3 timer – 6 deltagere og den galaktiske kommunikationsportal i Slagelse

Fredag den 28 august kl. 10 – 13

Fredag den 2 oktober kl 14 – 17

Sig ja til næste skridt i din universelle udvikling

I den galaktiske kommunikationsportal, der er etableret af Plejaderne hvor jeg bor, har du direkte adgang til 9. dimension.

Portalen er yderligere koblet op på portalen i Uluru Australien, hvor den energetiske opsætning mellem Uluru, Kata Tjuta samt Atilla åbner til 10-16 dimension.

Der er direkte indstrømning fra bl.a. Sirius og Andromeda, og hele den energetiske opsætningen åbner  til det, der er din adgang til dit næste skridt i din universelle udvikling.

De 3 timer vi er sammen, vil der være kanaliseringer, der tilbyder dig overordnede aktiveringer og åbninger til dit næste niveau samt tid til individuel refleksion og meditation i haven.

Vi arbejder i meget høje dimensioner, og derfor er der ingen emne men en åbning til, hvad der tilbydes dig, der hvor du er lige nu.

Praktisk info

Samlingen afholdes følgende dage i efteråret:

Fredag den 28 august kl. 10 – 13

Fredag den 2 oktober kl 14 – 17

Vi vil sidde i havestuen og være i haven, så tag praktisk tøj på og med,da du kan være ude en stor del af tiden. I tilfælde af regn sørger jeg for lidt ly i haven.

Pris kr. 800 som betales mandagen før – jeg sender dig en faktura, når vi nærmer os dagen.

Afbud senest onsdagen før kl 16. Derefter er tilmelding bindende.

Samlingerne afholdes i sommerhalvåret, og selvfølgelig kun i Slagelse. Jeg slår flere datoer op, hvis der er behov for det.

Er der ingen ledige pladser så skriv dig på venteliste, så får du besked, når der er en ny dato med ledige pladser.