Velkommen til Merethe Bonnesen behandling og kurser.

korrekt profil fb

Jeg  etablerede mig som professionel behandler i 1997 og har siden arbejdet med behandling og undervisning på fuld tid.

I starten med terapeutisk massage, og fra 1999 med Kranio-sakral terapi, Upledgers metode som hurtigt blev min primære behandlingsform på grund af behandlingens store effekt,  og jeg arbejdede i mange år udelukkende med kranio-sakral terapi, da jeg ikke mødte nogen anden metode, der kunne ‘konkurrere’ med kranio-sakral terapiens effekt.
Jeg blev RAB, registreret alternativ behandler, da ordningen blev indført i 2004.

Jeg havde i flere år været opmærksom på, at vejen til helbredelse for nogle mennesker ikke kun var ved  fysisk eller følelsesmæssigt at arbejde med kroppen, men at noget smerte lå i et andet mere eksistentielt niveau og mødet i 2013 med Soul Body Fusion® og Jonette Crowley blev for mig starten på en ny rejse, som har øget min bevidsthed om sammenhængen mellem krop og sind, og om hvordan kroppen reagerer på meget mere end de fleste af os er klar over, og at en bevidstgørelse af disse lag gavner os som menneske.

Jeg kombinerer nu min erfaring med at arbejde fysisk med mine indsigter i energetiske sammenhænge, hvilket gør at jeg i en behandling arbejder fysisk såvel som energetisk, hvilket gør at de fysiske symptomer kan slippe i mange flere lag og behandlingen bliver mere ‘effektiv’.

Se mere om hvordan jeg arbejder med fysisk behandling HER  Se mere om hvordan jeg arbejder med healing HER

Jeg har tidligere haft meditationsgrupper og i 2016 kommer meditationsundervisning på programmet igen, men i den moderne version som kanaliserede meditationer som udbydes på webinar – se mere her

I disse serier arbejder jeg som healer og kanal for ikke fysiske bevidstheder fra Plejaderne, Kryon med Metatron.

Jeg har holdt flere kurser – både behandlings-kurser som serien Den energetiske krop og healings-kurser som Fysisk healing.  Kurserne i foråret 2018 er bevidstheds-workshops som afholdes i Slagelse.

I februar og september starter jeg nye uddannelsesforløb som er et mix af personlige sessioner, kurser og gruppe meditationer – se mere Personlig uddannelsesforløb her 

Min kursus-kalender ændre sig hele tiden i takt med at jeg udvikler mig og kan formidle nye metoder og bevidsthedslag -følg med i nye kurser og workshops på min kursuskalender her

TIDSBESTILLING og tilmelding til kurser med  online boooking  her 

Har du ikke mulighed for at benytte onlinebooking,  kan du bestille tid på   5853 4601 i min telefontid mandag – torsdag fra kl. 08.00 – 08.30.

Jeg har ventetid til individuel behandling som kranio-sakral terapi og healings-sessioner – og har lukket for tilgang af nye klienter til kranio-sakral terapi. Jeg åbner igen efter sommerferien så længe der er ledige tider i august og september.

Du kan se ledige tider i onlinebooking.

Jeg åbner generelt for nye klienter i januar og august.

Se andre behandlere her, hvis du har brug for akut behandling.

For dig der har været her før og fået behandling, er der også venteliste men du er velkommen til at finde en tid med onlinebooking og har du et akut behov skrive dig på ventelisten.