen – den energetiske formidling giver dig støtte til at kunne se og mærke de døre, du kan åbne – de adgange i dit sind du ikke får øje på selv, fordi dine ubevidste beskyttelses-mekanisker slår til og gør dem usynlige.

Vi har alle gamle ubevidste stier i vores sind, der ofte styrer, hvor dybt vi kan gå i os selv. Når du mediterer i denne gruppe til disse kanaliserede formidlinger, får du hjælp til at se andet end disse ubevidste stier og derved åbne for nye veje i dit sind og i dit liv.

Vi følges i godt selskab med det guidede felt jeg arbejder i – det er etableret af Plejaderne og landskabet vi skal rejse i væves af flere kosmiske bevidstheder som Kryon, Metatron, Det oprindelige folk og mange mange andre.

Feltet er designet således, at det formidler adgang til de kontakter, udvekslinger og bevidstheder du selv har brug for at møde og arbejde med – således åbnes der til et uendeligt antal af tilstande, nemlig de, som alle I som deltager har en udveksling med, så det du møder er dit – dine kontakter – din rejse!

Formidlingen har udelukkende det formål at hjælpe dig til den kontakt – ikke at styre eller bestemme, hvad eller hvor du skal hen.

Vil du med?

Serien er afholdt og du får derfor straks adgang til video og lydfiler af alle episoder, som du kan arbejde med som du har lyst.

Hver episode er på 30 minutter.

Hele serien er nu nedsat til 100.- i webshoppen

Vi arbejder med mange emner undervejs som

 • at finde dit næste mål
 • hvad styrer din vej? din sjæl eller din barndoms læringer?
 • at åbne til din indre vejledning
 • tillid til din vej
 • forhindringer og modstande undervejs – hvor kommer de mon fra? og hvad hjælper de dig med?
 • hvornår mistede du tilliden til, at du kunne og ville gå selv?
 • hvad er mon din sandhed? og er det egentlig sandt det du mærker?

og overordnet åbner for processer, som hjælper dig dybere ind i dig selv og den visdom du indeholder.

Hvordan gør du

Når du køber serien får du straks adgang  video og lydfiler af alle episoder i et år efter dit køb. Du kan downloade materialet og få uendelig adgang.

Serien er designet således, at du får aktuel støtte og indsigt netop der, hvor du er i dit liv, når du lytter – til de problematikker eller udfordringer der er aktive lige der.

Du kan downloade lydfilen så du har den også offline og du kan streame videoen og arbejde med transmissionerne som daglig meditation eller som udviklings-støtte nogle gange om ugen – helt op til dig selv.

Alle, der deltager i selve serien, får yderligere støtte af det visdoms felt, der etableres som gruppe felt for de 6 formidlinger.

Det første webinar var en oplevelse ud over det sædvanlige.  Jeg er så taknemmelig over at få lov til at få “et udvidet syn” med mig, på min vej,

Generelt om metoden

I ‘gamle dage’ – altså for 5-10 år siden – var vi mange, der havde en daglig meditationspraksis, hvor vi trænede vores sind så vi ikke identificerede os med vores følelser, ryddede op i vores projektioner, fik mere ro i krop og sind og dermed en bedre og mere afslappet dag.

Så at lytte til en kanaliseret meditation er derfor meditation, terapi, healing, spirituel udvikling på en gang.

Du får hjælp til at åbne til erkendelser både bevidst og ubevidst,

du får energetisk udveksling med sin sjæl,

du får forbindelse og udveksling med niveauer af din bevidsthed som tidligere har været ubevidst.

Alt dette kan ske, fordi formidlingen er meget højfrekvent og ren. Fordi formidlingens opsætning er, at du selv arbejder i en direkte udveksling – ikke nødvendigvis via mig. Jeg, mit felt og udveksling med disse universelle kræfter og mine guider, bruges til at skabe en støtte til at du, hvis det er sandt for dig, kan række ud, kan udveksle, kan få healing, balance og indsigt på en måde som er den rette for dig.

Derudover etableres der fra start til slut et gruppefelt, som kan støtte dig i din reaktion på og integration af de forandringer ,der sker i vores kollektive bevidsthed, og som vi alle påvirkes af på forskellig vis.

Seriernes indhold er kanaliserede energetiske transmissioner,  blandt andet via den Galaktiske kommunikationsportal, der er etableret i mit arbejdsfelt af Plejaderne.

Portalen er ligeledes etableret i et samarbejde med flere fysiske krystaller, der kan formidle den krystallinske vibration og bevidsthed, der er en stor del af arbejdet.

I portalen er der etableret et adgangspunkt til forskellige Stjerne-bevidstheder, hvilket vil give mulighed for, at du der deltager får den energetiske kontakt og støtte, som netop er din, og den du har brug for på dette tidspunkt i din erkendelsesproces og udvikling.

Prøv en healingstransmission på min gratis side her